Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Fikirlerinize İhtiyacım Var Lütfen Bir Bakın

Başlatansinoplu57Tarih12/10/2011 00:07:34Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Siteyle yeni tanıştım. Fikrimi size danışmak yardım almak istedim. Taze sıkılmış portakal suyu, elma suyu vs.. gibi bir dükkan açmak istiyorum. Düşündüğüm yer kesinlikle en işlek yer ve ben bu işi yazın düşünüyorum. Buz gibi taze ve doğal. Yazın bu meyveleri bulmak sıkıntı oluyor sanırım. Ne düşünürsünüz?

Ayrıca; Sinop'a yakın yerlerdeki satıcılardan msj bekliyorum. Çünkü toptan alma şansım yok muhafaza edemem o yüzden haftalık yada en fazla 3-4 haftada bir gönderebilecek. Ne kadar tüketileceği konusunda henüz fikrim olmasada açtıktan maksimum 1 ay sonra kendini belli eder diye düşünüyorum?

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye117 yazı
yanına soft dondurma da ekle. kar marjı cok yuksek , hem yapması da kolay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye131 yazı
Selamlar,

bildiğim kadarıyla karadenizin yaz sezonu 2,5-3 aydır. Yani okullar kapandıktan bir süre sonra başlar okulların açılmasına yakın biter. Karadeniz söz konusu olunca kendi tecrübelerimden biliyorum haziran sonuna kadar deniz vs. düşünülmez. Hem sosyal şartlar hem de mevsim şartları yapacağınız işin imkanlarını kısıtlıyor. Öte yandan artık ramazan ayı tam da sezonun ortasına doğru ilerliyor. Yani bu işi yapmak hayli güzel fikir fakat sezon aleyhinize. Buna karşılık işinizi kışın ve geçiş dönemlerinde de sürdürecek şekilde tasarlarsanız ve alternatif ürün ve hizmetleri de sunarsanız hem olası zarar riskini azaltmış hem de tüm yıl boyunca çalışacak bir işletmeye sahip olursunuz. Böylece istihdam vs. konularında daha rahat hareket edebilirseniz.

Kolay gelsin.
en büyük kurnazlık dürüstlüktür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye3 yazı

Yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum kesinlikle dikkate alacağım.

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Di?er
Üye235 yazı
yaz aylarında karpuz kış aylarında balık satan tezgahları bilirsiniz sizinki de yaz aylarını kurtarır ancak kış için başka çözümler düşünmelisiniz. Bence gidip AVM lerden birinde yer kiralayın vitamin durağı şeklinde yer ayarlayın taze meyve sıkıp satın yanına bayilik veren çikolatacılar var onlardan ayarlayabilirsiniz veya da etsiz çiğköfte bayisi açabilirsiniz tabi hepsinin yanında da taze meyve suyu olacak. Bence AVM nin içinde onun gitmeme şansı yok . Benim çalıştığım AVM de çiğköfteci sadece çiğköfteden haftalık 2 500 lira kazanıyor .Kirası konusunda bilgim yok ancak geliri bu gideri nedir orasını da araştırmak lazım .

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis