Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İzmir'de Uzaktan Eğitim Sistemine Sermayedar Ortak

Başlatanramayana35Tarih24/10/2011 22:59:49Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye24 yazı
Selam arkadaşlar izmir çankaya merkezli bir dersanenin %50 kurucu ortağıyım.Dersanemize ek bir alt birim olarak uzaktan eğitim sistemini kurmayı düşünüyoruz.Ve bu birime eğitim işine eğilimli ve yahut bilişimden (özel olarak yazılımdan) anlayan veya bu işe gönül verebilecek eğitim ve/veya bilişime yatkın sermayedar ortak aramaktayız.
Uzaktan eğitimden biraz bahsetmek gerekirse;sanal ortamda öğrenci adaylarının verilecek olan aktivasyon numaralarıyla sisteme internet üzerinden entegre olduğu öğretmen ve öğrencilerin görsel ,yazınsal anlamda iletişim kurabildiği gerçek sınıf ortamından bazı yönlerden de üstün olan dersaneden maliyeti daha az olan fakat sistem sahibine oransal olarak daha çok kar bırakan bir sistemdir(daha geniş bilgi yatırımı düşünen arkadaşlara detaylı olarak aktarılacaktır)
Yatırımda minimum tutar 10000 tl dir.Bu miktar sistemin getirisinin yanında komik bir rakamdır.Detayları öğrenmek ve görüşmek isteyen arkadaşlar için;05356946590-05376303525 (hakan küçüktürkücü)
Başvuran arkadaşlarda özellikle bilişimci ve/veya eğitimcilere öncelik tanınacaktır.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye32 yazı
bu konuda çokaraştırma yaptım görüşebiliriz özleden detayları yazarmısınız?
Bir gün İNŞAALLAH ...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Çevirmen