Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

2012 Promosyon Ürünleri Satmak

Başlatanomar_trTarih13/10/2011 01:02:41Yorum3

İlk mesaj
selamun aleykum arkadaşlar ticaret üstadları

uzun bir zamandır siteyi takip etmeye çalışıyorum gerçekten konuda en faydalı site diyebilirim umarım kurucularıda bundan büyük faydalar sağlıyordur ki helal olsun hepsine...

sayın abilerim...
Malumunuz yılbaşı yaklaşıyor promosyon ürünleri pazarlaması yapmayı düşünüyor ve istiyorum bu konuda sizlerden iş ve sektör ile ilgili bilgi, görüş ve değerlendirmelerinizi bekliyorum

saygılarımla

Ömer DENİZ
omerdeniz_@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye193 yazı
ben 7 yıl yaptım sattığın ürünlerin parasını peşin al yoksa 1 i vermezse bütün karın alt üst oluyor arkadaşım. hee şunuda düşün eskiden firmaların geliri iyi idi bu promosyon ürünlerini yaptıran çok idi şimdi sadece markalaşmış isim yapmış firmalar yaptırtıyor. bilgin olsun.
Eğrinin gögeside eğridir

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er
Yeni Üye26 yazı
Daha önce kimsenin vermediği yada fiyatı piyasaya göre çok uygun fiyatlı ürün bulmalısın.
Bulduğun ürünler güzel ve firmaların tedariklerinde sıkıntı yaşatmazsan sadece yılbaşında değil 12 ay boyunca satış imkanın bulunmaktadır.
Çoğu uluslararası firma ( özellikle gıda ve temizlik firmaları) yılın geneline yayılmış şekilde kampanyalar yapar. Bunlardan çok yararlanırsın
Mesela kış geldi satışları artacağından çay firmalarına çok ucuza olmak kaydıyla, markalarının renklerinde ve logoları bulunan plastik veya polyesterden küçük resim çerçeveleri önerebilirsin. Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye135 yazı

reklamcılık işi ile ilgileniyorum. ayrıca promosyon ürünlerini uygun fiyatdan nerelerde bulabilirim.
promosyonların üzerine ayrıca yazı ve logo da yapabilecek varmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er