Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Semt Pazarında Satılacak Ürün Arıyorum

BaşlatantradeengineerTarih03/11/2011 15:02:34Yorum12

İlk mesaj
Üye292 yazı
erhaba arkadaşlar öncelikle durumu özetliyeyim.
Bir semt pazarında 1 tahtalık yer bulduk. Çok sevdiğim birinin borçları nedeniyle ona destek olması amacı ile haftada 1 pazar günleri olan semt pazarında işe başlamayı düşünüyorum.

Şu an (güncel) sezonda pazarda neler satabilirim. Sürümü çok olacak elimde çok mal kalmayacak ürünler nedir?

Tek çeşit veya bir kaç çeşit olabilir.
Kestane, fındık, ceviz, kuru incir , kuru kayısı, kabuklu fıstık vs. de olabilir.
Tekstil de olabilir ucuz ihraç fazlası defosuz ne alırsan 5 tl 10 tl yapılabilecek. ( uzun kollu tshirt ,hırka vs. )
Ve sitede varsa kalan ürünleri değiştirme iade imkanı tanıyan yardımcı olacak kişilere ihtiyacım var.
Pazar : Levent / Kağıthane arasındadır. Mal alımı nakit , haftalık veya aylık olabilir. Ama ilk denemelerde ürün iade imkanı olmasını tercih ediyorum.

Not: Sürümü olacak haftalık olarak bütçeye katkıda bulunacak kar marjı olan ürünler aramaktayız.
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye122 yazı
3 yıl sonra konu güncellenmiş...

bu arada kimse mesaj atmamış...

demek ki neymiş kimse iadeli çalışmak istemiyor...

çamaşır satmanı tavsiye ederim iade etmenede gerek kalmaz.12 ay satılıyor...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı

3 yılda birşey yapmadınmı bu arada neler yaşadın anlatırsan bilgilenelim
Gönül kimi severse güzel odur...

Yerleşim Belçika / LiegeMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye61 yazı
Erkek Kadın bileklik imalatçısıyız ve toptan satış yapıyoruz. Çok güzel modellerimiz var mağazalara dükkanlara sürekli satış yapmaktayız. Fiyatlarımız 1 ile 3.5 lira arasında değişiyor. Dilerseniz satamadığınız modeller olursa ürün değişikliği yaparım satılmayanları geri alır satabildiğin modellerden veririm ama iade almam. 100 - 200 lira arasında bir ürün alımı yaparak baya bi mal almış olursunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı
arkadaşım cep telefonu aksesuarları olur. bak sana benden bir tüyo pazarda kırılmaz ekran cam filmi satman da senin için iyi. en son gördüğüm pazarda bayanlar sırada bekliyordu :)

Yeni Üye26 yazı
Ürünlerinizin fotograflarını görebilirmiyim ? guraykaymazzz@hotmail.com
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Şişlili
Erkek Kadın bileklik imalatçısıyız ve toptan satış yapıyoruz. Çok güzel modellerimiz var mağazalara dükkanlara sürekli satış yapmaktayız. Fiyatlarımız 1 ile 3.5 lira arasında değişiyor. Dilerseniz satamadığınız modeller olursa ürün değişikliği yaparım satılmayanları geri alır satabildiğin modellerden veririm ama iade almam. 100 - 200 lira arasında bir ürün alımı yaparak baya bi mal almış olursunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye61 yazı
Mail gönderdim şimdi.. tşkler.

Yeni Üye78 yazı
Sayin şislili;

Urunlerinizin fotograflarini ve fiyat listesini ve detayli bilgi gonderirseniz sevinirim.

yunus.sebat@gmail.com

Tesekkurler.
Y.SEBAT

BU DÜNYA PAZARINDA SERMAYE ALTIN'DIR; ORADA İSE AŞK VE İKİ ISLAK GÖZ...

EY !!! ÖZ'DEN HABERSİZ GAFİL !!! SEN HÂLÂ KABUKLA ÖVÜNÜYORSUN...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
Üye292 yazı
Roons konuyu yeni başlıklar onaylanmadığı için değiştirdim. Hali hazırda bir sektörde bölüm sorumlusu olarak çalışmaktayım.
3 yılda şehir değiştirdim, evlendim, iş değiştirdim bir çok şey oluyor insan hayatında. AÖF 2 yıllık Tarım okumaya başladım. Ben öğrencilikte yaptığım ticareti daha da geliştirmek, ileriye doğru kendi işimi yapmak için fikir edinmek ve fikirlerimi,deneyimlerimi paylaşmak için sitedeyim. Bu pazar işini de ihtiyacı olan bir akrabam için düşünüyorum. Şimdilik fındık, kestane, kuru incir, kayısı, kabuklu ceviz vb. satışına karar verdik sayılır. Tekstile sektörüne girmek haftada 1 gün yapılacak iş için çok cazip gelmedi.

Bu arada 1 yazım hariç, istediğim paylaşımı bu sitede bulamadım. Satış alış işin içine girince herkes mal satma çabası içinde , fikir isteyince yazmak zor geliyor insanlara.

Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye28 yazı
[quote]Yazıyı gönderen - Şişlili
[/quote. Fiyat ve katalog var mi domi_h_s@hotmail.com adresine email atabilir misiniz

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Yöneticilik
Üye111 yazı
bal gönderelım.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
Üye292 yazı
Bal satışı yapıyoruz çevremize ( çiçek, kestane, yaban çiçeği vb. farklı yörelerde dostlarımız sağolsun gönderiyorlar) fakat pazarda zor bir iş.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis