merhaba arkadaşlar ben yeni sayılırım bu forum da.ben market ve bakkalara toptan ürünler satıyorum bir toptancıyla anlaştım sparişi alıp ertesi gün malı müşteriye bırakıyorum .(gıda ve temizlik ürünleri) ve benim girdiğim marketlere kendi elemanlarıda giriyo benim söylediğim fiyatların altına düşmem söz konusu deyil amma kendi elemanları istedikleri fiyatı verebiliyorlar. onun için benim anlatmak istediğim şey ürünleri KENDİM toptan alıp satmak çünkü başkasından alıyorum kar marjı çok düşük oluyor. bu konuda bilgisi olan bana yardımcı olacak dostlar arıyorum . hepinize şimdiden teşekürler.
satış yaptığın çevreyi değiştirebilirsin. tüm türkiyeyi gezecek halleri yok sonuçta. farklı ürünler satmayıda deneyebilirsin. toptancıyla rekabet etmen zor. biz mesela bazı firmaları bitirmek için zamanında maliyetine mal bile verdik. sermayesi sağlam olan kazanır ticaret bu.
barut kardeş meyva ile ilgileniyorsan tam yerindesin bizzat üreticiyiz toptan verebiliriz elma ,armut şeftali,ayva mevcuttur irtbat no 0533 240 64 35 veysel uysal
barut kardeş meyva ile ilgileniyorsan tam yerindesin bizzat üreticiyiz toptan verebiliriz elma ,armut şeftali,ayva mevcuttur irtbat no 0533 240 64 35 veysel uysal <BURSA>
Senin iş biraz karışık. Toptancının toptancısı!!! Farklı Ürünler satmayı dene markatlere. Mal alım yaptığın yerin grmediği yerlere girmeye bak. AMa bence en mantıklısı bir çevren oluştuysa farklı ürünler satman. Yada maddi gücün varsa bir şirket kur ve belli başlı kalemlerde üreticiden yada fabrikalardan toplu alım yapmaya ve marketlere kendi adınla girmeye bak. Bu piyasa kurtlar sofrası. Ha bide möerak ettiğim ade olayı. Vadeyi nasıl yapıyosun. Marketler genelde vadeli ve konsinye ve raf bedeli ile mal alımı yaparlar. siz bunu nasıl çözdünüz? SAygılarımla
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekür ederim .büyük toptancılarla rekabet etme gibi bir gücüm zaten yok.bazı müşterilerimle acık hesap çalıştığım da oluyor peşin çalıştığım da ama ben daha çok tek kalem hızlı satabileciğim ürünler arıyorum yüklü miktarda alıp dağıtmak mesela bursada aroma meyve suları tutulan bir markadır onun gibi ürünler.jay jay kardeşim çok teşekür ederim meyva işi anlamadığım bir iştir.
ben giresunda temizlik ürünleri üretiyorum görüşmek isterseniz 04542258656
sonnokta
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz