Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Devren Alınacak Yere İş Fikirleriniz

Başlatanvolkan_ozTarih14/10/2011 22:39:33Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye77 yazı
Herkese Merhabalar

Öncelikle şunu belirtmek isterimki benimde sitede bulunan çoğu insan gibi aklım hep yeni bir iş fikriyle boğuşuyor.
Bursa gürsu ilcesinde normal işleklikte bir cadde üzerinde 1,5 dönüme yakın ortalama 400 m2 kapalı deposu olan ve 50 şer m2 3 adet kapalı büro tipi odası bulunan bir yeri devir almak istiyorum..

**Bu yerde daha önceden 15 yıllık geçmişi bulunan inşaat malzemeleri satıcılığı yapılmış

**Ayrıca nakliye firması olarakta ek iş yapılmış

**400 m2 kapalı alanda dorse imalatı yapılmış

**Minibüs hattı ve belediye otobüsü güzergahı önünden geçiyor

**Devir hakkı sadece 3 yıllık 3 yıl sonra yer sahipleri yerlerine ev yapmak istiyor.

**Devralacağım yerde bana 1 adet traktör kepçe ve ısuzu kamyonetde verilecek

**Büro ve müşteri ağarlama yerleri hazır dayalı döşeli

**Bölgede kendi çevremiz ortalama 1000 hane civarında

** Son olarak kirası 1800 tl ve mayıs 2012 de 2160 tl olacak

TÜM BUNLARI DÜŞÜNEREK SİZLERDEN NELER YAPILABİLECEĞİ HAKKINDA YARDIM İSTİYORUM..İNŞAAT MALZEMELERİ PEK PARA BIRAKMIYOR DİYE ASLINDA GİRMEK İSTEMİYORUM ODUN KÖMÜR KOYMAK İSTİYORUZ SİZCE BÖYLE Bİ YERDE BAŞKA NELER YAPILIR..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İletişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Yeni Üye77 yazı
Son olarak kapalı alanda mantar üretiminide düşündük ama bu konuda pekde emin değiliz sizce uygun olurmu,Bu konuda bilgi sahibi arkadaşların cevaplarını bekliyorum..Şimdiden Çok sağolun...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im
Yeni Üye43 yazı
arkadaşım harfiyat işine gir derim Çünkü Kepçe bıraktılarsa sana, kepçeler saatlik kiralanır, karayollarına, belediye, inşaat işleriyle uraşanlara git konuş Elindeki malzemeleri kiralama yoluna git, Derim ben vede kum, çimanto v.s temin edebilirsen Ekstradan katkı sağlabilir. ama dediğim gibi burdaki kritik nokta kepçe onu bi şekilde kiralama yöntemini bulmalsın, ama evvela çaktırmadan kiralanan kepçe fiyatlarının ortalamasını almalısn, benim bildiğim böle işle uraşan bi kaç kişi var ve 1 kepçe 2 aileye bakıyor.

eğer bu yöntemi uygularsan 7/24 iş kovalamalısn
ÇAylak

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı

Sevgilim pasham çok teşekkürler,fakat bıraktıkları traktör kepçe yani 10-12 bin tl lik bi değeri var çok iş görmüyor ama uygun şartlar sağlandığında dediğiniz gibi kepçe kiralama işidi yapılabilir.

Yeni Üye77 yazı
son olarak belirttiğim yerdeki kapalı alana yıkama yağlamada düşünüyoruz ama başlangıcımız kış olacağından ilk etapta kurtarırmı sizce?

Yeni Üye85 yazı
slm arkadaşım yer 3 yıılığına kiralık diyosun..sen oraya 3 sene emek vereceksin müşteriyi alıştıracaksın sonrada bırakıp gideceksin.başka işlere yönel derim saygılar
sammlee

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Yeni Üye77 yazı
Teşekkürler samle,düşüncem işler iyi giderse yakın bir yerden 3 yılın sonuna doğru kredili bir arsa almaktı.3 yıllık emeği çöpe atmak istemem

Yeni Üye85 yazı
anladım.umarım işlerin güzel gider ve bir yer alırsın..sana başarılar ..
sammlee

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Y?siz
Üye360 yazı
tuttuğun yer uygunsa ve de çevre uygunsa fırın ve unlu mamüller olabilir mi?

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek
Üye508 yazı
3 yıl sonra sana çık düyeceklerse başka yerde başla işine

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye410 yazı
3 senelik bir yer kiralanmaz ,3 sene sonra devir aldıgın yere verdigin para boşa gidecek,bencede başka bir iş dene derim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye77 yazı
Teşekkürler verdiğiniz yorumlar için 3 yıllık bizimde düşüncelerimize az gelmeye başladı.Sanırım şuan içn başka işlere yöneleceğiz..