Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Arap Ülkeleri,özellik İle Qatar,dubai Ve Kuveyt.

Başlatanmeh_86Tarih14/10/2011 16:43:49Yorum13

İlk mesaj
Arap ülkeleri,özellik ile Qatar,dubai ve kuveyt ile ticaret yapmak istiyorum.lütfen bu ülkelerde olan yada bu ülkeler ile ticaret yapmış arkadaşların yorumlarını bekliyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
günceldir

bende ticaret yapmak istiyorum ama adam gibi işten anlayan birisini bulamadım bulursan paslaşalım
muharrem

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret

Yedi yıldır Arap firmaları ile görüşüyoruz ama bir firma ile iş yapamadık. Çünkü büyük işadamı havasında gelen Arapların çoğu cebine üç beş kuruş koyup Türkiye'ye gelen kişilerdir. Dahası adamların bir dedikleri bir dediğini tutmuyor. ama Avrupalılar öyle değil onlarda yalan söylemek ayıp. Bu arada İran ve Azerbaycanlılar daha da felaket.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yanılıyorsam lütfen uyarın.Ancak artık avrupa taraflarında yada ukrayna,rusya gibi taraflarda para kazanmak baya zorlaştı.ama Qatar,kuveyt,umman gibi ülkeler durum bakımından çok iyiler,Qatar ile umman para içinde yüzüyor zaten,doğru girişimler ile iyi sonuç almak mümkün olabilir bence.

Sayın erkantekin avrupalılar ile iş yapıyorsunuz anladığımız kadarı ile,bize bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz,uygun bir durum söz konusu olursa bizde bu tür bir oluşum içinde bulunalım.

GÜNCELDİR

orta doğu ile ticaret yapmak artık eskisi gibi kolay değil. adamlar para içinde yüzseler bile bu size havadan para saçacakları anlamına gelmez. bahsetmiş olduğunuz bu ülkelerde tabelalarda bile ingilizce yazılar var , yani adamlar avrupa ile çalışıyorlar. türk malları bu ülkelerde pek fazla revaçda değil. ama iran ırak sizin için iyi bir pazar olabilir ama orada güvenlik zaafiyeti var.
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Sağolun,şu an ıraktayım ben ve satılan malların hemen hemen hepsinin Türk malı olduğu bir pazara dönüşmüş burası resmen.ama her bölgede bağlantı kurmak pek olası değil

Irak ,şu an , türk ticareti veya toptancıları için biçilmiş kaftandır. Arapçanız olmasa bile çok rahatlıkla ticaret yapabilirsiniz , fakat dikkat edin her zaman nakit çalışın Iraklılar sözlerine pek sadık insanlar değildir. İran'a gelince şu an riskli bölge , ABD - İsrail ittifakı oraya bir saldırı düzenleyebilir. Biliyorsunuz adamlar petrol için insanları çok rahatlıkla öldürebiliyorlar. Rabbim türk milletini korusun inşallah.
www.asyatex.ticiz.com
hiratex@hotmail.com / asyatex@hotmail.com.tr By ERP Group

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
ortadoğu ve afrikaya ihraç etmek istediğiniz ürünler neler?her türlü ihracat yapılır?üretici firmaysanız tabi

neareast44@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ythalat / Yhracat
slm o bölgelerde red bull nasil gidiyor ihtiyac varsa görüselim
lokman kaymaz

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Ythalat / Yhracat
Istekli bircok kisi oldugunu goruyorum, dubai gec kalinmamasi gereken onemli bir ticaret sehri, kendi deneyimlerimle bunu belirtiyorum. Bu yuzdendir ki ortadogunun ticaret koprusu adiyla aniliyor.
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk
5 yılı aşkın zamandır dubaide yaşayan türk arkadaşlar olarak 2 şirket sahibiyiz, bir çok sektörde faaliyet göstermekteyiz. aynı zamanda dubai konusunda danışmanlık hizmetleride vermekteyiz. Buraya taşınmayı-burada yaşamayı-burada iş kurmayı düşünen herkese danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Sizler için dubaide oturum alıyor, şirketinizi kolaylıkla kurulumunu saglıyoruz. Talepleriniz için özelden mesaj atabilirsiniz.
Global Expo Management Group Dubai-UAE

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Dany?manlyk