İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İnşaat Konusunda Ne Yapabilirim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorumC
Üye294 yazı
inşaat sektöründe bilgi ve becerin varmı bilmiyorum ama bu biraz ekip işi.ben konya dayım.bu türden iş yapan bir firma var.işleride gayet iyi.sen neden yapamayasın?
örnek olarak incelemeni tavsiye ederim.koaly gelsin
http://www.yonelprefabrik.com/tr/referanslar.html
E
Üye117 yazı
P
Yeni Üye29 yazı
selam , günümüzde inşaat alanındakı en cok ragbet dıs cephe yalıtım işidir bu konuda ısı yalıtımları paket imalatcılarından bayılık alıp konusunda ıyı ekıpler uygulamacılar bulrsanız karlı bır dal secmıs olursunuz saygılar
A
Üye992 yazı
su an avrupada musteriye ihtiyac var degerlendirebilirsin
Y
Yeni Üye14 yazı
kardeş,ben birçok büyük inşaat firmasında çalıştım elindeki para ile prefarbik işi zor olur,3 kez ort.90 m2 olan ofis binası satın aldım,2 aylık çek olarak anlaşıp 3-4 aylık çek verdik,yani bugün teslm ettiğin işin parasını,3*-4 ay sonra alacaksın, ama o üç ay içinde işçi parasını algısını vergisini ödeyeceksin,ayrıca elinde en 120 lik transit olması lazım,pazarın olması lazım,ve bu konuda rekabette çok fazla,bu iişle ilgili olarak sana tavsiyem eğer bu işten anlıyosan montaj demontaj için ankara firmalarına teklif ver,direk imalata girme,
izolasyon işine gelince ;
Bu aralar mantolama işi acayip revaçta tıpkı doğalgazcılar gibi ,sadece ben izolasyon malz. satıp para kazanayım dersen en geç 6 ay sonra bayrağı dikersin,ama bana elimde iyi ekibim var,hem malzeme hem işçilik yaparım diosan,aldığım işin sözleşme bedelinin en az%30 unu finanse ederim diyosan gir,en azından 3-5 sene ekmek yedirir,
inşaat işinde üstüne basa basa söylüyorum,ekibin,mütehhit çevren ,yüklü nakitin yoksa girme ,nacizane fikirlerimle sana yardımcı olabildiysem ne mutlu sağlıcakla kal
izolasyon işine gelince ;
Bu aralar mantolama işi acayip revaçta tıpkı doğalgazcılar gibi ,sadece ben izolasyon malz. satıp para kazanayım dersen en geç 6 ay sonra bayrağı dikersin,ama bana elimde iyi ekibim var,hem malzeme hem işçilik yaparım diosan,aldığım işin sözleşme bedelinin en az%30 unu finanse ederim diyosan gir,en azından 3-5 sene ekmek yedirir,
inşaat işinde üstüne basa basa söylüyorum,ekibin,mütehhit çevren ,yüklü nakitin yoksa girme ,nacizane fikirlerimle sana yardımcı olabildiysem ne mutlu sağlıcakla kal
M
Üye279 yazı
SRAMİK YAPIŞTIRICISI DERZ DOLGU MANTOLOMA SIVASI VE YAPIŞTIRICISI BİNA İÇİ SIVA ÜRÜNLERİ DÜŞÜNÜRSEN İRTİBATA GEÇEBİLİRSİN
mesutpazarlama@hotmail.com
05423031732
05423031732
C
Üye223 yazı
İç dekorasyon makul olabilir.Mutfak,banyo,parke,kapı.Sermayende yeter gibi.Tabi üretim değil sadece satış pazarlama yapman şartıyla.Ortalama bir showroom ve pazarlamaya vereceğin ağırlıkla yapılabilir.Tabii denizli piyasasını bilemiyorum.
A
Üye780 yazı
16/12/2011 : 00:25:00#8
Web sitesi
Alıntı
Dış cephe ısı yalıtım ürünleri satışı yapabilirsiniz..
www.strotas.com
www.strotas.com
Strotaş
söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri
söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz