Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yardıma İhtiyacım Var !

Başlatanynsshn333Tarih04/11/2011 15:53:50Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye50 yazı
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE DEGERLİ VAKTİNİZİ AYIRIP OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

96 M2 TABAN 90M2 ÜST KAT OLMAK ÜZERE 2 KATLI BİR DÜKKANIM VAR OLDUĞU YERDE HİÇ BİR İŞLETME YOK ÇÜNKÜ YENİ BİR YAŞAM ALANI 30 KADAR APARTMAN DİKİLDİ HERBİRİ 15 KATLI FALAN DÜKKAN BU ALANIN TAM GÖBEGİNDE BU İNŞAATLAR BAŞLARKEN İNŞAAT HALİNDE ALMIŞTIM ŞİMDİ MİLLET OTURMAYA BAŞLADI APARTMANLAR DOLUYOR DÜKKANA HERGÜN KIRALIK MI DİYE SORANLAR ÇIKTI NEYSE PROBLEM ŞU Kİ BİR YOL ÇİZEMİYORUM BURAYA MARKET AÇMAK İSTİYORUM SİZCE NASIL OLUR? KAR MARJI NASILDIR ? BU İŞİ YAPAN ARKADAŞLAR BİRAZ ANLATIRLARMI ACABA ?
ŞU AN ESNAFIM KIRTASİYECİYİM BAŞKA BİR MAHALLEDE AMA KALABALIK BİR AİLEYİZ BENSİZDE YAPABİLİRLER KIRTASİYEYİ

YOL ÇİZEMİYORUM DEDİM ŞU YÜZDEN EVLİYİM 23 YAŞINDAYIM 2 YILLIK MUHASEBE 4 YILLIK İŞLETME MEZUNUYUM HAFTA SONLARI KPSS YE HAZIRLIK KURSUNA GİDİYORUM

ESNAFLIĞA DEVAMMI YOKSA MEMURLUK MU BİLEMİYORUM KARAR VEREMİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
?

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye93 yazı
evet. Ben senin yerine karar veriyorum:
memurluk.
(kararımı uygulayacaksın değilmi?)
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye99 yazı
esnaflık bence bahsettiğin yer 450 daire eder. küçük bir market ve su bayisi yanına ,günde 70 su satsan markettede 250 ekmek satsan zaten yeter sana dükkan kiranda olmayacak. marketten sigara felan ısteyen olursa cırakla eve servıs gonder. 450 daire harıka potansıyel.

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Mühendis
Yeni Üye32 yazı

ticaret yapıp para kazanmak bir sanattır. bunun içinde sanatçı olmak gerekir. sen zaten öyle yada böyle kırtasiye işi yaparak ufak çaplı bir sanatçısın. madem öyle bir yere sahipsin, o zaman o yapılan apartmanlara hitaben, market, kuru temizleme, manav, tarzı işler yapabilirsin. ama dikkate almakta fayda var, bu tür küçük çapta işler için ortaklığa girme. sadece belli bir kesime hitap edecegin için, paran varsa kendın yap, yoksa kiraya vermek en mantıklısı. başarılar diliyorum.
Altan EYUPOGLU

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye277 yazı
Manavı olan market güzel olur.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im