Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Süper Bir Fikir Okuyun Lütfen Destek Verin

BaşlatantarkanexTarih18/01/2008 18:40:53Yorum21

İlk mesaj
Yenilikçi İyi Yazar339 yazı
sabit telefondan cep telefonuna kontör atılması

fikir üreten bir insanım düşündümde mesela cep telefonunda kontörüm bittiği zaman türk telekomun sabit telefon hattıdan cep telefonuma kontör atmak gibi bir düşüncem var ...mesela türk telekom avea,vodafone ve türkcelle ortak olup bu sistemi müşteinin hizmetine sunabilirmi merak ettim böyle bir şey olsa gerçektende büyük bir proje olurdu..
tarkanex

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
21 yorum
yada sabit telefon hatlarına istinaden birde hazırkart tipi cep telefon kartı çıkarsalar cepe takılıp cep tel numaran ev tel numaran olacak .buda olabilir...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
lütfen diğer yazılarımıda okuyun benim nasıl birisi olduğumu görebilirsiniz...

Yeni Üye9 yazı

bence avea,vodafone ve türkcelle sıcak bakmaz bu fikire cunku bu oparatörlerin tek amacı kontör satmaktır

senin dediğin fikirde tek karlı telekom oluyo

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ynternet
Yeni Üye8 yazı
fikir güzel fakat güvenli değil bence ve insanlar biraz daha kabarık faturayı hoş görmez bence bu olay sadece gençler için avantajlı olur zaman içinde telekomun abone sayısı azalır bu doğrultuda....(bence)
----işte hayat----

Yerin seni çektiği kadar ağırsın Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç... Sevdiklerin kadar iyisin Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne
renk olursa olsun kaşın gözün Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kar sayma: Yaşadığın
kadar yakınsın sonuna;

Ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. Gülebildiğin kadar mutlusun Üzülme bil ki
ağladığın kadar güleceksin Sakın bitti sanma her şeyi,

Sevdiğin kadar sevileceksin. Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer Ve karşındakine değer
verdiğin kadar insansın Bir gün yalan söyleyeceksen eğer Bırak karşındaki sana güvendiği kadar
inansın. Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak. Kendini yalnız hissetiğin
kadar yalnızsın Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü. Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin..

başarını düşündüğün kadar başarılısın.......

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler
bu işten aslında karlı çıkan yin türk telekom ve diger gsm şirketleri karlı çıkacak nedeni ise o an adamın cebinde nakit yoksa en az ay sonuna kadar zamanı olacak bence

türk telekom bence buişi en kısa zamanda başka bir formatta piyasaya sürecek şayet benim yazımı okuduysa ciddiyim

Üye145 yazı
erdemiz bey kisaca ozetlemis ama telecom boyle bir projede finansman gorevi ustlenirse neden olmasin ..mesela 10tl lik kontor satip turkcelle bu miktari 9.5 tl olarak odese (komisyon anlasmasi gorecelidir 50 kurus olur 1 tl olur o onlarin bilecegi is) boyle bir sistemin uzak olamayacagini dusunuyorum.boylece musteri kontor parasini odemek icin 1 ay faizsiz vadeye sahip olacak, telekom faturasiyla odemesini ay sonunda yapacak..hizmette sinir yoktur :)
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf
Yeni Üye12 yazı
vızontele fılmınden ( serefsızım ben bunu düsünmüstüm) gıbı yarın telekom bu ısı baslatır sızde düsündüyünüzle kalırsınız.
benımde sızın düsündüyünüz gıbı bır fıkrım var..ufak kasaba gırıslerıne foto radar koymak.artık trafık konturolu yerel yonetımlerde beledıyelerle anlasıp hız konturolu yapmak...2008 de yıne tırafık suclarına zam geldı. cıhaz koymak ıcın beledıye ıle sozlesme yapacaksın..
saygılar ..

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Di?er
ASLINDA ÇOK BÜYÜK BİR FİKRİM VAR AMA BUNU REME NASIL DÖKECEĞİM BELKİDE YENİ BİR ÇAĞ AÇABİLİRİM...

Yeni Üye26 yazı
merhaba tarkanex gerçek adın tarkan galiba.senın yazılarını takip ediyorum çünkü çok farklı fikirlerin var. yuh bu kadar n-mı diyecek kadar yani.biraz destek bulsan süper bir iş adamı olursun bence......
sen maddi yönden destek ara bence kendine çok iyi üretitebilen birisin...

inşallah bu fikirlerinden birini hayata geçirirsin.

md

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
melahat hanım çok teşekkür ederim öncelikle
benim hedefim aslında fikir üretmek bir kaşığa baktığım zaman bunu 100 kere nasıl değiştirebilirim diye düşünürüm düşünürken en iyi şekli verdikten sonra fikrimi yayınlarım nerdeyse günde 50 defa fikir üretiyorum ...

Yeni Üye8 yazı
BENCE BU FIKRINI HEMEN BIRKAC KURUS HARCA**** KENDI ADINA LISANSINI AL (TR )SI OLSA YETER INSANLAR AVRUPADA DEYISIK BIR ISLIK CALMA SEKLINI BILE HEMEN LISANSINI ALIYORLAR CUNKU BU FIKRINDE ILERKI YILLARDA OLACAGI KESIN DALGA GECMIYORUM FIKIRLERDE BAZEN PARA KAZANDIRIR YETERKI SEN KULLANMAYI BIL FIKIR MUTIS
MT78

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR BEN TAM BİR BEYİN FIRTINASI YARATICISI OLMAK İSTERDİM İNANIN GÜNDE NEREYE BAKSAM BUNU NASIL DEĞİŞTİRİP DAHA KULLANIŞLI HALE GETİREBİLİRİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BELKİDE BU YÖNÜM BENİ BAŞKA YERLERE TAŞIMAK İSTİYOR MESELA BİR BARDAĞA NE BİLEYİM BİR ARABAYA YADA BİNAYA BAKSAM ONU 100 DEĞİŞİK ŞEKİLDE DÜŞÜNÜYORUM EN İYİSİ NEYSE AKLIMDA KALIYOR İŞTE

Yeni Üye17 yazı
dostum fikrin güzel yani ama artık parça kontor var ve bu kontor ağı türkiyenin heryerine dağıldı marketlerde heryerde var güzel fikir ama olacağını sanmıyorum
kasımaktaş

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Di?er
Yeni Üye17 yazı
eğer yüz değişik şekilde düşünüyorsan tasarımcı ol bence okulu kursu neyse git diplomanı al derim
kasımaktaş

SAOL KASIM ARKADAŞIM İNANIN HERKESİN MUTLAKA HAYAL ETTİĞİ FİKİRLER VARDIR ÖNEMLİ OLAN BUNLARI İNSANLARLA BERABER TARTIŞIP PAYLAŞMAK BENCE ÇÜRÜMESİNE EN AZINDAN İZİN VERMİYORUM

Yeni Üye17 yazı
hayır beni yanlış anladın bence senin için en iyi meslek tasarımcılık die düşündüm ve fikrimde gayrt ciddiyim sizin fikrinizi küçümseme gibi bi amacım kesinlikle yok saygı duyarım emin olun
kasımaktaş

TEŞEKKÜRLER

Yeni Üye26 yazı
merhaba tarkanex dün gene helmiş arabayla ilgili kagıt.gene aynı şey para ödülü hızlı cevapödülü deyıp duruyor...bu adamlar ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.
md

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye16 yazı

Tarkan abi döktürmüşsün yine :)

Uyan TÜRK evladı uyan !!!
Otuz kupona alınmadı bu VATAN !!!

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Bankacylyk-Finans
SAĞOL KARDEŞ BAZI KONULARDA BÜYÜKLERİ BİLİNÇLENDİRMEK GEREK AMA BÜYÜKLERİMİZ BU YAZILARI NEDEN OKUMAZ HEP MERAK ETMİŞİMDİR...