Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

No Steril Lateks Ve Vinil Muayene Eldiveni

BaşlatanmelTarih13/01/2008 12:39:48Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
IZMIRDE ITHALAT UZERINE FALIYET GOSTEREN GUCLU FIRMAYIZ NO STERIL LATEKS VE VINIL MUAYENE ELDIVENLERI TURKIYE ITHALATCISIYIZ LUTFEN SITEMIZI ZIYARET EDINIZ www.melambalaj.com

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye238 yazı
Arkadaslar, degerli firmamiza is hayatinda basarilar dilerim. Ancak Cinde o kadar cok firma var ki bu urunu ureten, ihtiyaciniz neyse ithal edin derim. Fiyatlar sasirtici derecede ucuz.

Yerleşim Türkiye / IzmirMeslek Mühendis
Yeni Üye39 yazı
Değerli arkadaşlarım
Biz istanbulda faliyet gösteren bir dental firmasıyız ve eldiven sıkıntısı yaşıyoruz , eldiven piyasasındaki çirkin rekabet ve ürün dengesizliği nedeniyle oldukça sıkıntılıyız , nitekim bu bizim satışımızı etkiliyor.

Su anda bizler toptan olarak 4.00 TL ye eldiven alıyoruz toplu alımlarımız oluyor sizlerin toptan fiyatı nedir bilgilendirirmisiniz.

Teşekkür Ederim..

hidayed@msn.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı

Arkadaşlar 1,000,000 adet yani 10,000kutu pudralı latex muayne eldiveni ihtiyacımız söz konusudur.
Stok'larında mal bulunan arkadaşlar bana 05443229838'den fiyat ve bilgi verirlerse sevinirim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye27 yazı
arkadaşlar elinde uygun fiyatlı lateks eldiven bulunan lütfen bana ulaşsın ayhan 05356092783

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye11 yazı
Elinde uygun fiyatlı latex muayene ve cerrahi eldiven bulunan arkadaşlar banada ulaşsın lütfen.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Doktor
Yeni Üye1 yazı
SİZE TOPTAN ELDİVEN TEMİN EDEBİLİRİZ DÜŞÜNÜRSENİZ EGER FİYATLARIMIZI YAZIYORUM

LATEX ELDİVEN 6,9 + KDV
VİNİL ELDİVEN 6 + KDV

İLETİŞİM BİLGİLERİM = İLGİ MEDİKAL ( 224 ) 223 92 90 ( 0532 ) 665 9007

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Sa?lyk hizmetleri