Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Gerçekten Parası Olupta İş Arıyan Varsa

BaşlatanbilginadamTarih12/01/2008 22:10:15Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Ben Emekli bankacıyım,yani parayı kullanma ve kazandırma konusunda uzmanım desem abartmış olmam.
2001 krizi ile savrulduk bir taraflara ve o gün bu gün krizden çıkamadık, değişik işlerde çalıştık ama hiç birisi yeterli olmadı son olarak bir arkadaşımın tavsiyesi sonucunda bir işte 1.5 ay çalıştım inanın paranın kokusu bu kadar keskin alınır mı ?
Hemen ciddi olarak kolları sıvadım ve işin kaynağını araştırdım, müthiş bir kar marjı olan bir iş gerçekten de ancak sermaye sorunum olması nedeniyle kıvranıp durmaktayım.
Kaybetme riski olmayan bir işte en az 25000 ytl ile ortak aramaktayım, gelirini soracak olursanız ilk üç aydan sonra 10000 ytl civarında kar yapmaktasınız ve bu kar her ay üstüne ko**** büyümekte, kısaca sonuç adam gibi iş yapmaya gönüllü parayı koyacak ve kazanmaya hazır ortak aramaktayım, işle ilgili tüm bağlantılar dahi hazır, öyle beklemekteyiz işte,
Dediğim gibi 30 yılını bankacılığa vermiş müdür düzeyinde emekli olmuş ve camiamda tanınmakta olan birisiyim. Güven konusunda endişe etmeye gerek olmasın diye bu son notu koyma ihtiyacında bulundum,
Herkese bol sanslar diliyorum

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye162 yazı
sayın bankacı
kendine ortak arıyosan başka web sayfalarından ilan ver.burası forum sitesi konuları açarsın anlatırsın paylaşırsın çekiştiririz sen resmen bankacıya acil fazla kullanılmamış helalınden 25bin tl ilan veriyosun yanlış yerdesin zaten burasını bilen arkadaşlarımda sana bişeyler yazmayacaktır.burda gizli saklı bişey yok herşeyi açık çık yazıcaksın anlatıcaksın kusura bakma gerçekler. saygılarımla...

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
afedersiniz sanırım yanlış anlaşıldım ama ben yinede sitenizden gidiyorum basarılar kolay gelsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Üye145 yazı

sayin aspirin ,sizin bu sekilde sert ve kirici bir sekilde forum kullanicilarini yersiz bir sekilde elestirmenizi kiniyorum.bu pazar yeri basliginin atinda hemen hemen herkes kendine ya ortak ariyor yada fikirlerini finanse edebilecek kisiler.sayin bilginadam da bundan farkli birsey yapmamis ve bankacilik sektorunde oldugunu ve kendisine ortak aradigini soylemis..ilgilenirseniz ozelden irtibata gecer bilgi alirsiniz ,ilgilenmezseniz umursamaz kendi isinize bakarsiniz..saygilar
lafla peynir ekmek gemisi yurumez

Yerleşim Yngiltere / BiyerMeslek Esnaf