Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tekstil Fikri

BaşlatanchaticTarih27/09/2011 14:36:06Yorum6

İlk mesaj
Üye144 yazı
Selam arkadaşlar, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Evde tekstil işi yapmak istiyorum. Ama ne dikersem kazanırım bilmiyorum. Benim kararsız kardığım ev tekstili (nevresim, pike) mi? Yoksa; önümüz kış polar sweat mi? Ya da başka ne
diksem? Ayrıca kumaş fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
Nerden ucuz alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / SinopMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye144 yazı
Yokmu hiç fikri olan!.

Yeni Üye47 yazı
denizli ev tekstili işinde bir numara yakın akrabalarımdan biri bu işi yapıyor trabzondan istanbula kadar birçok ile mal gönderiyor. istediğin her türlü ürünü buluruz. hele de buldan işleri var istanbula mal yetişmiyor çok popüler yurtdışınada hatrı sayılır ihracat var. o yatak örtülerini masa örtülerini görsen aman aman yok böyle çeşit. kadınlar alacağı için satış problemi yok. hele bide kafayı çalıştırırsan tutan olmaz. Kadınlara bu yatak örtüsü üstünde yatanla konuşuyo desen milyar verirler kesin. :]

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye144 yazı

Ben de ev tekstili üretimi yapmaya karar verdim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Üye144 yazı
Bilgisi olan yok mu?

Yeni Üye5 yazı
benim denizlide giyim üzerine magazam var. tekstil isi, sizin bahsettiginiz gibi evde yapilarak ek gelir kazandirmaz. arkadasinda bahsettigi gibi denizli ev tekstili konusunda lider konumda. mal almak isteyenlerin ilk ve vazgecilmez adresi de denizli buldandir. hadi ev tekstilini eledik diyelim. peki dis giyim sektöründe tutunabilirmisiniz? evden dikim yaparak HAYIR.. benim size tavsiyem sudur. kumasa vereceginiz parayi, istanbul merter güngören bursa izmir kemer alti tarzi yerlerden toptan ucuz giyim alip satmaniz. bu sekilde hem ek gelir elde edebilirsiniz hem de ticaret yapmanin zevkine varirsiniz. toptan giyim konusunda isterseniz size yardimci da olabilirim. benim sahsi düsümcem budur. imalat yapmayi herkes ister ancak imalat yapmak dükkan acip isletmekten daha zordur. cünkü cok fazla bilgi tecrübe ve genis bir pazara hakim olmaniz gerekiyor. aksi taktirde batakliktan kurtulamazsiniz.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Esnaf
Üye144 yazı
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yalnız ben bu işi ek gelir olarak düşünmüyorum. Niyetim kendi işimi kurmak. İmalat konusunda haklısınız evde biraz zor. Onu sadece başlangıç olarak düşünmüştüm. Ama bir yere ***ürmez herhalde. Toptan giyim işini bende düşündüm. Ama bayan olarak nerde nasıl satabilirim bilemiyorum. Dükkan tutmam gerek. Kiralar çok fazla. pazarda satsam önümüz kış zor olur diye düşünüyorum. Yine de alım konusunda yardımcı olursanız sevinirim.