ARKADAŞLAR YUKARIDA YAZILI OLAN BILGI BENIM PROJEM DEGILDIR VE MAIL GONDEREN ARKADASLARIN HEMEN HEMEN HEPSINE BU PROJEYI GONDERDIM YAKLASIK OLARAK 20 KISIYE FALAN AMA SADECE BANA BIR ARKADASIM GERI BU KONU HAKKINDA DONUS YAPTI HAA BELKI PROJE BEGENILMEMIS OLABILIR AMA EN AZINDAN OLUMSUZ DA OLSA INSAN BI YORUM YAZAR YADA BURADA GERCEKTEN
CIDDIYETI BOZUK INSAN COK ZATEN INSAN CIDDIYETSIZ ISE O INSANLARLA IS YAPILMAZ HERKESE TESEKKURLER BURAYA ACIK ACIK ALT KISMA YAZIYORUM OKUYUN ASAGIYA YORUMUNUZU YAPIN YERIM MAILINI YAPMAK ISTEYENDE VARSA BU PROJEYI HADI YAPSIN BAKALIM BEN KENDIME GUVENIYORUM PUF NOKTALARINI BILIYORUM SIZDE BILIYORSANIZ BUYRUN PROJE BU AMA BU YAZIYA LAKAIT SAYGISI BOZUK INSAN LUTFEN............................
Herhangi bir il düşünelim ben uşak olarak baz alıyorum fikri uşakta kaç nüfus var toplamda 180.000 nufüs var bu kadar insanın kaç kişisi merkezde tahminlerime göre en azında 75.000 den fazla kişi merkezde ikamet ediyor ayrıca dışarıdan gelen üniversite öğrencileri de var bunlarıda eklediğimizde yaklaşık olarak sayı 90.000 i falan buluyor bu kısmı ayrıca aklımızda tutalım yazımın sonunda bağlayacağım...
Merkezde günlük yaşamımızda kullandığımız evimize alışveriş yaptığımız evimize olsun arabamıza olsun illaki günlük bi harcama yapıyorum değilmi evet yapıyoruz.. Zaten harcama yaptığımız bi şehirde neden harcama yaparken paramızın bi kısmının geri dönüşünü istemeyelim değilmi...
Öncelikle bir indirim kartı düşünelim İsmi Piggy kart İngilizce'de Kumbara üyemiz bu kartla günlük yaşantısında harcadığı evine aldığı peynir ekmek günlük giderleri dükkanına yaptığı alışverişleri arabasına aldığı Motorin , Lpg , Benzine kadar indirim alsa nasıl olurdu bence harika olurdu....
Sistemin işleyişi: Öncelikle 50 - 100 arası üye işyeriyle anlaşıyoruz bu nasıl oluyor gidiyoruz kaliteli iş yapan yerlere temiz olan yerlerle anlaşıyoruz mesela bir ekmek fırını düşünelim sadece üye işyerleri içinde tek olacak sadece bizim sistemimizden ekmek satışından o üye işyeri kazanacak tabi büyük şehirlerde bunu bölgelere bölerek ilerlemek daha mantıklı bölgelere böldüğümüzde 2 veya 3 tane ekmek fırını alınabilir. Üye iş yeriyle kar marjı oranına bakarak ortak bi anlaşma sağla**** üyeye yüklenecek parapuanı belirliyoruz. Mesela oranları misal olarak veriyorum bir üye 1 kilo peynir aldı nekadar peynirin kilosu 10 tl. bu 10 tl den üye işyerinin kazancı nedir diyelimki 3 tl bu tl nin 0,50 kuruşunu karta yükleme yapmasını isteyerek anlaşıyoruz... Yani üye işyeri karından çok az miktarını üyenin kartına yükleyecek ve kardan çok az miktar zarar etmiş olacak ama sürümden kazanacak...
Üyenin zaten kazancını biliyoruz nasıl kazandığını biliyoruz. üye ekstra bu parapuanı nakit olarak herhangi bir üyeişyerinden nakit olarak çekebilecek veya diğer 100 tane üye işyerinin herhangi birisinden harcama yapabilecek üyelerimizde bu şekilde kazanacak...
Gelelim bize biz nasıl kazanacağız....
1- Öncelikle üyelere kartı satacağız nekadar mesela yıllık 2.5 tl gibi cüzi miktar ile neden kartı satıyoruz çünkü insan para vermediği bişeyi kullanmaz bir miktar versin ki ben buna para verdim bi nasılmış diyerek mantığıyla ilerleyecek ve kartını kullanacak.Sonuç olarak yıllık her üyeden 2.5 tl kazanacağız sistem ilerledikçe karta ileride zam yapacağız bu 5 tl 10 tl gibi rakamlara çıkabilir onu o anki duruma göre hareket edeceğiz ileride düşünülecek şey..
2- Üyelerin yaptığı her işlemden işlem ücreti alacağız %1 gibi bi kazançla %2 de olabilir yüksek kazançlarda %10 a kadar çıkartabiliriz. Mesela üyenin herhangi bir alışverişinden kartına 1 Tl. kazandı sistem üyenin kartına 0,90 krş yükleyecek yani üyelerin her işleminden kar edeceğiz.
3- Sistemi tutturduktan sonra üye işyerleri bizim sistemimizden gerçekten fayda sağlamaya başladıktan sonra buda yaklaşık 1 sene sonunda olur üye işyerlerinden 1 sene sonunda yeni üyelik için sözleşme imzalamaya gittiğimizde üyelik ücreti talep edeceğiz.. Mesela yıllık 300 tl gibi
4-
www.xxx.com site adresimiz olacak üyelerin sitemize vereceği reklamlardan gelecek kazançta cabası bu miktarları düşünmedim onu kendimiz karar veririz o vereceği reklam büyüklüğüne görede değişir...
Ve işin diğer püf noktalarınıda söyleyip projemi bitirmek istiyorumm
--
www.xxx.com site adresimizden üyelerimiz kanpanyaları takip edebilecek üyelik başvurusu yapabilecek kartında nekadar puan var nekadar harcama yapmış işlemlerini görebilecek
-- Üyelerimiz ayrıca kendi ikna ettiği kişileri üyemiz yaptığı takdirde başvuru formunda referans olan yere o üyenin kart numarasını yazacak ve yeni üyenin her taptığı işlemden bir miktar eski üyemizde kazancak bunu şuan avon'da yapıyo o şekilde kartın hızla yayılmasını sağlayacağız.
-- 444 x xxx hattımızla müşteri hizmetlerimizden üyelerimiz veyahut üye işyerlerimiz takıldığı herhangi bir konuyu sorabilecekler detay öğrenebilecekler.
Evet projemin sonuna geldim şimdi kazançları kısaca hesaplayalım evdeki hesap çarşıya uymazmış ama yinede uyduracağız bi şekilde :) hatırlıyorsanız 90.000 falan bi merkezi nufüs demiştik sadece bunun 10.000 kişişi üyemiz olsun ben bu işi amatör olarak ve sadece üniversite öğrencilerine yapmama rağmen 2 ayda 1800 gibi üyelik rakamına ulaştım ki bu sistemi prfesyone ve güzel bi reklamla 6 ayda 10.000 üyeye çok rahat ulaşacağımız kanatindeyim...
1- Üyelere sattığımız her karttan 2.5 tl demiştik 10.000 x 2.5 = 25.000 tl
2- 10.000 üyeden herbiri ortalama günlük alışveriş yapan yapmayan ortalama baz alalım mim. miktarı baz alalım 0,10 krş 10.000 üyede ne yapar günlük 1000 tl yapar aylık 30.000 tl yapar yıllık 360 milyar gibi bi rakam ama mimimum rakamlar.
3- 100 tane üye iş yerimiz olsa 300 tl den 30.000 tl
4- bu şıkkı hesaplamıyorum bile çünkü bu şıkkın gelirlerini direk olarak kendimiz için reklam giderlerine düşünüyorum..
VARSA BU PROJEYİ YAPACAK BABAYİĞİT YAPSIN AMA ŞU SİTEDEN BİRLEŞİP GERÇEKTEN ÇOK PARALAR KAZANILABILIR HER ILDE TEK ISIM ADI ALTINDA YATIRILACAK COK BI SERMAYE YOK BENIM SUAN PARAM BU SERMAYEYE YETSE ZATEN BURAYA BU KONUYU ACMAM O YUZDEN YAZININ BURADA OPERATORLER TARAFINDAN KILITLENMESINI ISTIYORUM ILGILI ARKADASA DUYRULUR
HERKESE BOL KAZANCLI GUNLER DILERIM
AYRICA PROJE ADI ALTINDA YAZIMA REKLAM KOKAN HAREKETLER YAPAN OTOCAM KORUYU ARKADASIM SENIN ISINDENDE BI DURUM OLMAZ HERKES ARABASINI ZATEN YA KENDI YIKIYOR YADA VERIYOR 10 TL IC DIS TEMIZLIK OHHH KIM UGRASIR SENIN DEDIGIN ISLE DUSUNEN VARSADA YUKARIDA ARASIN AMA BURAYA BU YAZIYI YAZMAN AYIP SENIN GIT UYELIK ALMISSIN BASLIK AC HERKES SENIN YAZINA YORUM YAPSIN NEDEN BASKALARININ YAZILARI UZERINDEN PRIM YAPMAYA CALISIYORSUN SANADA BOL SANS....