Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Jet Similatörü

BaşlatanKARYA15Tarih09/11/2011 12:22:34Yorum15

İlk mesaj
Üye644 yazı
arkadaşlar bir firmanın geliştirmiş olduğu jet similatörü var,bu makinada gerçekten savaş uçağının içindemiymiş gibi savaşıyorsunuz,benim sormak istediğim bu makina bir avm ye konulsa,tek jetonla 5 dakika oynansa,beğenen oyuncu tekrar devam etmek isterse diğer oyuncular sıra bekleyecek,makinadan 3 veya 4 tane alınsa maliyet artacak,sizce nasıl bir sistem uygulamak gerekir.

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Yeni Üye31 yazı
Şimdi Güzel Kardeşim. Atıyorum Dinlenme Tesisinde. Avm de Masaj Koltukları Var, Atıyorsun 1 tl 3 dakka masaj, Sen Kalmkmadığın ve Paran Olduğu Sürece O Koltuk Senin. 3/4 tane alıp Koyma Meselesine Gelince. 1 Alacağın Malın Fiyatı Bütceni Aşmıyorsa 10 Tane Al Koy ( İş Yapacağına Güveniyorsan ) 2 Malın Boyutu Uygun Olurmu 1 AVM ye 3/4 Tane Koyabilesin? Sonucta AVM ler Ateş Pahası?
Tek Kullanımlık Ürünler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye252 yazı
kendiniz deneyip Begendiyiseniz, sorun yok,insan begenilecek birsey olursa insan parasini harcar.

Yerleşim Kazakistan / AlmatyMeslek Esnaf
Üye170 yazı

ben 7d sinemayı düşünüyorum bu şekil altında bu firmaların jet similatörü imalatınıda gördüm maliyeti konusunda bir bilginiz var mı
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye235 yazı
Bu smilatör bizim de işimize yarar . Salonumuza yeni smilatör almayı düşünüyoruz .satıcı kimdir vs. detaylı bilgi verirseniz
sevinirim ahmetkerimsen@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye83 yazı
sayın akdeniz yamaç paraşütü ile jet simülatörün fiyatı hakkında bir bilgi bulamadım sayfada sizin bir bilginiz var mı
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye252 yazı
degerli xproje yukarida bahsedilen milyenyumplay.com araci sitedir, www.tekno3d.com burdaki baglantilar sahibi,taze haberleri hamza bol beyi arayip ogrene bilirsiniz.

Üye644 yazı
GÜNCEL

Üye644 yazı
güncel

Üye252 yazı
sa,Karya abi bu ilan nasil guncel oluyor?

Üye644 yazı
sayın dulat güzel soru,güncelden kastım bu sektörle ilgili gelişme varmı,hamza bey jet similatörü ve yamaçparaşütü yapıyordu ne durumda şuanda onları merak ettim

Üye252 yazı
abi son durumlari benim de haberim yok,ama birseyler yapiyorlar,hamza bey cok yogun,ama sitelerinden baka bilirsiniz.ama orda da fazla bilgi yok. toymax.net vardi onlarin mi bilmem, ama beraber calisiyorlardi.

Yeni Üye72 yazı
butun avmlerde genelde cocuklar icin bilgisayar oyunu yada cocuk bahcesi turu yerler var.adamlar buralara bir suru kira veriyorlar ayrica karin bir bolumunu de avm ye vermek zorundalar. size hic bu makinalari koymaniza izin verirler mi?en iyisi direk olarak bu isyerleriyle gorusmek.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye644 yazı
GUNCEL