Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Salı Pazarı Magazası Acmak Hakkında

BaşlatanMedocyTarih28/09/2011 11:26:41Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir aklımda bir iş var ama cok fazla bir bilgiye ulasamayadim belki burda bu konuda bizi aydınlatacak arkadaslar olur.

Ben 150 bin nufusluk bir ilcede yasıyorum ve burda is kurmak istiyorum ama hıc olmayan ilk olmasi gerekiyor , nufus cok oldugundan hemen hemen her alanda bir is yeri mevcut sadece suan aklimda olan ve burda olmayan iki is yeri var Bir Milyoncu yada Salı pazarı.

simdi bir milyoncu dan pek emin degilim ve basit bir is, isin yuuyup yurumeyecegıde belli degil.
Salı pazarı na gelince bu is kesin tutar diye dusunuyorum tabii aklımda bu ıs yapmadan once cok guyel reklam planları var. sorunum su salı pazarı acabilir miyim yani arastirdigim kadari ile Salı pazarı bir magaza zıncırıymıs ve isim haklari vs vardir kesin. ayrica diyelim ki baska isim ile actim peki bu salı pazar larının mallarını nerde bulabilirim ve bu is nasil yapabilirim ne onerirsiniz ?
yok

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye279 yazı
BİRMİLYONCU GÖZÜN KAPALI AÇ ZENGİN OLUNCADA BENİ HATIRLA

Yerleşim Türkiye / PendikMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
herkese merhabalar.ilk yazım.benim yaşafığım ilçede 200 bin nufusa sahip üç tane salı pazarı,iki tane 1001çeşit,ikitane mega çarşı ve isimsiz olarak en az beş tane bu işi yapan var.eğer sizin orada hiç yoksa düsünme bile
kıyıdan uzaklaşmaya cesaret edemeyenler. yeni okyanuslar keşfedemez

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yleti?im