Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Ham Madde İthalati İcin Araci Firmar Ariyorum

BaşlatanseckinsahinTarih27/09/2011 18:19:47Yorum23

İlk mesaj
Yeni Üye58 yazı
Arkadaslar merhaba. Poset uretimi icin pp plastik ve pe jealtin ham maddesi ithalati yapacagiz. Bunun icin Cin'den, Iran'dan Suriye'den ham madde getirebilecek firma ariyoruz. Turkiye'dekinden daha ucuz olmasi gerekiyor. Ilgilenen arkadaslardan mail bekliyorum.
...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Yeni Üye58 yazı
Evet arkadaslar ilgilenen kisilerden haber bekliyorum. Acildir, anlasmaya varilirsa is hemen yapilacaktir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye58 yazı
Ithalatci firma araniyor.

Yeni Üye11 yazı

Rota Logistics
Dış Ticaret ve Lojistik Hizmetleri (Çin)

Çin Halk Cumhuriyeti merkezli çalışmalarımızda müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda;

- İthalat, İhracat yüklerinin Karayolu, Demiryolu, Havayolu, Denizyolu Komple (FCL), Parsiyel (LCL) ve Kombine taşımacılığı,
- Gümrükleme, Operasyon ve Sevk yönetimi,
- Denetim, Gözetim ve Test hizmetleri,
- Depolama ve Elleçleme,
- Ambalajlama, Barkod ve Etiketleme,
- Tedarik zinciri yönetimi, Maliyet planlaması ve Banka işlemleri,
- Sigorta aracılık hizmetleri dahil olmak üzere her türlü lojistik hizmeti vermekteyiz.

Ayrıca özel tasarım ve üretim hizmetlerinin yanısıra, bir çok güvenilir tedarik kaynağına sahip olmamız sayesinde sektöründe ileri gelen üreticilerin ürünlerini en kısa sürede üretimden veya anlaşmalı bulunduğumuz stokçularımız ve ticaret ortaklarımızdan tedarik etmekteyiz. Ürünleri bizden tedarik eden müşterilerimize ayrıca bir hizmet bedeli alınmaksızın üretim kontrolü, sevkiyat öncesi denetim, gözetim ve test hizmetlerimizi ücretsiz olarak vermekteyiz.

Amacımız hizmet kalitemizi fiyat avantajıyla birleştirerek müşterilerimizle dostane ve uzun süreli ortaklıklar kurmaktır. Başarı taahhüdümüz dünya standartlarında ürün kalitesi, makul fiyat, zamanında teslimat, dürüst ve etik hizmet uygulamalarımızdır.

Tüm talepleriniz için uzman ekibimiz işbirliğinizi beklemektedir.

Adres: Zhu Jiang New City Shang Dong Hong Yu E 703 Tian He Guangzhou City 510165 Guangdong China.
Telefon: +862038254626 Faks: +862038254627 Email: info@rotalogistics.com Web: www.rotalogistics.com

Yerleşim Çin
Yeni Üye58 yazı
Hala arayıştayız ilgilenen kişilerden mail bekliyoruz.

Yeni Üye23 yazı
05053963591 arayın görüşelim fırat sümer

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye15 yazı
Konu hakkında yardımcı olabileceğimize inanıyoruz, özellikle İran'da iyi bağlantılarımız mevcuttur. Telefon detayı verirseniz arayabiliriz.
Saygılarımla / Best Regards

Mehmet Demir

Abatay International Trading Co.

e-mail: ozgur@abatay.com | mobile: +90(530)5484422

“Beyond Your Expectation”

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ythalat / Yhracat
Üye108 yazı
ürünün spectlerini tam olarak bildirirseniz suudi arabistandan fiyat araştırabilirim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye232 yazı
Üretimini yapmayı düşündüğünüz poşetleri, (her abat ve özelliklerde) anlaşabilirsek size hazır olarak satışını yapabiliriz. Düşünürseniz resmi bir talep yazısı ile irtibata geçmenizi rica ederiz.
cesurprens@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yöneticilik
Üye136 yazı
merhaba poşet hammaddelerinin fiyatları hammadelerin öz. citti bi pazar bulabliirim hammaddenın kalitesi ve ürünün fiyatınında anlaşırsak

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
abdullahkaptan@hotmail.com İstanbul üzerinden bağlantılarımızla istediğiniz ülkeden hammadde ithalatı yapabiliriz.Bize ulaştığınızda hangi ürünü ne miktarda (ton,tır vb.) istediğinizi bildirin şartları konuşalım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye102 yazı
arkadaslar
cinin 5 ayri sehrinde 3 tane hongkong kurulumlu dis ticaret sirketimiz var
istediginiz hammadde taleplerini saglayabiliyoruz
ilgilenen arkadaslarimizin dikkatine
selamlar
Dincer Albayrak
Genel Mudur
Global Eagle Group / China
+86 13922143134
dinceralbayrak@yahoo.co.uk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye58 yazı
konu günceldir arkadaşlar, pp plastik pe jelatin ham madde bilgileri. bununla beraber daha detaylı bilgi gönderilecektir. ilgilenen arkadaşları bekliyorum.

Yeni Üye58 yazı
doğrudan fiyat bilgisi verirseniz sevinirim.

Yeni Üye52 yazı
seckin bey size daha once mail de attim ama donus olmadi istediginiz maddenin ozelliklerini ve miktarini baris2023@hotmail.com gonderirseniz fiyat veririz iyi calismalar

Yerleşim Suriye / Halep
Yeni Üye58 yazı
Arkadaşlar, hala daha arayış içerisindeyiz. Aralıklarımız içinde henüz bir fiyat sunulmadı. Doğrudan bana mail atan kişilere cevap veriyorum. 100 ton gibi bir başlangıçla devam edecek bir alışveriş olacaktır. Bununla beraber sorun yaşamadığımız taktirde uzun süreli bir sözleşme imzalayıp önümüzde ki en az 4 sene kişi ve/veya firmayla çalışmalarımız devam edecektir.

Yeni Üye58 yazı
Herkese bilgi gönderilmiştir. Fiyat araştırmaları beklenmektedir.

Yeni Üye1 yazı
ACİLL ... Arkadaşlar yazılan bilgileri okudum .. Polipropilen (PP) malzeme granür halde kış dönemeinde aylık 5-10 ton- yaz döneminde 10-15 ton arası kullanıyorum.. Sertlik 75-90 arası olacak ve granül halde olacak.. Ton fiyat 1000 ile 1250 TL arasında malzemeye göre değişebilir.. Her ay ve düzenli olarak almaktayım..İş yerim BURSA'da dır uzaktaki arkadaşlar lütfen nakliye masraflarınıda dikkate alsınlar... Ödeme şekli nakittir.. Bunun yanında PVC 70-75 şor da olabilir.. irtibat için 0533 456 1090 veysel ilhan yada .. aydonturkey@gmail.com adresimi kullabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Üye762 yazı
ithalati yapacak olan firmanin

odeme kosullari
toplam urun mikatri
alim ve teslim icin belirlenen zaman

bilgilerini net olarak bilmesi gerekir.yoksa hicbir firma kalkip 1 ton veya 100 ton urunu Asyanin bir kosesinden Turkiyeye tasimaz.
Özel mesaj atarsanız daha hızlı iletişim kurabiliriz.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Üstadım elimizde Orjinal siyah beyaz moblenler. Geri dönüşüm siyah ve kirli beyaz moblenler ve Yüksek akışkanlık özelliği olan kaliteli ürünümüz ton ton mevcuttur. İsterseniz telefon ile irtibata geçip isterseniz ürünün numunesini tarafınıza iletebiliriz. Sağlıcakla.

Yerleşim Türkiye / Konya
Üye177 yazı
Merhaba ,

Aşağıda belirttiğim ürünlerden yüklü ve sürekli alım yapacağız. Fiyat ve fotoğraf bilgisi gönderirseniz uygun olan tedarikçilerden numune talep edeceğiz.

Mail adresi : ozgurkale@outlook.com

İyi çalışmalar ,

-Granül yapımında kullanılan elteks (HDPE re-cycle) şişirme çapak (Siyah dışındaki tüm renkler olur.)

-Plastik sebze-meyve kasaları yapımında kullanılan enjeksiyon PP (Moblen) denilen granül,kalsitsiz olması önemli veya düşük yüzdeli kalsit oranı olabilir %4-5 gibi,ticari adı syah möblen olarak geçiyor,teknk adı polpropilen (PP) dir.

-F 2 balkopugu

-mavi nylon granul

-mavi,siyah,beyaz elteks sisirme(cogunlukla mavi)

-Diyaliz mali granul

-ABS siyah capak

-P 100 boruluk granul
Özgür KALE
Founder - Foreign Trade Manager
academic Elevator & Escalator Technology
info@academic.com.tr
www.academic.com.tr

Yerleşim Türkiye / Antalya YstanbulMeslek Yöneticilik