Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Durust Ortak

BaşlatanderedolTarih27/09/2011 18:04:21Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
benim 200000tl var ne is yapalim diye sormicam bu baslik altinda is yapan arkadaslar sermaye ortagi arayanlar yazsinlar eminim herkes aradigi ortagi bulacaktir bende dahil ozellikle durust imalatcilar fransadayim cevremde boyle yerlere yatirim yapacak yuzlerce kisi var yeterki durust luk ve kazanc bir arada olsun tesekkurler
alkan

Yerleşim Fransa / ToulouseMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye78 yazı
Türkiyede ortaklıklar iyi niyet üzerine kurulduğu için yürümüyor.Bağlayıcı unsur olmadan profesyonel düşünmeden ortaklık yapılıyor bu nedenle ,işlerde güven olmuyor .
Yoksa ortaklık Allah C.C sevdiği şeylerdendir.

Dediğim gibi kötü niyetle oluşturulan şartlar karşılığında iyi niyetle devam eden ortaklıklar dilerim.

kmltpcu@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye47 yazı
bu zamanda iyi ortak mı arıyorsun kardeşim dalga mı geçiyorsun başına bela mı almak istiyorsun anlamadım gitti ban

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye47 yazı

bu zamanda iyi ortak mı arıyorsun kardeşim dalga mı geçiyorsun başına bela mı almak istiyorsun anlamadım gitti bana kalırsa paranla yer al kiraya ver gitsin piyasada herkes birbirini düdüklüyor sıkıntı yaşama derim kardeşime tavsiyem olsun

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye23 yazı
allah sizlerden razı olsun. kalmış gurbete gitmiş çalışmış paranızı toplamışsınız ve ülkenizde yatırım yapmak istiyosunuz.
rabbim birinizi bin eylesin sizleri hayırlı insanlarla karşılaştırsın iinşallah.
iyi olan iyi bakar iyi bakan iyi görür iyi gören de yücelir yükselir İNŞALLAH.

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye82 yazı
SIZ FRANSADASINIZ BENDE SILI DE..BURALARDA IS YAPMAYI DUSUNURMUSUNUZ?

Yerleşim Türkiye / TurgutluMeslek Tekstil