Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Türkiye İçi Broker Sistemi (masrafsız Pazarlama)

BaşlatantevratTarih02/11/2011 20:03:13Yorum35

İlk mesaj
Üye251 yazı
türkiyede üretim yapıp pazarlamasını ve pazar araştırmasını yapamayan firmalara yardımcı olmak ve birazda para kazanmak için bu işi yapmak istiyorum ,zannediyorumki pazarlama ağı olmayan yada, olupta yönetmek istemeyen birkaçtanede olsa fabrika, üretim atolyesi vardır diye düşünüyorum benim düşüncemde bir tane firma açmak var, söz konusu firmada aracılık yapmak istiyorum yani(broker) lik benim 17 yıllık pazarlama iş hayatım var anadoluda ve istanbuldada yeteri kadar çevrem ve portföyüm olduğu kanatindeyim bu çevremi kullanıp bu işi yapacağım.... beraber yapalım diyenler, ortak olacaklar,yada üretimi olup pazarlama yapmak istemeyenler ,ürün önemli değil arayın yüz yüze görüşelim fidantevrat@gmail.com tevrat 05071334088
Tevrat FİDAN
wieseel dış ticaret ve pazarlama danışmanlığı
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
35 yorum
Üye251 yazı
üretim yapaıyorsanız yada yurt içi veya dış pazarda yer edinmek istiyorsanız ücret karşılığında danışmanlık hizmeti veriyoruz 0507133 4088
Tevrat FİDAN
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye251 yazı

"kurumsal geliştirme"sistem kurmak isteyen ancak nereden ve nasıl başlayacakları konusunda yeterli bilgiye sahip olamayan yeni girişimcilere yol gösteren bir kılavuz, bunun yanında var olan sistemlerini geliştirerek yeniden yapılanmak isteyen firmalara rehber olma amacı taşıyoruz.

aynı zamanda, kalite belgelerini almış; ancak sistemi takip eden kişilerin işten ayrılmaları sonucu sistemleri dağılmış ve toparlamaya çalışan firmalara "etkin bir sistem nasıl kurulur?" bunun yollarını adım adım birlikte başarıyoruz.
- sistem kurma
- sistem yapılandırma
- eğitim
* satınalma ve satınalma planlama
* depo lojistik yönetimi ve stok planlama
* üretim prosesleri ve üretim planlama
*insan kaynakları yönetimi
*pazarlama-satış ve süreç yönetimi
*sosyal ve dijital pazarlama sistemi
*sevkiyat yönetimi
*ıt yönetimi
*zincir mağaza kurulumu ve yönetimi
*zincir mağazacılık projeleri
*bayi ve/veya franchise kurulumu ve/veya yönetimi
*sıhhi - gayrisıhhi ruhsatlandırma
*belgelendirme (tse,ıso ,marka tescil,kalite )
*firma iç denetimi (smmm) hizmetleri konusunda siz de profesyonel yardım almak istediğinizde bize ulaşabilirsiniz...
değişmeye ve gelişmeye karar verdiğinizde, stratejik iş birlikçimiz ve şirket ortağımız olursunuz...
başarınız, başarımız....
Tevrat FİDAN
0545 422 87 61

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk