Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Marka Saatler ( D & G, Armani, Espirit, Fossil)

BaşlatanmesboTarih15/01/2008 23:41:22Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba Arkadaslar.

Ben Almanya da yasiyorum, bu siteyi ara**** buldum,ca. 10 senedir pazarcilik yapiyorum pazarlarda corap ve texitil ürünü satarim.Benim bölgemde bu isi yapan toptancilarin bir cogunu tanirim.Kendime yeni bir is alani kurmak istiyorum özelikle marka saatler (D&G, Armani, Espirit, Fossil ve Mexx) ve buna benzer markalar alip satmak ve internet üzerinden acik artirma forumlarinda bu isi gelistirmek istiyorum.Nakit para sikintisi yok Bazi totancilarinan email olarak kontaga gectim fakat bu sektörde fiyatlar nasil belirleniyor ve ya nerelerden aliniyor tam bilemiyorum, bana toptanci adresleri gerekli bana yardimci olursanaiz simdiden cok tesekür ederim
mesbo

Yerleşim ALMANYA
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye94 yazı
slmlar, ben de belcikada yasiyorum ve basta gumus taki ve bijuteri olmak uzere saat cesitlerini de internet uzerinden pazarlama ve pazarlarda pazarlamak istiyorum. Siz almanyanin neresindensiniz? gumus hakkinda bilgi edinmek isterseniz Istanbulda bir iki firmayla gorustum. Belki alim isini birlikte yapabiliriz toptan olarak. ne dersiniz? mailim canbir_aty@hotmail.com. Msne pek giremedigim icin mail atarsaniz sevinirim. basarilar
Saygilarimla

Yerleşim Belçika / LimburgMeslek Esnaf
Yeni Üye84 yazı
çanta düşünürseniz buradayız...özelden mesaj atın cevap 1-2 gun ıcınde gelir...

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye8 yazı

Merhaba Mesbo bey söylediğiniz ürünler özelde Almanya,Genel Avrupa pazarında fiyat olarak Türkiye'ye yakın olduğu için ordan malı alıp burdan satmanızın mantıksız olacağı kanaatindeyim. Çünkü fiyat olarak arada pek bir fark olmayacaktır marka giyim ve saat konusunda pazarı bilen tecrübeli biri olarak söylüyorum bunu. Bu işten iyi kar etmek istiyorsanız Amerika'dan yapmakta fayda var benim burada 200 TL'ye aldığım ayakkabıyı Amerika'ya giden arkadaşım 20 $ almıştı. Ama işin önemli kısmı bu malların Türkiye'ye sokulması bildiğim kadarıyla yüklü miktarda malla gümrükten geçemıyorsun yani sürekli Amerikaya gidip gelen birinin size kuryeli etmesi gerekecek ya da uluslararası bir kargo firmasıyla anlaşacaksınız malları onlar getirecek fakat bu koşulda bile gümrüğe takılma ihtimalı var ve maliyette artıyor doğal olarak.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci