Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Rusyadan Talep Var

BaşlatanbronzemoontrTarih10/10/2011 11:20:26Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Herkese merhabalar,
Yıllardır Turizm sektöründe çalışmaktayım,orada çok güçlü kontaklarım oluştu,kısacası benden istedikleri,Türkiyeden Rusyaya satış yapmam,ama ne ? benden fikir ve ürün istiyorlar...ürünlerin kaliteli ve ucuz olması vs.Fakat hala bir şey üretemedim.Bu gıda olur,tekstil olur vs.Rusya piyasasını bilen arkadaşlar varsa veya rusyaya ürün satmak isteyen yeni girişimciler varsa...lütfen bana ürün kataloglarınızı,resimlerini vs yollayın bende onlara sunayım...
holidaycenterbg@holidaycenterbg.com
saygılar

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Yeni Üye7 yazı
Biz Türkiye'de cam mozaik ve cam mozaik makinaları üretiyoruz. İlgini çekeceğini düşünüyorum .Cam mozaik ler dış cephe,havuz,mutfak,banyo ,ve hijyen gerektiren her yerde güvenle kullanılnaktadır.Umarım pazarlarsın.İNCELE
www.karsancammozaik.com
www.cammozaikmakina.com
www.glassmosaicmachine.com
email:karsancammozaik@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanayici
Üye157 yazı
Domatese ne dersin
Muhammed

Yerleşim Türkiye / BalikesirMeslek Di?er
Üye135 yazı

bence sen aradığını yaz cunku herkes şunu pazarla bunu pazarla diye yazarlar...sen senin tandıklarına ne lazım onu araştır..yoksa cok havada kalır bu muhabbet..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye35 yazı
Daha çok gıda ürünü istiyorlar,konserve vs olabilir kaliteli ve ucuz,uzun vadeli dürüst satıcı istiyorlar...ayrıca,ürünün onların istediği gibi ambalajlanmasını istiyorlar...ülke dili rusca vs.
Eğer yurt dışına açılmak isteyen şirketler varsa,sunum için brosürlerinizi bekliyorum...pdf olarak gönderebilirsiniz.

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Ynternet
Üye762 yazı
vadeli kısmı çok zor.diğer kısımlar tamam ama çoğu kişi vadeliye yanaşmaz.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Üye135 yazı
sen ne güvence vericen ki üreticilere ruslara vade verilmesi açısından birileri kefil olmadan kimse yanaşmaz bu işe....
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye35 yazı
Kısacası,rusyada bulunan kontaklar,bulgaristandan rusyaya konserve ihracatı yapıyor,yani gıda ürünleri,banada böyle bir öneri sundular...Türkiyede gıda sektöründe yurt dışına açılmak isteyen kaliteli aynı zamanda uygun fiyatlı gıda ürünleri var mı..varsa bir araştır dediler...bende bu sitenin yararlı olacağını düşündüm.Ayrıca istekleri,tek ürün değil,çeşitli gıda ürünü istiyorlar.Arkadaşlarımız yazmış,sen ne güvence vereceğiksin...Doğru ürünü bulalım,talep gelirse,güvencede gelir.Güven konusunda problem olmayacaktır.Eğer varsa ürün tanıtımınız,lütfen resimleri,fiyat listesini
holidaycenterbg@holidaycenterbg.com gönderin...Bakarsınız,ruslar çıkar gelir şirketinize.Ozaman güven olayını yüzyüze orada konuşursunuz.internette güven tabiki zor.Ama herşey belge üzerinde olduktan sonra ve ayrıca anlaşacak iki firma yasal firmaysa...sorun olmayacağını düşünüyorum.
saygılar.

Yeni Üye35 yazı
Pazar Moskova olacak,Ayrıca şunu belirteyim,ürünler beğenildiği taktirde,peşin alınacak..Fakat daha önce belirttiğim gibi,farklı gıda ürünleri istiyorlar.....
bu işte en büyük güven,yasal olması ve tüm siteme uygun yapılması olacaktır.Bilindiği gibi,Türkiyede iyi satan bir ürün,yurt dışında tutacak diye birşey yok fakat eğer bir kaç ürünü tutturursak,hem sizin hemde bizim için iyi olur.Bu kısacası,denemeden bilemeyiz.Ben buraya benden istediklerini yazdım,sizlerde bu yazdıklarımdan yorum çıkarıp,ister kontak kurarsınız,ister katalog yollarsınız..Herkese başarılar
saygılar

Yeni Üye41 yazı
Selamlar Moskovada ki supermarketlerde Bulgaristandan gelen konserve salatalik tursulari,beyaz peynir ,tursu urunleri satilmaktadir.Bu da Bulgaristandaki uygun fiyat ve Rusyanin bu ulkeye uyguladigi uygun gumruk fiyatlarindan dolayidir.Hatta su anda Turkiyeden yapilan meyve ve sebze ihracaatida Bulgaristan ustunden yapilmaktadir.Sizin tesislerde dinlenen 100 gr votka attikdan sonra super isadami kesilen Rus arkadaslar Antalya da da mevcut;-).Eger Turkiyeden gelen mali Bulgaristan menseli gibi gosterip yollayabilirsen o zaman para kazanabilirsin.

Yerleşim Rusya Federasyonu / Moskova
Yeni Üye30 yazı
tekstil gönderebilirim..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye7 yazı
Merhaba;
Hotel Restaurant Cafe tedarigi konusunda sitemizi inceleyebilirsiniz. www.horecated.com
Firmamız gerekli standartları taşımaktadır.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye82 yazı
Üstad kaliteli ucuz konserve üretebilecek bir ekip tanıyorum
siz fiyat ve ürünü söyleyin hazirlasinlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Yeni Üye19 yazı
kozmetik sektöründe üretim yapmaktayız ülke distribütörlükleri ve farnchise mağaza bayilikleri veriyoruz perakendede kar oranı % 200 dür ilginizi çekerse iletişim bilgilerimiz ekte bulunmaktadır
watsapa +90 536 299 20 99
mobil +90 532 387 70 47
www.eftekin.com

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Sanayici
Yeni Üye16 yazı
Malatyadan Natürel kayısı paketi çalışabiliriz. İlgilenirken özelden msj atabilirsin.

Yerleşim Türkiye / Antalya Vs MalatyaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye1 yazı
Merhaba. Kabak çekirdeği ile ilgilenir misiniz?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat