Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Fikri-3-4bin Ytl Ye

Başlatangelecek saitTarih11/01/2008 09:15:05Yorum13

İlk mesaj
Üye122 yazı
arkadaslar lütfen yardımcı olun cok fazla nakıtım yok 3-4bin ytl işsizim ve bir iş yapmak istiyorum istanbul da ikamet ediyorum lütfen giyim olmasın
mail:timepost(at)hotmail.com
saitkocaoglu@gmail.com 0533 308 4939

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye25 yazı
merhaba parfum al sat ... bir deneyin isterseniz

ucux toptan perakende parfum

www.parfum.tr.cx
Herşey Öğrenmekle Başlar..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye71 yazı
size bayilik olmayı öneriyorum.
saygılarımla
doliche tekstil
www.dolichetekstil.com
turan

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Kimyager
Yeni Üye7 yazı

bıldırcın besle kardeş
Karazeybek

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Üye122 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ercantr
bıldırcın besle kardeş

bıldırcın olabılır fakat yerım yok bu konu hakkında bıraz bılgı verebılırmısın veya mailime mesaj atabılırsın

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye122 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hascence
köpekleri çiftleştir köpek sat :)

güzel fikir yalnız yerım yok sonucta bır bına ıcındeyım yınede tesekkur ederım ılgın ıcın

Üye105 yazı
git bitane şahin marka eski model bi arba al üstüne alma biraz bakım yap karkoyup sat
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
BILDRICIN URETIMI YAPIP SATMA ISI COK KARLIDIR.TABIKI YERINIZ OLMALI JAPON BILDIRCINI COK CABUK URER VE LOKANTALARDA MUTIS BIR TALEP VARDIR.ETI COK LEZZETLI OLUP COK CABUK GELISIR.ARASTIRMANIZI TAVSIYE EDERIM

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Kamu sektörü
Üye193 yazı
Merhaba,
3-4 bin büyük bir sermaye değil, ama maddi anlamdaki sermaye devri çokdan kapandı. Bir yandan kriz vs. fasa fiso bir yandan kafayı çalıştır kitlelere yönver devri.
İş arayan çok, iş'de çok. İş yok diyemeyiz, yanlız aranan kriterlere uygun iş yok diyebiliriz. Var olan işlerde; aradığımız kriterlere uygun eleman yok diyebiliyor.:) Bu yüzden bir çok iş eleman, bir çok insanda eleman olabilmeyi bekliyor.
mail adresini aldım, bağlantıya geçebilirsek daha detaylı olarak konuşabiliriz.

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
eway araştırırmısın istersen yardımcıda olabilirim

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Yöneticilik
Üye122 yazı
ilgi ve alakanız için tesekkur ederim ben hafta sonu mümkün se senınle görüşücem

Yeni Üye6 yazı
3 milyara Bilemiyorum ama 5 milyarin varsa Kargo firmalari su ara Acentelikler veriyo Bi konus derim ama cok riskli ve zahmetli bi is . Isi bilmem gerekiyor yada bilen birini bulman gerekiyor. selamlar

Yerleşim ALMANYA / NürnbergMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye176 yazı
valla kargocular para ödemiyo diye biliyorum ilk birkaç ay..ve riskli de..bildiğin esnaflık gibi bi sistem..paran da batabilir zararınada çalıştırabilirsin... istanbulda ki tekstili(iççamaşır,çorap vs) sen çok ucuza bulabilir yanına numuneler alarak yakın il ve ilçeleri dolaşıp en az alışının iki katına pazarlayabileceğini düşünüyorum ben..o sermayeyle döner bence..sonra işi araca çevirir büyür gidersin..sadece sağlam müşteri ve talepleri iyi analiz edip karşılık verme ürünüdür bu iş
istisnayım,,kaideyi bozarım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret