Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Slm

BaşlatanfatosegTarih01/10/2011 23:22:34Yorum11

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
ben yunanistanda yasiyorum ve burdan turkiyeye turk kahvesi ital etmek toptanciligini yapmak istiyorum ne yapmam gerekiyo ve maliyeti nekadar olur,yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkurler

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
11 yorum
Editör5590 yazı
Aklım karıştı.

Yunanistan' dan Türkiye' ye Yunanistan' da iş yapan biri kahveyi ithal etmez de ihraç eder. Ama Türk kahvesi demişsiniz. Yunanistanda Türk Kahvesi var o zaman. Yazıdan anlaşılan bu.

Bunlar doğruysa, Yunanistan' da bu krizde bir şirket kuracaksınız. Yunan vatandaşlığınız varsa sorun yok. Şirketi kurar malı deponuza koyar veya aracı kurum gibi çalışır Türkiye' den müşteri bulur ve Türkiye' ye ihracınızı gerçekleştirirsiniz. Yunanistanda şirket kurmanın prosedürleri çok zor değildir Yunanlılar için. Ama eğer Türk vatandaşı iseniz muhtemelen daha ağır şartlar gelir önünüze.

tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye45 yazı
herhalde arkadaş türkiyeden yunanistana ihraç demek istiyor.ama yunanistanın bu durumunda biraz riskli gibi.Allah kolaylık versin ayrıntılarını verse daha iyi sentezleyebilirdik..
köprüden önce son çıkış
erdi.yvs@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Hukukçu
Yeni Üye8 yazı

yunanistandan turkiyeye kuru kahve diyeyim ozaman,yunanistanda oturumum var,buranin turk kahvesi cok guzel,turkiyeye giderken kime gotursem bidahaki gelisinde daha cok getir parasi neyse veririz diyolar.bendede boyle bi fikir olustu.orda kucuk biyer acip tanitimini yapip toptan ve perakende satmak istiyorum.ama nereden baslamam gerektigini bilmiyorum

Üye488 yazı
iyide türkiyede kahveciler kahveyi neden yunanistandan alsınlarki?
insanımızın çoğu yunan dedimi zaten tüyleri diken diken oluyor.
başarılı olacağınızı sanmıyorum.
Eğer deseydiniz brezilyada yaşıyorum türkiyeye kahve satacağım falan.
O zaman emin olun birkaç kavhe tüccarı size ulaşacaktı.
Hayırlı işler diyelim...

Yeni Üye8 yazı
yunanistan kahve uretmiyo,nerden nasil aliyo bilmiyorum arastiricam onuda zatende,buranin kahvesinin tadida kokusuda cok guzel,turkiyedeki turk kahvesi gibi sert degil,bende o yuzden oyle bi fikir olustu

Üye256 yazı
zaten türkiyedeki kahvede burda üretilmiyor arkadaşlar. daha çok brezilya taraflarından geliyor. yunanistanda da kahve kültürü olduğu düşünülürse ve arkadasın böle bişey düşünmesi gayet normal. ama asıl soru türk insanı ordaki damak tadını benimsicekmi. buraya gelen nescafeler bile yurtdışındakilerden farklı. daha ağır ve sert olanları getiriyorlar. ama farklı kahve tatları ülkemizdede yayılmaya başladığı için muhtemelen çok zorluk çekmezsiniz. heleki etraftan olumlu tepkiler aldıysanız nuhtemelen doğru yapılırsa iyi kazancıda olabilir. başarılar dilerim. hayırlısı olsun.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
Üye180 yazı
muhtemel fiatlar ne durumda gr vs
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Üye180 yazı
muhtemel fiatlar ne durumda gr vs
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye8 yazı
benim duydugum ve bildigim kadariyla,yunanistan nescafeyide turk kahvesinide 1. kalite aliyor,turkiye ise 3.kalite aliyor,o yuzdende turkiyedeki kahve daha koyu ve sert ,tadi bi kenara kokusu bile cok farkli,ben ne turk kahvesini nede nes cafesini icemiyorum,buradaki cok yumusak ve acik renk

Yeni Üye8 yazı
kartay muhtemel fiyatlar derken?

Yeni Üye8 yazı
sayin kartay bu benim dedigim kahve almanyadada yok