Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Ekmeklik Buğday Unu Nasıl İhraç Edebilirim?

BaşlatanmuzaffergilTarih01/10/2011 16:24:52Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye10 yazı
Merhaba arkadaşlar,

Ekmeklik buğday unu üreten bir firmayız. İhracatımız yok. Şu anda bir çok firma takır takır un ihraç ediyor. Bu işin altından nasıl kalkarım? Bu unu nasıl ihraç ederim? Nereden başlamam ve neler yapmam gerekiyor? Pazar araştırmasını İGEME vs. üzerinden yapıyorum, ateşeliklerle yazışıyorum ama elime somut birşey geçmiyor. Yurt dışına gidip direk pazar araştırması vs. mi yapmam gerekiyor?

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye102 yazı
MERHABA
ISTEDIGINIZ YADA DANISMANLIK KONUSUNDA HIZMET ALMAK ISTEDIGINIZ TUM DOSTLARIMIZ
PROFESYONEL MUHENDIS KADROMUZLA GENEL MERKEZI GUANGZHOU DA OLAN VE BES AYRI SEHIRDE DIS TICARET UZERINE CALISAN SIRKETLERIMIZ ILE HER TURLU CIDDI CALISMA VE AVRUPA BAGLANTILI TALEPLERINIZ ICIN DESTEK VEREBILIRIZ

NOT : CIN VE AVRUPA ILE YAPACAGINIZ CALISMALARDA MUTLAKA CIDDI BIR FIRMADAN DESTEK ALMANIZI ONERIRIM
SELAMLAR VE IYI CALISMALAR
DINCER ALBAYRAK
GENEL MUDUR

GLOBAL EAGLE INTERNATIONAL TRADING GROUP CO.LIMITED
Add Office : 32-D Jin Sui Tower Middle Road N.900 Tian He District postal Code 510260 Guangzhou- City / China
Tel : +86 020 38867866 (pbx)
Fax : +86 020 38823946
Gsm : +86 13922143134
Email :dinceralbayrak@yahoo.co.uk
eagle-trade@yahoo.cn
www.eagle-trade.net
www.globaleaglegroup.turkbiz.net
www.eagletrade.turkbiz.net
Guangzhou
Shanghai
HongKong
Fu jian
Macao

Thailand
Bangkok
Malaysia
Singapore

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye60 yazı
sayın muzaffergil merhaba türkiyede piyasa doydu .önemli olan büyümek için kesinlikle açılmak gerekiyo.sahsım olarak size yurtdışına direk gidip dünya gözüyle kendin görmelisin .sadece un için değil ne kadar çok ticari fırsat çeşitliliği göreceksin şasırma derim.çünkü ben inşaat firmaalarıyla değişik bir çok ülkede çalıştım izin günlerimde devamlı araştırdım .eğer ciddi olarak düüşünürseniz size çok faydalı bilgi aktarabilirim kolay gelsin saygılarımla.
mail:mehmetyavuz_41@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ticaret
Yeni Üye58 yazı

benim tavsiyem sağlam bir dış ticaret uzmanı bulmanız ve yardım almanız o sizin çin herşeyi halleder siz sadece kar payınıs alırsınız(tabi bunun için gerekli fatura evrak vb şeyleri sizin çıkartmanız gerekir ama isterseniz oda yapar) eğer isterseniz türkiyenin en büyük dış ticaret uzmnını tanıyorum sizin için bence yardımcı olur onun çok rahat altından kalkabilecegi tazr işler bunlar bende bizzat kendisinden eğitim aldım ama daha çok acemiyim ilgilenirseniz özelden msj atın aracı olabilirim sizin için
www.anketlis.blogspot.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Yeni Üye25 yazı
üstad elinde diğer ekmeklik unlardan da varmı? (tam buğday,çavdar vs.) varsa ve yurt içine satıyorsan fiyatlar ve çeşitler hakkında bir mesaj gönderebilirmisin
Saygılar

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
dff tambuğday unu köy unu üretiyorum ilğilenenlere

Yerleşim Türkiye / ÇorumMeslek Ymalat
Yeni Üye33 yazı
Benim önerilerim şunlar:

1-) Birleşmiş Milletler her sene un, ayçiçek yağı, soya yağı, şeker gibi temek gıda ürünlerinden onbinlerce tonluk alım yapar. Neredeyse her ay ihaleleri olur. Bu ihalelere girin derim.
2-) Ateşeliklerden un ithal eden şirketlerin ülkelere göre listesini bulabilirsiniz. Bu şirketlere, hazırladığınız firmanızı tanıtıcı e-mailler atın. Bunu yaparken de kurumsal bir e-posta adresi (yahoo, hormail, gmail uzantılı olmayan) kullanmaya dikkat edin.
3-) Googla Adwords aracılığı ile tüm dünyaya ya da istediğiniz ülkelere, anahtar kelimeler aracılığı ile oazarlama yapabilirsiniz. Ama bunun için iyi hazırlanmış bir İngilizce web sitesi olması gerek.
4-) Fuarlara katılın. Devlet fuar parasının ve harcamaların yarısını karşılıyor.

Son olarak, ürününüzün un olması yani standard bir ürün olması şansınız. Fiyat burada birincil önemde.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk