İlk mesaj
Genel İlanlar
İyi İşe Kim Hayır Der,
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorumG
Üye639 yazı
Şifa kaynağı ve 41 çeşit baharat...
Sadece fikir!
Saygılarımla
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
A
Üye162 yazı
G
Üye138 yazı
Aspirin yazınızı dikkatlice bir okuyun sizi bu yazınız hakkında eleştirmek istiyorum.Önceki yazılarınızda ifade ettiğiniz gibi plasiyer pazarlamacı olduğunuzu ifade ettiniz acaba plasiyer pazarlamacılık ne demek bu konuyu açıklarmısınız?site üyesi olarak maden suyu konusunda ben ve arkadaşlarım sana yardımcı olabildiysek ne mutlu bizlere maden suyu veya sodasınıda ne yaptın bilemiyorum?çalışmalarınızda şahsınız olarak pazar araştırması yapıyormusunuz?siz oyuncaklı şekerleme fabrikaları Türkiyede varmı varsa prensipleri nelerdir kaç çeşit ürün yurt içi pazar piyasasını kapsamaktadır fiyat aralıkları nedir % kaç kazanç sağlanır gibisinden araştımalarınız varmıdır ? v.b. gibi sorularıda yazılarınızı dikkatli okuduğumdan sormak istiyorum .Bana diyebilirsiniz arkadaş sizi ilgilendirmez diyebilirsiniz ama ben sizi sizler beni eleştiebilmeliyiz değilmi! tartışabilmeliyiz değilmi!Şahsınızı tanımıyorum sanal ortamda iş çalışmaların yazılarınıza istinaden böylesine yazmak zorunda kaldım.Çünki pazarlamacılık çalışmanızı kavrayamadım.Yazımda imla hatası,sizi kıracak bir kelimem olmuşsa kusurada bakmıyacaksın çünki ben yaşça bazılarınızdan yaşlıyım dost acı konuşur derler bazen yinede çalışmalarınızda başarı dileklerimle...
A
Üye162 yazı
G
Üye639 yazı
Aspirin kardeşim!
İzmirde gıda çarşısı var orada da meşrubat tarzı bilimum şeyler ucuz fiyata bulunur.
Haberin olsun.İstersen oradanda telefon bulmaya çalışayım sana
İzmirde gıda çarşısı var orada da meşrubat tarzı bilimum şeyler ucuz fiyata bulunur.
Haberin olsun.İstersen oradanda telefon bulmaya çalışayım sana
gursoybalo
O
Üye152 yazı
aspirin
ben avm'de şekerleme standı kiralamak için yaklaşık 1 senedir bu şekerleme işleriyle uğraşıyorum.
yanlış anladıysam düzelt lütfen poşetli yumuşak şekerlerden mi istiyorsun. yoksa aynı poşette hem oyuncak hem şeker olan tarzda şeyler mi istiyorsun.
ben gıda fuarına gitiiğimde tüm imalatçılarla tanışmıştım. bana tam bir ne istediğinin örneğini söylersen sana onların irtibat bilgilerini göndereyim.
hayırlı işler
ben avm'de şekerleme standı kiralamak için yaklaşık 1 senedir bu şekerleme işleriyle uğraşıyorum.
yanlış anladıysam düzelt lütfen poşetli yumuşak şekerlerden mi istiyorsun. yoksa aynı poşette hem oyuncak hem şeker olan tarzda şeyler mi istiyorsun.
ben gıda fuarına gitiiğimde tüm imalatçılarla tanışmıştım. bana tam bir ne istediğinin örneğini söylersen sana onların irtibat bilgilerini göndereyim.
hayırlı işler
O
Üye152 yazı
şu roffloller miydi...valla nickini yanlış yazdım galiba ama
sen kestane şekeri olarak bak... bu sitede fabrika yetkilileride yazmış. irtibata geçebilirsin istersen
oda belki sana sıcak para sağlayabilecek bir kol olabilir.
sen kestane şekeri olarak bak... bu sitede fabrika yetkilileride yazmış. irtibata geçebilirsin istersen
oda belki sana sıcak para sağlayabilecek bir kol olabilir.
G
Üye138 yazı
Aspirin rumuzlu arkadaşım gıda konusunda import&exsport çalışmalarında 1990 yılından bu güne kadar çalışmalarım mevcuttur.sitede siz ve sizin gibi üye arkadaşlara bağzı konularda fikir alış verişinde bulunuyoruz.Ben bir ürün çalışmasında araştırma yaptırırım sonuç netleşmesi için zamana ihtiyaç var zaman içinde gçb.evraklarına kadar her şey oluşur ürün sunumu karşı firmaya sağlanır.kısaca sizi kısa ve öz olarak bir konuda eleştirdiysem böylesine sert bir yazı yazmanızı tasvip etmiyorum.Eğer ticari çalışmalarınız varsa böyle hitap etmeniz size göre pazarlamacıya hiç yakışmıyor yapılan bir çalışma her ne olursa olsun iş hukuku çerçevesinde olması lazım.işin ve paranın büyüğü küçüğü olamaz!iş iştir,parada paradır.Bunu böyle bilesin.Gıda sektöründeki çalışmalarımız çok farklı İçeceklerin spot piyasası varsa söyle!Ben Türk Cumhuriyetlerine Türkiye'den Venüs bira satışını çok yaptım ihraç kayıtlı olarak arkadaş içecek ürünlerinde kısaca spot piyasada bekletilirse örnek:kapaklar atmaya başlar anbalajlar bozulur.Bana deki tarihi geçmiş depoda kalmış spot piyasa ürünleri şunlar deki ben bileyim sizin gibi piyasa araştırması yapan arkadaşlar Şuan bir kaç aydır Tatlı çeşitleri ürün çalışmalarım var çalışan arkadaşlarım bir bir araştırmalarda sonuç netleşirse nasipse oda olacak bunun gibi çalışmalarda fazlasıyla mevcut.Bilginize sunulur.
Kısaca sizi çalışmalarınızda yazı ve yorumlarınızda daha kibar iş çerçevesinde yazmanızı isterim...
Kısaca sizi çalışmalarınızda yazı ve yorumlarınızda daha kibar iş çerçevesinde yazmanızı isterim...
A
Üye162 yazı
sayın ozoz
www.arasgida.com adresinden bakarsan daha net bi şekilde demek istediğimi anlarsın.kestane şekeriyle ilgili görüştüm bayilik vericekler şartlar ağır biraz tüm çeşitleri olacak 2 araç(300bin nüfüstan büyük şehirler için)yoksa banada mantıklı geldi ama müşterilerimle konuştum zaten para yok millette parayı döndüremiyolar fiyatıda 40.05ykr 54 adet var içinde noktalar pek sıcak bakmadı.olmasada olur cinsinden.bide www.extremepops.com böle şeyler bulabilirsem çocuklara yönelik çok güsel olucak bi araştır istersen cvbını bekliorum saygılarımla
www.arasgida.com adresinden bakarsan daha net bi şekilde demek istediğimi anlarsın.kestane şekeriyle ilgili görüştüm bayilik vericekler şartlar ağır biraz tüm çeşitleri olacak 2 araç(300bin nüfüstan büyük şehirler için)yoksa banada mantıklı geldi ama müşterilerimle konuştum zaten para yok millette parayı döndüremiyolar fiyatıda 40.05ykr 54 adet var içinde noktalar pek sıcak bakmadı.olmasada olur cinsinden.bide www.extremepops.com böle şeyler bulabilirsem çocuklara yönelik çok güsel olucak bi araştır istersen cvbını bekliorum saygılarımla
O
Üye152 yazı
verdiğin iki siteyide inceledim. ümit vermiş ibi olmayım ama tam kaynağındasın galiba. evde hemen fuardan aldıgıgım brosurleri inceleyip sana 1-2 gün içinde irtibat bilgilerini gönderirim.
kestane şekeri işindede sen daha iyisini bilirsin. sonucta musterilerine sormususun.
sen spotculuk mu yapıyorsun tam olarak. bende kardesım için bir işler dusunuyorum bu tarz al sat ne dersin. kardeşim şu anda su istasyonu var. 0,5 den 19 lt ye kadar her boy suyu evlere, bakkal, büfe, kahve,market tarzı yerlere satıo. hani bunun yanında işine katkı sağlayacak hatta zamanla suculuğu bırakıp o yöne yönelebilecek bir tarz varmı sence.
açıklayıcı bir yönlendirme yaparsan sevinirim
hayırlı işler
A
Üye162 yazı
ben plasiyerim ama ek iş olarakda al sat yaporum.su işi güzeldir biraz hamallığı vardır ama parası iyidir aklıma bişeyler gelirse eklerim elimden geldiğince yardımcı olurum.hangi suyun bayiliği var?birde gitti noktlara(market,büfe,okul,akaryakıt ist.,halısaha,kırathaneler vb ) belli bir rut dahilinde düzenli uğruyormu?
O
Üye152 yazı
DÜZENLİ UĞRUYOR.
ama müşteri zor durumdaysa ve malı bittiyse hemen ***ürüyor tabiki.
aynen öle su işi iyi ama hammallığı var. ne plasiyerisin.ilaçmı? ek iş olarak NE al satı yapıosun?
konuyu açık ,net,kar marjları, hedef müşteri kitlesi, sermayesi olarak yazabilirsen ayrıca KENDİ YORUMUNDA benim için çok önemli tabi. yapılıp yapılmayacağına dair. aynen kestane şekerine yaptıgın yorum gibi. :)
hayırlı geceler
ama müşteri zor durumdaysa ve malı bittiyse hemen ***ürüyor tabiki.
aynen öle su işi iyi ama hammallığı var. ne plasiyerisin.ilaçmı? ek iş olarak NE al satı yapıosun?
konuyu açık ,net,kar marjları, hedef müşteri kitlesi, sermayesi olarak yazabilirsen ayrıca KENDİ YORUMUNDA benim için çok önemli tabi. yapılıp yapılmayacağına dair. aynen kestane şekerine yaptıgın yorum gibi. :)
hayırlı geceler
Y
Yeni Üye22 yazı
Aspirin ve diğer yazar arkadaşlar. Ben toptan gıda pazarlamacılığı yapmak istiyorum. Aspirin arkadaşın bahsettiği maden suyunda %20 kar oranı oldukça güzel. Bende böyle sürümü olan kazancı iyi iş yapmak istiyorum. Bu iş için ne kadar sermaye lazım. Başka hangi ürünler olabilir. Tavsiye der misiniz? Saygılarımla
D
Yeni Üye99 yazı
08/01/2008 : 15:57:37#14
Web sitesi
Alıntı
arkadaslar ben de tup ve su bayiliği yapmak istiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varmı
bölge samsun un vezirköprü ilcesi
bölge samsun un vezirköprü ilcesi
G
Üye639 yazı
Karedeş ''OZOZ''rumuzlu arkadaşa danışabilirsin özel mesajla.Bildiğim kadarı ile kardeşi bu işi yapıyor.
gursoybalo
D
Yeni Üye99 yazı
08/01/2008 : 16:20:13#16
Web sitesi
Alıntı
tesekkur ederım bılgı ıcın
A
Üye162 yazı
ozoz merhabalar,
kardeşinde hangi su bayiliği var?ben gıda plasiyerim.bazen zaman zaman bazı ürünler spota düşer.genelde bayii veya fabrika nakite sıkıştığı zaman değerinin altında nakit paraya hemen satar ürünü ee tabi kamyon bazında.sonra spotcuda o ürünü bayinin altında fiyattan müşterilere okur elindekinide hemen eritir.bu iş belli bir zaman alır su işinide yaparken böyle spotada yönelebilir.istanbul ramiye gittinizmi gıda toptancılarının olduğu bölge!araştırma içinde olucaksın herzaman,spot denk gelmeyebilir atıyorum bi gün spottan su denk gelir bigün şeker bigün meyve suyu bigün çay belli olmaz piyasanın içinde olup araştırma yapmak tüm toptancılarla bayilerle gidip pazarlık yapmak.unutmaki bi gün sıkışıp ararlar seni birde çevre illerdeki bayilerlede konuşmak gerek.çünkü çoğu bayii spota mal vermez vermeyenler kadar verenlerde var tabii sıkı takip işin içinde olmak gerek.saygılarımla
kardeşinde hangi su bayiliği var?ben gıda plasiyerim.bazen zaman zaman bazı ürünler spota düşer.genelde bayii veya fabrika nakite sıkıştığı zaman değerinin altında nakit paraya hemen satar ürünü ee tabi kamyon bazında.sonra spotcuda o ürünü bayinin altında fiyattan müşterilere okur elindekinide hemen eritir.bu iş belli bir zaman alır su işinide yaparken böyle spotada yönelebilir.istanbul ramiye gittinizmi gıda toptancılarının olduğu bölge!araştırma içinde olucaksın herzaman,spot denk gelmeyebilir atıyorum bi gün spottan su denk gelir bigün şeker bigün meyve suyu bigün çay belli olmaz piyasanın içinde olup araştırma yapmak tüm toptancılarla bayilerle gidip pazarlık yapmak.unutmaki bi gün sıkışıp ararlar seni birde çevre illerdeki bayilerlede konuşmak gerek.çünkü çoğu bayii spota mal vermez vermeyenler kadar verenlerde var tabii sıkı takip işin içinde olmak gerek.saygılarımla
A
Üye162 yazı
sayın yakiş,
yaş kaç acaba?ve başka bir yerde toptancıda gıda üzerine çalıştınmı?bilgin tecrüben nekadar?kurtlar sofrasındasın dikkat et gözünü aç!!!!
yaş kaç acaba?ve başka bir yerde toptancıda gıda üzerine çalıştınmı?bilgin tecrüben nekadar?kurtlar sofrasındasın dikkat et gözünü aç!!!!
O
Üye152 yazı
aspirin kardeşim öncelikle sana teşekkür edrim. rami yi biliyorum evet. bahsettiğin gibi kurtlar sofrası bu iş. devamlı takipte olman gerek anladığım kadarıyla. bide tabi elinde peşin olması lazım.
ben daha cok senın bahsettiğin tarzda kovalama değilde al-sat yapılabilecek bi tarz olarak dusunmustum. hani mesela kestane sekeri işi tazrı. alsın satsın. ha su bayiliğini sormustun akasya ve sırma suları bayiliği var. arada bir şerefiye sularının sodası var, kuzuluk diye ondan satıyor.
senin aras gıda tarzı toptancılara gelince ; ki en iyisi o gibi
funose gıda 0212 236 6091 yeri beşiktaş fabrika kartal funose.com
beyazpınar gıda (bu lolipopçu) 0216 496 0609 sultanbeyli beyazpinar.com.tr
arkay gıda 0232 459 5765 hakan harun kozan -yetkili arkaygida.com.tr
batu gida 0212 486 3886 batugida.com
mertsan gıda 0212 691 0458 mertsangida.com
bulaycı kardesler gıda 0312 397 6518 bulayhan.com
diğer su hakkında soru soran arkadas yazsın bılgı verıyım
acıl cıkmam gerek kotu yazım ıcın ozur dılerım
ben daha cok senın bahsettiğin tarzda kovalama değilde al-sat yapılabilecek bi tarz olarak dusunmustum. hani mesela kestane sekeri işi tazrı. alsın satsın. ha su bayiliğini sormustun akasya ve sırma suları bayiliği var. arada bir şerefiye sularının sodası var, kuzuluk diye ondan satıyor.
senin aras gıda tarzı toptancılara gelince ; ki en iyisi o gibi
funose gıda 0212 236 6091 yeri beşiktaş fabrika kartal funose.com
beyazpınar gıda (bu lolipopçu) 0216 496 0609 sultanbeyli beyazpinar.com.tr
arkay gıda 0232 459 5765 hakan harun kozan -yetkili arkaygida.com.tr
batu gida 0212 486 3886 batugida.com
mertsan gıda 0212 691 0458 mertsangida.com
bulaycı kardesler gıda 0312 397 6518 bulayhan.com
diğer su hakkında soru soran arkadas yazsın bılgı verıyım
acıl cıkmam gerek kotu yazım ıcın ozur dılerım
A
Üye162 yazı
sayın ozoz arkadaşım teşekkür ederim,
göstermiş olduğun ilgiden dolayı.kestane şekeri gibi o tarzda bir iş yakalarsam emin ol seninle paylaşacağım takipteyim.senden bir ricam var sırma
suyu 0.5 - 1.5 - 5 - 10 lt ürünlerini bana kaçtan verirsiniz kamyon bazında alıcam!aman ozozum faturaya iyi bak iyi fiyat bekliyorum ikimizinde işi olsun sende sürüm yap fab.kotasını doldurmak bağabında cevabını özel bekliyorum maille özel ok şimdiden teşekkür ederim saygılar sunarım...
göstermiş olduğun ilgiden dolayı.kestane şekeri gibi o tarzda bir iş yakalarsam emin ol seninle paylaşacağım takipteyim.senden bir ricam var sırma
suyu 0.5 - 1.5 - 5 - 10 lt ürünlerini bana kaçtan verirsiniz kamyon bazında alıcam!aman ozozum faturaya iyi bak iyi fiyat bekliyorum ikimizinde işi olsun sende sürüm yap fab.kotasını doldurmak bağabında cevabını özel bekliyorum maille özel ok şimdiden teşekkür ederim saygılar sunarım...
A
Üye162 yazı
sayın ozoz nerelerdesin üsteki yazıma cevap gelmedi!!!!!!!!!!!!
A
Üye162 yazı
sayın ozoz nerelerdesin üsteki yazıma cevap gelmedi!!!!!!!!!!!!
A
Üye162 yazı
arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum
A
Üye162 yazı
arkadaşlarım yorumlarınızı bekliyorum
N
Yeni Üye3 yazı
29/01/2008 : 00:57:08#25
Web sitesi
Alıntı
Bir arkadaşımın mesir macunu tavsiyesi yorumuna ithafen ;
Mesir macununun 40 gr, 200 gr, mesir lokumu, mesir cayı, mesir şekeri şeklinde çeşitleri yaklaşık bir yıldan beri piyasaya sürülmüş durumda özellikle kavanozdaki formatı ekmege sürülebilecek kıvamda ve çok lezzetli, lokumu ise bu güne kadar ben manisalı oldugum halde beni bile hayrete düşürebilecek lezzette mükemmel ürünler şeker formatı ise lokum yada macun şeklinde tüketmek istemeyenler için apayrı bir lezzet mesir cayı ise bu güne kadar türkiye piyasasına sürülebilmiş en mükemmel bitki çayı herkese tavsiye ederim ..
Eğer ilgilenen arkadaşım varsa temin edebilirim
Mesir macununun 40 gr, 200 gr, mesir lokumu, mesir cayı, mesir şekeri şeklinde çeşitleri yaklaşık bir yıldan beri piyasaya sürülmüş durumda özellikle kavanozdaki formatı ekmege sürülebilecek kıvamda ve çok lezzetli, lokumu ise bu güne kadar ben manisalı oldugum halde beni bile hayrete düşürebilecek lezzette mükemmel ürünler şeker formatı ise lokum yada macun şeklinde tüketmek istemeyenler için apayrı bir lezzet mesir cayı ise bu güne kadar türkiye piyasasına sürülebilmiş en mükemmel bitki çayı herkese tavsiye ederim ..
Eğer ilgilenen arkadaşım varsa temin edebilirim
T
Üye238 yazı
Mesir macunu ve diger yan urunleri ile iligli uretimin saglik bakanligi ya da tarim ve koy isleri bakanligindan onayi var mi arastirmak isterdim. Bu urunlerin surekli tuketiminin sakincalari olabilir. Bir bilene sormak lazim.
N
Yeni Üye3 yazı
29/01/2008 : 01:46:48#27
Web sitesi
Alıntı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - teoshaker Mesir macunu ve diger yan urunleri ile iligli uretimin saglik bakanligi ya da tarim ve koy isleri bakanligindan onayi var mi arastirmak isterdim. Bu urunlerin surekli tuketiminin sakincalari olabilir. Bir bilene sormak lazim. |
Evet tarım köy işleri bakanlığında onayı var. tüm resmi
onaylar alındıktan sonra piyasaya sürüldü ve fazla kullanılmasının da yan etkileri henüz bize gelmedi . saygılarımla..
P
Yeni Üye23 yazı
MERHABALAR ARKADAŞLAR,SU VE MEŞRUBAT ALIP SATMAK İSTİYORUM BİLGİSİ OLAN YARDIM EDEBİLİRMİ TABİİ SPOT OLARAK,SU DA TERCİH EDECEĞİM MARKA ERİKLİ VEYA KORU SU,COCA COLA İLE DE İLGİLENİRİM SPOT'U OLUYORSA.DİĞER BAKKAL VE MARKET ÜRÜNLERİNİN DE SPOT PİYASASINI BİLENLER VARSA GÖRÜŞEBİLİRİZ .SİZLERE SAYGILAR SUNUYORUM
P
Yeni Üye77 yazı
arkadaşlar mrb ben de adana da pazarlama işine girmek istiyorum bu konuda bayağı tecrübeli olduğunuz belli tecrübe ve fikirlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim ne tür ürünler satabilirim ben de sayın aspirin gibi ucuzunu spotunu bulduğum her şeyi alıp satmak tarzında bir iş yapmayı planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
P
Yeni Üye77 yazı
arkadaşlar mrb ben de adana da pazarlama işine girmek istiyorum bu konuda bayağı tecrübeli olduğunuz belli tecrübe ve fikirlerinizi benimle de paylaşırsanız sevinirim ne tür ürünler satabilirim ben de sayın aspirin gibi ucuzunu spotunu bulduğum her şeyi alıp satmak tarzında bir iş yapmayı planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz