Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Araç Kiralama

Başlatansedat2128Tarih26/09/2011 23:37:29Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
arkadaşlar tokatta araç kiralama açmak istiyorum sizce sıkıntısı çok mu ve yanında da sigorta acentesi olacak yorumlarınızı bekliyorum.sıkıntılar neler olabilir ve ne kadar piyasası araçların bu konuda da yardım ederseniz sevinirim
sv

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Emniyet görevlisi
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye27 yazı
bu işte fikri olan ya da anlayan birileri yardım ederse sevinirim
sv

Yeni Üye18 yazı
Sedat bey, Rent a Car işi potansiyeli yüksek bir yerde getirisi olan bir iştir. Bu işle uğraşan yakın arkadaşlarım var. Benimde bir aracım sizin düşündüğünüz tarzda bir rent a car ofisinde çalışıyor bana araç için (2011 symbol) ayda verdikleri aylık para 900 lira. Bu işi bende kendim yapmayı kendi aracımın yanına 4-5 araçta dışardan senelik kiralayıp ofis açmayı düşündüm fakat göründüğü kadar basit bir iş değil. Öncelikle size sıkıntılı yanlarını anlatayım araçların periyodik bakımlarının sizde mi yoksa ya da aracını kiraladığınız kişide mi olması önemli çünkü kiralık bir araç sende en az 2 defa bakıma gider. eğer gitmiyorsa zaten iş yapamıyorsunuz demektir. Araçlarda rent a car kaskosu olmak zorundaki önemli bir kalemdir mesela ben senelik 1600 liraya kasko yaptırdım. Rent a car kaskosu full kaskodur aracı kim kullanırsa her türlü kazaya belaya karşılık sizi maddi anlamda korur ama sürücünün alkollü olmaması şartıyla. Araçlardan anlamanız gerekir bazıları sırf parça değiştirmek için araç kiralar ve aracı size öyle teslim eder hiç haberiniz olmaz. Ben Antalya 'da yaşıyorum Tokat'ın bu iş alanında potansiyeli nedir bilmem burada yazın getirisi çok fazladır yaz aylarında bir araç 2000-3000 arası kış aylarında 1000-1500 lira arası kazandırır. Kısmet olursa şirketi açarsanız kira sözleşmelenizin maddelerine dikkat edin ve müşterilerileriza araç bedeli kadar senet imzalatmanızda fayda vardır. Allah korusun kaskonun zararı karşılamadığı durumlarda bir güvenceniz olur. Araçların tamamı yada çoğu size ait olursa pek bi zararınız olmaz en azından beceremezseniz araçları satar veya farklı bir şekilde değerlendirirsiniz. Güvenebileceğiniz işten anlayan birinden mutlaka destek alın danışın derim. Benim söyleyeceklerim bu kadar, belki biraz içinizi kararttım ama lütfen iyice düşünmeden karar vermeyin. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
!!! Sen ışığı önüne al yürü, gölgen arkandan ister gelsin, ister gelmesin !!!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye47 yazı

lastikleri çalan, avadanlıkları iç eden, turboyu değiştiren, aküyü değiştiren kimselerle karşılaşmanız muhtemeldir. Kiraladığınız adam 100 tl verdim diye arabanın sü lalesi ni ünnetir baştan söyliyim. Alt takım dı lastik ti uğraş dur. Ciddi anlamda düşünülmelidir. Sürekli (1 yada daha fazla senelik) 3-5 araba kiralamak isteyen sağlam geçmişi olan köklü bir firma bulursanız o gün o işe girin derim. scforum arkadaşım aracına çok iyi fiyat vermişler zira dün bir firma beni aradı ve 5 tane symbol için 850 tl başka bir firma fiyat vermiş aylık inanabilir musunuz? arabaları bedavaya mı aldı acaba bu fiyatı veren arkadaş diye düşünüp duruyorum. allah sonumuzu hayır etsin.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye27 yazı
haklısınız arkadaşlar ama benim yapabileceğim işler arasında ya araba satmak ya da kiralamak olabilir başka bi işten anlamam bu yüzden buna yoğunlaşıyorum yaşadım yerde araçlar gerçekten çok pahalı adamlar simbole 100 istiyor yani
sv

Yeni Üye18 yazı
Sedat Bey günlük 100 lira Tokat gibi bir yer için çok iyi para ama her bir aracı ayda en azından 15 gün kiraya veremedikten sonra birşey ifade etmiyor. ayda 2-3 defa verecekseniz günlük 300 lira olsa bile zarardasınız. Bunun yerine filo olarak araç kiralayan bir şirketle görüşerek ofis açmadan da bu işi yapabiilirsiniz çok kazanmazsınız ama kararlı kesin bir kazanç olur sizin için mesela bir x şirketine aylık 1000-1200 liradan 10 araç verirsiniz. Dükkanı sabah açma kapama müşteri gelecek mi gelmeyecek mi şeylerle uğraşmazsınız. Yeter ki sağlam bir şirketle anlaşın araçların hepsi başkasına ait olsa ve her bir araç için araç sahiplerine 800'er lira bile verseniz sizin karınız aylık 3000-5000 arası olur ki bence yorulmadan helal yolla kazanılacak iyi bir gelirdir.
!!! Sen ışığı önüne al yürü, gölgen arkandan ister gelsin, ister gelmesin !!!

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm