Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Siliniz Lutfen

BaşlatanulasagcaTarih01/11/2011 20:38:48Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye37 yazı
k
ulas

Yerleşim Kırgızistan / BishkekMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye37 yazı
burada tr den ayakkabı gonderelim uygun fıyata tarzı ıslere gırısmıyorum birincisi hem ileriye donuk bir yaklasım degıl kendı acımdan hem ulasım ve vergı olaylarından dolayı hemde zaten bir iki kisi bu isi yapmakta onlarında buradaki piyasa da
ulas

Yerleşim Kyrgyzistan / BishkekMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye24 yazı
Cinin burnunun dibinde cin mallarina karsi uretim yaparak rekabet rekabet sansiniz yok. Cinden kirgizistana resmi ve gayri resmi sekilde gelen sokulan malin haddi hesabi yok. Su an Cinde her kalitede mal yapiliyor, ucuz (dandik) mal olsun kaliteli mal olsun hepsini sizin uretim maliyetinizin altina mamul olarak ayaginiza kadar getiriyorlar. Baska bir sektore kanalize olmaniz sizin cikariniza olacaktir.
Saygilarimla.

Yerleşim Ukrayna / UkraynaMeslek Tekstil
Yeni Üye37 yazı

dediginiz dogru ama soyle bir gercekte var buradaki herkes bir elbiseden tutun elktronık esy.... ılk once sordukları soru cin malı mı ikincisi dediginiz dogru resmi ve gayri resmi ama yukardada dedigim gibi ileriye donuk dusundugumuzde ekon. birlik cercevesinde elbetteki kontrollar daha da artacak. buda cin malına darbae vuracak ama isin en ilginc yanı burada halk turk etiketine güvnyor olması ki sadece kirgizstan acisindan dusunmemek lazım bugun kazkistan rusya genelinde ekon. seviye tr den kat kat iyi ve ozellikle kazkstanda . bir iscinin minumum maasi 700 dlrdan baslar ki biliyorsunuz burada gosteris kulturu vardır. cebınde yoktur parası ama giydigi elbisler ayakkabılara cok onem verirler . yinede tavsiyeniz icin tskrler
ulas

Yerleşim Kyrgyzistan / BishkekMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye24 yazı
Dogru soylemissiniz Turkiyeden gelen Cine nispetle cok daha pahali olan mallarin hala satiliyor olabilmesinin sebebi Turkiyeden gelmesi. Gerci Turkiyeden gelen bu mallarin yuzde orani genel pazara nispetle cok dusuk ama sizin unutmamaniz gereken orada uretim yaptiginizda bu mal artik Turk mali degil Kirgiz mali olacaktir ve Turk mali ile ayni itibari gormeyecektir.
Saygilarimla.

Üye762 yazı
Kurulacak tesisin adı Alfa bile olsa Kırgızlar orada yönetimin Türk olduğunu bilecek.Yani yer konusu önem arz etmiyor.Ayrıca ayakkabı konusunda özellikle işçilikte Kırgızistan maaliyetleri düşürmek için uygun bir ülke.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
Siz bu isi yapmaya niyet etmisseniz insallah basarili olursunuz.
Saygilarimla

Yeni Üye50 yazı
değerli ulaşagca kırgızistan da herkes göstermelik imalathaneler kurup devletten biz bu işi burda üretiyoruz deyip kapasite raporlarını almışlar,ondan sonra getir malı çinden etiket değiştir sonrada iç pazara ve ve rusya dahil çevre ülkelere sat.Bütün hadise bundan ibaret.Canım kardeşim kırğızistan da enerji,ucuz işğücü,vs lerin olması inan hiçbirşey ifade etmiyor.teknolojik altyapı,kalifiyeeleman,gelişmiş yansanayi,anında hammadde tedariği olmadığı sürece bunların inan bana hepsi hikaye.Yapılsa yapılsa günü kurtaracak işler yapılır inan bana kardeşim tecrübe konuşuyor.Saygılarımla,hoşçakalınız.
olcay78

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye68 yazı
bence de wn guzel noktayi olcay78 kardesimiz koymus...
bir urun alicaya ulasincaya kac tane asamadan geciyor ve her bir asama icin farkli bir sektorden yardim gerekiyor...
bunlardan biri olmazsa urun piyasaya cikmiyor...
onun icin iyi bir fizibilite sart
Her turlu

Yerleşim Ukrayna / KyivMeslek Mühendis