Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Unlu Mamüller Hakkında Bilgi

BaşlatanT_A_ZTarih17/01/2008 13:11:22Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
İyi güneler ben unlu mamüller satışı yapabileceğim (ekmek-pohaca-kuru pasta-yas pasta-baklava) bir yer açmak istiyorum. Neler gereklidir. Maliyeti ne tutar, Bana bu konuda yardımcı olacabilecek arkadaşlar varmı ? Şimdiden teşekkür ederim. İyi Günler...

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye5 yazı
kardeş bu işte önemli usta bulabilmen lazım saglam güvenilir seni yarı yolda birakmıyacak varsa gözün kapalı gir bu sektöre.. onun harici en fazla makinalarıyla birlikte 25-30 milyar yeterli ilk etapta makinları ikinci el alırsın basta.. saygılar

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Di?er
Yeni Üye90 yazı
sıcak satış önemli.yani tezgah.ikincisi ve en önemlisi mutfaktan gelmek.ticari bilgiden ziyade bu husus cok önemli.sana konyada lider bir firmanın adresini veriyorum.www.doganyataganli.com frechaısıng değirmen pastaneleri karafırın bunlarla ortak çalışma yapabilirsin.
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye0 yazı

10,000YTL yeter...nasıl mı?

Yerleşim Türkiye / SilindiMeslek Di?er
Yeni Üye46 yazı
yufka ,mantı,sigara böreği,pasta altı,milföy hamuru,inegöl köfte, adana köfte,sucuk köfte,kurabiye,galeta,...toptan bakkal marketlere satışını yapıyorum...yetişemediğim ,ulaşamadığım bakkal ve marketler çok sayıda...işten anlayan rut kavramını bilen tercihan aracı olanve bu işi yapabileceğine inanan arkadaşlara iş teklifim.......başka ilden de olabilir.....BÖLGEM DÜZCE..zong..bolu..işten anlamayan ,ortak iş yapmak isteyen sermayedar arkadaşlar ile de görüşebiliriz.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye90 yazı
nakom imalat seeninmi yoksa pazarlamasınımı yapıyorsun
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda