Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Çin İthalat-ihracat

BaşlatanmadbrianTarih28/09/2011 10:43:42Yorum0

İlk mesaj
Yeni Üye28 yazı

Sayın Yetkili ;

Ben Erciyes Universitesi Çin Dili ve Edebiyatı 4.ögrencisiyim.Sizlere bu maili atmamdaki sebep sudur ki;

Ben universite egitimimin 3.sinifini Çin'de Dalian Nationalities Universty de gordum.Çin'de kaldigim 1 senelik sure zarfı icerisinde Turkiye'den bircok sirket icin pazar arastırması,fıyat arastırmasi,urun kontrolu ve nakliye zamanında inspector yani gozetmenlik yaptım.

Baglantıda oldugum sirketler genis bir yelpazeye sahiptir.Her turlu iş alanında gerek Çinli gerekse Turk firmalarla iletisimim ve yapılan ithalat-ihracat anlasmalarına bana verilen gorevleri ve istekleri yerine getirdim.

Agırlıklı olarak dogal tas-mermer-granit sektorunde bircok fırmamız icin urun bulup kontrol edip ithalatının gerceklesmesinde ve ihracat icin Turk firmalarımızın urunlerının reklamında Çinde faal olarak gorev yaptım.

İyi derecede Çince ve ingilizce ye sahibim.Ayrica IMCA INTERNATIONAL MANAGEMENT SYSTEM baslıgı altında dıs ticaret belgesine sahibim.

Eger sizler icinde yapabilecegim herhangi bir konu olursa seve seve elimden geleni yapmak isterim.Asagida daha once iş yaptıgım Çinli ve Turk sirketlerden olusan referans bilgilerim mevcuttur.

Şu anda Çin de Dalian şehrinde bulunmaktayım ve seyahat engelim bulunmamaktadır...

REFERANSLAR :

1 ) HZXCO GRANITE-MARBLE COMPANY (CHINA-ÇİN )

2) EUERA- ARİ DIS TICARET FIRMASI ( TURKIYE)

3) BERKMERSAN GRANIT ( TURKIYE )

4) AYHAN MODA AKSESUAR ( TURKIYE )

5) JINLONGSTONE GRANITE-MARBLE COMPANY ( CHINA-ÇİN)

6)FC-STONE GRANITE-MARBLE COMPANY ( CHINA-ÇİN)

7)NEVAMER GRANIT-MERMER FABRIKA VE OCAKLARI ( TURKIYE )

8 ) OZ-YURT ZEMIN ARASTIRMA VE HARFIYAT ( TURKIYE )

9) Kardeşler Seramik (TURKİYE)

Yukarda belirttigim referanslar dısında bircok is alanında ithalat-ihracat konusunda iş birligim olmustur..

SAYGILARIMLA / REGARDS

DOGUM TARIHI : 27.04.1989

DOGUM YERİ : Kahramanmaraş

İLETISIM NUMARALARI : 00 90 554 330 08 80

RİDVAN ULGER : 00 86 135 559 411 98

Yerleşim Çin / YiwuMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
0 yorum