Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ortaklık Teklifi. . . . . . .

BaşlatancekamakineTarih06/10/2011 10:03:03Yorum15

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
öncelikle siteye kurana teşekkür etmek istiyorum çok güzel ve çok faydalı bir site olmuş...
ben tornacıyım gebzede atölyem var.işimde yani imalat konusunda çok iyiyim şu ana kadar fason çalıştım ama geliri çok az kendi imalatımı yapmak isiyorum fakat burada da pazarlama sorunu çıkıyor ortaya. kendine güvenen satışı kuvvettli ve neyi pazarlayacağını bilen(pazarlayacağı parçayı kendi söyleyecek ben imalatını oda pazarlamasını yapacak) bir arkadaşla yüzdelik li olarak çalışmak isterim yurt içi yurt dışı farketmez çalışmak isteyen arkadaşlar olursa
cekamakine@gmail.com

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
15 yorum
Üye127 yazı
Celalettin bey merhaba,

Ankara merkezli firmamızın Erbil'de şubesi var, Gıda ve İnşaat işleri yapıyoruz. Devlet İhalelerine girebilme yeterliliğimiz var, her iki konudada.

Size çok basit bir iş fikri vereyim, bize Tır bazında yumurta satın yaklaşık 1 tır 37.000$, her tır'da 800$ kaar verelim. İşlerinizde kolaylıklar dilerim.
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Üye294 yazı
merhabalar
aklımdan geçen birkaç fikir var.bana ulaşırsanız oradan detaylarını görüşelim.umarım birşeyler yapabiliriz
ex_santana@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye50 yazı

ne üzerine düşünüyorsunuz.veya otellere yönelik ne yapılabilir.bilgi için özelden yazarmısınız teşekkür ederim .hasanhosnut@hotmail.com
hasan

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye49 yazı
arkadaşlar sıfır sermayeyle iş yapacaksınız yokmu hiç aklına birşey gelen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Üye434 yazı
Sen insanın uçmasını istiyorsun, arkadaşım evinden çıkmasanda para harcamak zorundasın. Mutlaka bir bütçen vardır. Bize bir bütçe sun aklımıza birşey gelsin ben sana sadece gir biryerde çalış derim ki o da gidip gelirken yol parası harcıyacaksın. Yanlış anlama net birşey söyle yardımcı olmaya çalışalım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye420 yazı
37000$ 10 günde 40000$ oluyorsa sermayeye gerek yok bankalar 10 gün için cok daha düşük faizle verir bu parayı

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Mühendis
Yeni Üye17 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fersa
sermaye varsa mail yazin, detayli yazarim

sandaciii@hotmail.com
tolga

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik