Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Çinden İthalat

BaşlatanVeilorTarih04/10/2011 18:59:46Yorum42

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Ben İstanbul'da hukuk fakültesinde son sınıfta okuyan bir öğrenciyim. Bu siteyi yaklaşık 1 yıldan beri aralıklarla takip etmekteyim.Girişimci ruhlu bir insan olduğum için sadece okusam dahi zevk alıyorum.Arkadaş muhabbetlerinde bol ticaret yapmaktan iş kurmaktan konuşuruz ancak buraya ilk defa yazıyorum.
Her zaman meraklı olmuşumdur Çin'den mal getirip ithalat yapan insanlara.Bu sıralarda benim de karşıma böyle bir fırsat çıktı çocukluktan beri dostum olan bir arkadaşım Çin'e gitti ve önümüzdeki 5 yıl orada yaşayacak.Böylelikle büyük problem olan oraları bilen malları görecek bir bağlantım olmuş oldu.Elbette o da şu an tecrübesiz ancak 4 senedir orada yaşayan rehberlik yapan bir arkadaşının yanına gitti oraya.Herneyse iyi kötü en azından güvenilir akıllı bir bağlantım da olduğuna göre Çinden ithalat yapma işine girme fırsatım olduğunu düşünüyorum.Bu sıralar acaba ne iyi gidebilir Türkiye'de diye etrafımı dikkatli gözlerle süzüyorum.İlk başta kumaş halı gibi şeyler düşünüyordum.Ancak ülkemiz tekstilde baya ilerlemiş kaliteli ürünler imal eden bir yer benim Çin ürünleriyle tutunmam mümkün olur mu acaba?Elbette Çin diyince insanların aklına kalitesiz ürünler geliyor halbuki kaliteli ürünlerde getirmek elbette mümkün.Ucuz işçilikle kaliteli ürünler yapan üretim yerleri elbette orada da var.Sonuç olarak farklı sektörlerde çalışmış iş yapmış bana öneri de bulunabilecek ufkumu açabilecek abilerime ve arkadaşlarıma akıl danışmayı uygun gördüm.Ne dersiniz bakalım?20-30 bin gibi bir sermaye ayırabilirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
42 yorum
Yeni Üye1 yazı
Biz Akcan İç ve Dış Ticaret Ltd. Şti. olarak Çin’den İthalat Danışmanlığı dünyasında farklılığı ve yeniliği sembolleyen genç ve dinamik bir ekibiz. Fiyat ve kalite bakımından etkileyici olmasının yanında teknik bakımdan da güçlü, aynı zamanda işlevsel ve alanında lider olan ürünleri ve fabrikaları bulup sizlere sunmak bizim işimiz.
Çin İthalat Danışmanlık

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Dany?manlyk
Üye197 yazı
ÇİNDE AYAKKABI ÇOK UCUZ GETİRİP SATAMAYIZ MI
SRFT

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Asker
Yeni Üye23 yazı

Romanya pazaarini dusunen herne sektorden olursa olsun arkadaslar varsa urunlerinin fiyat listelerini gonderirlerse onlara pazar arastirmasi yapabilirim.Iyi calismalar.
adresim alfakables1976@yahoo.com

Yerleşim Romanya / BukresMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye6 yazı
HERKEZE SLM ARKADAŞLAR BEN ULUSLAR ARASI NAKLİYE PAIYORUM DENİZ VE KARA OLARAK DÜNYANIN HER YERİNE SERVİSİMİZ VARDIR KOMPLE CVE PARSİYEL OLARAK İHRACATI VE İTHALATI OLAN BÜTÜN FİRMALARI BENİMLE ÇALIŞMASI İÇİN BEKLİYORUM
0537 991 02 87
SABRİ İSPOGLU
ARTI ULUSLAR ARASI NAKLİYAT
sabri

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye13 yazı

Merhaba,

Bir sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz?

Şahıs firması ile Aliexpress ya da Alibaba'dan gümrük mevzuatına uygun bir şekilde faturalı alışveriş yapılabilir mi? Bazı ürünler lots olarak kargo dahil çok ucuza geliyor. Fazla risk içermeyecen şekilde 50'şer adetlik alışverişler yapmak istiyorum. Ürünler gümrüğe gelse bir gümrük müşaviri ile çalışarak alabilrmiyiz. Üretici ürünleri faturalı olarak mı göndermesi gerekiyor?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hukukçu
Yeni Üye3 yazı
Değerli arkadaşlar yaklaşık 7 senedir Çin'in Şanghay şehrinde Çinden ithalat ihracat yapmak isteyen firmalara mal bulunması, sipariş sonrası ara kontrol ve son kontrol, malın yüklenmesi, nakliye, gümrükleme , tercümanlık ve rehberlik hizmeti vermekteyiz . Çin'den ithalat yapmak isteyen ciddi arkadaşlara yardımcı olabiliriz.
www.cinithalatihracat.com

Yerleşim Türkiye / ShanghaiMeslek Ticaret
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaslar gruba yenı geldim ben fransada yasıyorum burada oto aksesuar ve celik jant işi yapmak istiyorum sanırım bu malzemeler cinden geliyormus.. Özellikle celık jantları turkiyede bile çinden getirtiyolarmış bana yardımcı olabılecek, oradan bana ıletısım kuracagım birisi lazım yada oradan bır fabrika internet sitesi vs...
Facebooktan iletişim kurabiliriz chn_hsn@hotmail.com
Hasan Cihan Çuhadar
Sımdiden tesekkürler
Cihan

Yerleşim Fransa / Clermont FdMeslek Di?er
Yeni Üye14 yazı
benim çin bağlantım olsa önce erotik shop ve bir internet sitesi yaparım sonra çinden bu tarz ürünleri getirip hem iç piyasaya pazarlar hemde kendim site üzerinden bu satışları yaparım burdaki tek sıkıntı eş dost akraba ya karşı ne iş yapıyorsunuz sorusuna erotik shop cevabı vermek

Yerleşim Moldavya / Ki?inevMeslek Gyda