Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Mersin Forum Avm 'de Gıda Büfesi Açmak

BaşlatanayktTarih23/10/2011 00:06:33Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
Merhabalar,zor zamanlar gecırdıgım su gunlerde bende bı sekılde tıcaret yasamına atılmayı dusunuyorum..yasım henuz 23 ama aılem bu konuda maddı manevı yanımda sagolsunlar..Mersin Forum AVM de acıldıgında bu yana yaklasık 12 mılyon besyuz bın zıyaretcı agırlamıs bı yer...toplamda 74 bın metrekare kıralanabılır alana sahıp degerı 200 mılyın awro we 2000 kısı ıstıhdam edılıyor..ben bu kiralanabılır alanda 3 metrekarelık alan kıralayıp pohaca börek kısın sıcak cıkolata sahlep yazın da makınada hazır dondurma satmayı dusunuyorum.Bu iş ıcın oncleıkle yapmam gereken seyler neler ınanın hıc bılmıorm...forum yönetımıne proje dosyası hazırlayıp metrekare basına kac dolar ıstedıklerını ogrenmekle işe baslmayı dusunuyorum...sız degerlı ustad ların yorum ve fikirlerını beklıyorum..sımdıden tesekkur ederım...

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye97 yazı
s.a senin dedigin seye izin vermezler cunku pogaca simit satan yer de var sicak cikolata vs satan yerde var..bende forumda calsyorum.metrekaresine yanlis hatrlamiyosan 1000 euro gibi bir rakam istiyorlardi aylik.bunun elektrigi suyu haric.bence farkli birsey dusun
İbrahim KIZILIRMAK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye70 yazı
çok teşekkur ederım redpover...metrekaresı 1000 euro tahmın ettıgımden cok daha fazla..dedıgın gbı tekrar dusunmeye baslamam gerek sanırım..

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Saty? / Pazarlama