Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bayilik

BaşlatanHankTarih13/11/2011 19:33:46Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Yaklasik 10 yildir Kanadanin Toronto sehirinde yasiyorum.Dis ticaret uzerinde yuksek lisans yaptim ve su anda bir ithalat ihracat firmasinda Ontario Bolge muduru olarak calismaktayim.

Genel olarak getirdigimiz urunler hardwood, laminant ve laminantlarin altina konan underpad.

Sirketimizin yaklasik 348 subesi bulunmakta Ontarioda. Buradaki satis noktalarinin kontrolu, pazarlama ve satis sonrasi takipi benim asli gorevim.

Yapi malzemelerinde cok tecrubem var, ozellikle burada ki hardwood ve laminant uzerine piyasadaki urunler hakkinda yuksek tecrubem var.

Benim amacim, bu urunleri Turkiyede tanitmak(tabii ki Turkiyede bulunmayanlari) ve yeni bir pazar yaratmak.Eger Turkiyeden ulasabilicegim birileri varsa Subat sonu 2011 Turkiye icin arastirma yapmaktayim.

Turkiyedeki sirketlerin Kuzey Amerika Bayisi olmak istiyorum. Daha once Serfloor Kuzey Amerika Bolge sorumlusu olarak bir teklif aldim Turkiyede bulundugum zaman 2009 da.

Burada gorustugum bir cok Tile-Ceramic firmalarida var.Eger Turkiyeye geldigimde uretici firmalarla gorusmek kismet olursa Tile-Ceramic ve mosaic alanina cesitli ornekler alip buradaki firmalara pazarlamakda istiyorum.

Su anda Kanadadaki en buyuk Tile firmasi Anatolia Tile. O kisilerde zamaninda orneklerle Kanadaya gelip siparis uzerine calismis insanlar.

Eger, Turkiyede dogru insanlarla karsilasabilirsem burada basarili olmamak icin hic bir neden goremiyorum.

Thank you and Best Regards,

Hakan Gumus,
Territory Manager,
Floorsatwork Inc.

5925 Tomken Road, Unit:20
Mississauga, Ontario, L4W 4L8

Cell: 1 905 399 3488
Office: 1 905 795 0016
Fax: 1 905 795 9178
Email: hank@floorsatwork.com
Website: www.floorsatwork.com

Yerleşim Kanada / TorontoMeslek Satış / Pazarlama