Öncelikle hepinize selamlarımı sunuyorum. bu yazıyı şunun için yazıyorum. acilen bir çıkış yolu bulmam lazım. çünkü borçlarım ödenemiyecek bir hal aldı. bu zamana kadar kimseye maddi açıdan eyvallah etmedim. bundan sonraki hayatımıda böyle devam ettirmek istiyorum.
Yaklaşık 20.000 YTL borcum var. borçlu olduğum kişiler, çok samimi olduğum 5 ayrı arkadaş. para filan istedikleri de yok. bu paranın yarısını 2 ay içinde ödemem lazım çünkü adamlar yakında düğün yapacaklar. Ben evliyim, bir firmada aylık 1.500'e çalışıyorum ve tek sermayem babamın bana ev alırken peşinat yaparsın diye verdiği 15.000 ytl değerinde bir otomobil, satıp kurtulabilirim aslında ancak arabam çalıştığım şirkette kiralık. o giderse hem maaş 1000 ytlye düşecek hemde babam üzülecek.
Bu zamana kadar hep şunu düşündüm. karşıma iyi bir iş fırsatı çıkacak,kendi işim olacak. böylece hem borçlarımı ödemiş olacağım hemde vs. ama düşündüğüm gibi olmadı şimdi ne iş kurabiliyorum nede borçlarımı ödeyebiliyorum. neyse çok uzattım. sizlerden ne istediğmi anlamışsınızdır.
Sevgi ve Saygılarımla
kutlu