Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sahibinden Satılık Kat Karşılığı Arsa

Başlatanzey-zeyTarih10/10/2011 16:33:39Yorum16

İlk mesaj
Sahibinden satılık kat karşılığı arsa arıyorum. 20-70 Daire yapılabilecek İstanbul'da arsa arıyorum.

Daire bedeli bittiği takdirde;300-400 Bin TL etmeli,İstanbul'un elit semtlerinde kat karşılığı arsa arıyorum.Bilginize.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
İstanbul Sancaktepe,Samandıra'da
100 konutluk arsa
kat karşılığı verilecektir
Dincer Albayrak
Global Eagle Group
dinceralbayrak@yahoo.co.uk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Sahibinden satılık kat karşılığı arsa arıyorum. 20-70 Daire yapılabilecek İstanbul'da arsa arıyorum.

Daire bedeli bittiği takdirde;300-400 Bin TL etmeli,İstanbul'un elit semtlerinde kat karşılığı arsa arıyorum.Bilginize.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek

Daire bedeli bittiği takdirde;300-400 Bin TL etmeli,İstanbul'un elit semtlerinde kat karşılığı arsa arıyorum.Bilginize

Daire bedeli bittiği takdirde;300-400 Bin TL etmeli,İstanbul'un elit semtlerinde kat karşılığı arsa arıyorum.Bilginize

Edirne merkez 150 dairelik arsa
Murater

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - abcolin
Edirne merkez 150 dairelik arsa

Teşekkür ederim,fakat;İstanbul'da arsa arıyorum.

istanbul sancaktepe sarıgazide 2900 metre kare arsa kat karşılığı...
ahg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
NET-DE GROUP olarak bizde kat karşılığı arsalar veya yarım kalmış projeler arıyoruz.
İstanbul dahil olmak üzere iş yapılabilecek satışı kolay diğer illerde ki arsa ve projeleri değerlendirebiliriz.
İlgilenen arkadaşlar info@netdegroup.com adresine bilgi maili gönderebilirler.
Mailde lütfen iletişim bilgilerinizi yazmayı unutmayınız.
www.netdegroup.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
arsalarınızın ada pafta numaralarını metre karesini semtini ve kat karşılığı olarak talep edilen daire sayısını
ekeryapi@gmail adresine gönderdiğiniz taktirde çalışma yapabiliriz..

saygılarımızla,
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
İLGELENEN ARKADAŞLARA ÖZELDEN CEVAP VERİLMİŞTİR..
ahg

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im