Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Halı Yıkama İle Birlikte Ne Yapabilirim?

BaşlatanYirmi20Tarih12/10/2011 20:29:31Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Denizli'de halı yıkama işiyle uğraşıyorum. Yaz aylarında işler yoğun geçiyor ancak kış aylarında ise işler duruyor. Yaklaşık 4 ay boş geçiyor. Bu boş geçen aylarda gelir sağlayacak birşeyler yapmam lazım. Bunun için sizlerden fikirler istiyorum.
İşim gereği hemen hemen tüm semtleri, mahalleleri ve sokakları hatta siteleri biliyorum. Geniş müşteri portföyüm var. İşimi reklam sayesinde iyi yerlere getirdim.
Sizlerden, bu boş geçen zamanlarda yan iş olarak fazla sermaye gerektirmeden neler yapabileceğim konusunda fikirler bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye256 yazı
yerin uygunsa oto yıkama yapabilirsin. yada temizlik üstüne bişiler düşüneblrsn. ev temizliği gibi. bi kaç bayanlada anlaşırsan sistemli ve kaliteli hizmet le beraber ii bişiler olur die düşünüyorum. insanlar artık evlerini temizlemekten üşeniyor. ve aslında bu bi iş fırsatıdır. kolay gelsin
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye144 yazı
Çamaşır yıkama ve ütü işide yapabilirsin. Arkadaşın dediği gibi temizlik işini de.

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı

Oto yıkama işine girmek istemiyorum. Yerim müsait değil. Çamaşır yıkama işini yapıyorum. Bunların dışında ne olabilir, fikir verirseniz sevinirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Yeni Üye19 yazı
açıkta temizlik maddesi satılabilir

Yerleşim Türkiye / BilecikMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye70 yazı
Kardeşim bizim memlekette kent yönetimi diye biyer açıldı sizin yaptığınız gibi hem halı yıkama işi yapıyor hemde aynı zamanda apartman yöneticileriyle anlaşılmış apartman temizliği asansör bakımı vs.. yani apartmanın ne gibi gidrleri var aylık onların yönetimini yapıyor iş düşüncene bağlı gazetesini bile apartman sakinlerinin kapısına kadar getirip bu hizmeti paraya dökmek senin elinde hatta bi ara bende düşünmüştüm böyle bir sistem bayada aklımda geliştirdim ama uygulamasını yapmadım önümdeki engellerden dolayı 5 10 arası bayan temizlikçilerden ayarlarsın yöneticilerle anlaşırsın dışarı bahçe düzeni temizliği giderlerin bankadan ödenmesi asansör bakımı temizlik malzemesi temini bilimum arızaların giderilmesi aylık anket yaparsın apartmandakilere isteklere göre hareket edersin işte geliştirmek senin elinde beyin meselesi apartmandakilere yaz gelmesine yakın fiyatları uygun tutarsın bi el bröşürü ile direkt olarak sana hazır müşteri işi geliştirebilirsin saygılarrrr....

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ticaret