Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rakibi Olmayan İlk Defa Yapılan Bir İş Sektörü

BaşlatansalihcabukTarih01/11/2011 15:48:58Yorum9

İlk mesaj
Üye113 yazı
İLK Defa Yapılan Bir Sistem.
MADDİ Sıkıntıdan Dolayı ORTAK ARANIYOR.
PROJENİN İçeriği,
1- Genel- Yerel Haberler,
2- Canlı Yayın,
3- Sosyal Ağ,
4- Firma Rehberi,
5- Projenin İçeriği:Dernelerin tek çatı altında buluşması.

www.e-dernekler.org web sitesinde cihan haber ajansıyla yapılan anlaşma gereği 7/24 genel ve yerel haberler yayınlanacaktır...

http://3g-canli-yayin.com/ yapılan sözleşme gereği www.e-dernekler.org 7/24 türkiye'nin dört bir yanından canlı yayın imkanı olacaktır...

www.e-dernekler.org de tamamen özel yazılımla sosyal ağ facebook.com gibi üyeler bir birilerinin paylaşımlarını takip edip eğlenebilirler...

www.e-dernekler.org üyeleri ile yapılan görüşmeler sonucu firma rehberi oluşturularak ek kazanç sağlanabilir...

www.e-dernekler.org Dernelerin tek çatı altında buluşması.

www.e-dernekler.org Her ile bir temsilcilik verilecektir...

www.e-dernekler.org Bütün alt yapı hazır...

0532-620-29-04 0555-994-49-59 salih çabuk

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye113 yazı
aslında bir çok alanda para kazanabilirim ama tabi reklam bunun en etkili yollarından bi tanesi
zaten canlı yayın olayı baştan bi kere hem çok karlı hem zahmetsiz bir iş ve firma rehberi yine anı şekilde
yani hiç para kazanmasan bile reklamdan her dernek başına ilk kayıt için 50 tl aldığını var sayarsak saymakla bitmez ayrıca host için görüşebiliriz işine yaramıyorsa?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye113 yazı

Arkadaşlar sizden ricam her kim bu konuyu okuduysa altına en azından fikrini beyan etsin çünkü fikrinize ve bilgilerinize çok ihtiyacım var ciddi anlamda bu işe yatırım yaptım sizin fikirlerinizle yolumu ciddi derecede daha bilinçli bir şekilde kat edeceğime inıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye292 yazı
Salih bey ne kadar yatırım yaptınız?
Ve kazanç olarak Dernek kaydı dışında neler var?
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis