İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Jet Similatörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorumT
Yeni Üye31 yazı
Tek Kullanımlık Ürünler
D
Üye252 yazı
X
Üye170 yazı
ben 7d sinemayı düşünüyorum bu şekil altında bu firmaların jet similatörü imalatınıda gördüm maliyeti konusunda bir bilginiz var mı
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.
A
Üye235 yazı
sevinirim ahmetkerimsen@hotmail.com
A
Üye194 yazı
X
Yeni Üye83 yazı
sayın akdeniz yamaç paraşütü ile jet simülatörün fiyatı hakkında bir bilgi bulamadım sayfada sizin bir bilginiz var mı
parası olanın projesi yok, projesi olanın parası yok
D
Üye252 yazı
degerli xproje yukarida bahsedilen milyenyumplay.com araci sitedir, www.tekno3d.com burdaki baglantilar sahibi,taze haberleri hamza bol beyi arayip ogrene bilirsiniz.
K
Üye644 yazı
GÜNCEL
K
Üye644 yazı
güncel
D
Üye252 yazı
K
Üye644 yazı
sayın dulat güzel soru,güncelden kastım bu sektörle ilgili gelişme varmı,hamza bey jet similatörü ve yamaçparaşütü yapıyordu ne durumda şuanda onları merak ettim
D
Üye252 yazı
abi son durumlari benim de haberim yok,ama birseyler yapiyorlar,hamza bey cok yogun,ama sitelerinden baka bilirsiniz.ama orda da fazla bilgi yok. toymax.net vardi onlarin mi bilmem, ama beraber calisiyorlardi.
C
Yeni Üye72 yazı
butun avmlerde genelde cocuklar icin bilgisayar oyunu yada cocuk bahcesi turu yerler var.adamlar buralara bir suru kira veriyorlar ayrica karin bir bolumunu de avm ye vermek zorundalar. size hic bu makinalari koymaniza izin verirler mi?en iyisi direk olarak bu isyerleriyle gorusmek.
B
Üye214 yazı
18/12/2012 : 14:31:39#14
Web sitesi
Alıntı
forum istanbul avm de buna benzer bişi var flyper istanbul ve türkiye turu diye bi simulatör biletlerde 10 ve 13 olarak satıyorlar
belki faydası olur ilgilenenler için diye düşündüm
belki faydası olur ilgilenenler için diye düşündüm
K
Üye644 yazı
GUNCEL
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz