Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Fransa & Turkiye İthalat İhracat Yardim İstiyorum

BaşlatanMavviTarih26/09/2011 15:03:11Yorum13

İlk mesaj
Merhabalar .
Ben 19 yasinda bir gencim yaklasik 3 senedir fransada yasiyorum suanda restaurantta calisiyorum fakat bunun yaninda ek gelir olarak (simdilik ) internet uzerinden urun alip satmayi istiyorum . Bunun icin sizden fikir almak istedim ve bu isler nasil yurur ogrenmek istedim yani turkiyeden urun getirince bu urunun nakliyati hangi yolla ucuz olur nakliyat yapan kisilerle nasil iletisime gecebilirim bu urunlere vergi odermiyim ?
Suanlik bu is icin 5 bin € kadar birikmis param var benim istegim tam olarak bu parayi yatirdim zaman gunluk 2-3 saat ugrasip ayda bana 500-600€ civari bir kar birakmasini istiyorum bunun icin sizden fikir istiyorum bu butceyle turkiyeden ne getirip satabilirim ?
Yada Fransadan Turkiyeye ne gonderip satabilirim ?
Umarim bana yardimci olursunuz simdiden tesekurler

Yerleşim Fransa / StrasbourgMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
fransadan turkiyey hicbisey gonderemezsin .turkiye den fransaya tekstil gonderebilirsin.
kendı haline biri işte

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Tekstil konusunda cevrem var oldukca ucuza jack jones , levis t-shirt leri , tommy hilfiger gibi markalarin ihracat fazlaliklarini alip satan tanidiklarim var yanliz bunlari fransaya ucuza nasil getirtebilirim kargoya bana baya pahaliya patlar Bu urunleri getirince vergisi filan olurmu bu konular hakkinda pek bilgi sahibi degilim .

Yerleşim Fransa / StrasbourgMeslek Serbest meslek

Sizinle bir iş yapabiliriz.Dikenli incir ihracatı öncelikle orada hangi fiyattan satılıyor.Yoğun talep görüyormu müşteri bulabilirmisiniz.Hangi fiyatlara uradan aracı olunabilir.Ondan sonra bağlantıya geçebiliriz.Duyduğum kadarıyla dikenli incire ilginin fazla olduğunu düşünüyor ve para kazanılabileceğini düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Kardesim, iyi düsün ihracat fazlasi olsa bile benelux devletlerine malli sokamazsin , yasak!!!!
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Fransa ya bir mali import ederken su denklemi unutma mal fiyati +%19,6 + minimum %6 gumruk ( douanes ) + cargo = ?
Pardus Food
10 Rue Waldeck Rochet Bat 521 3eme etg
93300 Aubervilliers/ France

Yerleşim Fransa / AubervilliersMeslek Saty? / Pazarlama
fransadan bir x malı getirmek istesek maliyeti ne kadar olur? ithalat için soruyorum teşekkürler
Hayata yeniden başlasaydım, saniyelerin nabzını tutardım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Merhaba,

Fransa'dan Türkiye'ye bir şey getirmek çok zor fakat Türkiye'den alıp Fransa'da satabilirsin diye düşünüyorum. İzmir'de tekstil sektöründe ciddi çevrem var. Tekstil konusundaki ( bay, bayan, abiye, günlük, çamaşır vb. ) eksik ya da talepleri değerlendirirsen beraber iş yapabiliriz. okantaskin@live.com mail adresim buraya talepleri yollayabilirsin.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
merhaba fransadan çok güzel 2. el araçların parçlarını gönderebilirsin orada yaknılarında hurdalık vardır araştır biz alırız .

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Arkadaşlar, Dış ticaret baglantınız var ama finansman sıkıntısı mı çekiyorsunuz. bankalar dan ihracat kredisi kullanamıyormusunuz o zaman gelir paylaşımı karşılığında gelin size portfoyümüzdeki teminatları kullandıralım finans imkanı oluşturalım exportt@accountant.com

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bankacylyk-Finans
Merhaba;
Düşük sermaye ile yapabileceğin güzel işlerden bir taneside Cafe ve restaurantlara ;logo baskılı ıslak mendil,baskılı kürdan,baskılı peçete,karton bardak,karton çanta vb.. ürünler satabilirsin..Tedarik konusunda sana yadımcı olabilirim,

Atıf
atif.ozer@prestijreklampromosyon.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Size nakliyat konusunda yardimci olabilirim.
Arayin detaylı görüşelim.
00491734201355

Yerleşim Türkiye / Köln
Merhaba arkadaslar,sunu belrtmek istiyorum mavvi arkadasimiz 2011 yilinda
fikir istiyor aradan üç,dört sene geçmis yorumda bulunuyoruz diger yazilarda
öyle site ilgilenen arkadaslara duyurulur
Ramazan Er

Yerleşim Avusturya / TelfsMeslek Ythalat / Yhracat