Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yaratıcı Arkadaşlar Yardım Lütfen

BaşlatanerdooooTarih30/10/2011 20:56:39Yorum12

İlk mesaj
Üye117 yazı
Arkadaşlar bir zamanlar aldığım fakat hiç ilgilenmediğim ingilizce bir sitem var. Onu global bir site yapmak istiyorum. İngilizcem var. Ticari bir amacım yok fakat tüm dünyadan insanların girebileceği bir site yapmak istiyorum.Boş zamanlarımda ilgilenirim. Sizce ne yapayım içerik olarak? Yani cok kapsamlı bir şey olmayacak elbette. Mesela ben dünyaca ünlülerin magazin haberlerini vereyim falan diye düşündüm.Sizce?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İletişimci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Üye117 yazı
yok mu yardımcı bir fikir?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye97 yazı
koniksin ingiliz versiyonunu yap.yurtdisindaki girisimcilerle baglanti kurmus oluruz..
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Üye117 yazı

evet biraz araştırdım ama boyle site baya var global olarak . Hem de cok sağlam siteler.

Yeni Üye15 yazı
bir sektör seçip(tekstil,gıda,sağlık vb..) sektörle ilgilenen türk firmalarının bilgisini ekle ve ihracat konusunda fikir yaratıcak bir site oluştrabilirsn .emin olki ilgi görecektir...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye31 yazı
firmalar rehberi yap ben daha önce yaptım bu işi

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Esnaf
Üye117 yazı
Cevap yazanlara tsk arkadaşlar. Firma rehberi konusunda açıkcası fark yaratacak bir fikrim yok. Zaten alibaba gibi siteler almış basını gitmis bu alanda. BAska fikirleriniz var mı

Üye163 yazı
Roomswap üzerine bir site yapabilirsin.
Laser shop 4 sale !!

Yerleşim / The Planet EarthMeslek Di?er
Yeni Üye32 yazı
abi benim güzel bir fikrim var, özelden yazarsan görüşelim tam da bu tarz birşey düşünüyordum, yani bir site girişimi ve olmayan yapılmayan birşey.
Bir gün İNŞAALLAH ...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Çevirmen
Üye117 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Purpose
Roomswap üzerine bir site yapabilirsin.

roomswap olayı oldukca yaratıcı ama basit bir şey degil bence. Tek basıma yapamam.

Üye109 yazı
Dünyaca ünlülerin magazin haberleri olabilir, hatta şöyle seçenekler yapabilirsin ülke ülke sıralamalar il il sıramalar örnek vericek olursak Meksika gece hayatı londra gece hayatı, devamlı güncel olarak paris hilton istanbulda!, Rihanna ispanyayı salladı tarzı güncellemeler yapabilirsin. ben webtasarım işleriyle uğraşıyorum takıldığın, fikir sormak istediğin şeyler olursa sorabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye485 yazı
Haber sitesi Yap, Dünyadan haberler gir.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Üye117 yazı
www.fruitycups.com Arkadaşlar görüş yazanlara tsk . Artık siteme göz atabilirsiniz. Boyle birşeyler yaptım. her gun de birşeyler ekliyorum. Hala tavsiyelerinize acığım. Sizce bu siteye neler eklersem giren kişi sayısı artar ve işe yarayacak bir site olur?