su ürünleri akvaryum baığı yetiştiriciliğinde 100.000 tl yatırım yapabilecek yatırımcı arıyorum. 4 yıl üzerinde çalışılmış başarı sağlamış bir iş olup türkiye'de rakipsiz avrupada ise kısa zamanda büyük başarı sağlayabilecek bir iştir. 100.000 tl karşılıında %40 ortak olabileceksiniz. 4 sene üzerinde çalışılmış bir projedir. yanlız yatırım yapacak kişinin su ürünleri sektöründe bilgili olması gerekmektedir. özellikle ihracat konusunda. kısa sürede büyük bir pazar payına ulaşabilecek sonu olmayan bir iştir. a dan z ye hertürlü detayı daha önce tasarlanıp faliyete geçirilmiş %100 başarı sağlama olanağı olan ancak yatırımcı bulamayan ir iştir. sektörü konusunda bilgisi olmayanlar için uygun değildir. hedef pazarımız avrupa olması sebebiyle ihracat konusunda deneyimli kişi aramaktayım. tahmni 5 sene içinde yatırımını rahatça katlayabilecek bir iştir. yatırım düşünenler bana bu numaradan ulaşabilirler: 0535 614 77 33
şunu tekrar belirtmek istiyorum. kullanılan metodlar dünyada az kişi tarafından bilinen, yapılacak işi rakipsiz kılan bir metoddur. balık al üret sat şeklinde bir iş değildir.