Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kırtasiye

BaşlatankuzeyatmacasiTarih14/11/2011 01:11:42Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
5bin nüfuslu bir yerde oturyorum ve bulundugum yerde bir tane kırtasiye var ve 3 tane okul var kırtasiye sahibi dükyanı bana devretmek icin bir teklifte bulundu sizce kırtasiye dükyanı işletmek karlımıdır 40-50bin civarı bir fiyata devredecek
NOT: Bu işi daha önce hiç yapmadım

Yerleşim Türkiye / EskişehirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye133 yazı
5 bin nufuslu yerde sadece birtane kırtasiye varsa ve sana devretmek şstşyorsa hemen al ben toptancı olarak sana gözün kapalı girebilirsin diyorum eğer dediğin gibiyse
mert kırtasiye ve bilişim sistemleri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
evet dedigim gibi yanlız ben bu işe girersem kredi ile gircem deviralmak icin herhagi bir birikimim yok bu konu hakkında ne dersiniz ?

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Di?er
Yeni Üye83 yazı

kredi ne kadar olacak aylık taksiti ne olacak aylık karı ile çıkarabilecek misin? yazın okullar kapandığında ne yapacaksın banka beklemez? bir iki hafta otur kırtasiyede günlük geleni gideni kalan bakiyeyi hesap yap sana uyar mı uymaz mı bir de 5 bin nüfus olsa da bulunduğu yerde ki tek kırtasiye başka kırtasiyeler var yani.... ben 15 gün her gün gider gelir hesabı kitabı yapar öyle girerdim buradan pc başından başka da bu konu hakkında fazla da yorum bekleme bence
hayırlısı olsun
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek