İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
İkinci El Notebook Nerden Alınır.
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumE
Üye515 yazı
etrafta ortamı kesen ayakçılar vardır. onlar seni bulur.
seni alıp arka sote sokaklardaki dükkanlara ***ürürler.
buralarda temiz ikinci el notebook pc vs. bulursun.
ödeme nakittir.
alım öncesi cihazları açıp durumuna kısa süreli bakabilirsin. 2-3 dakika kadar.
bilgisayardan anlıyorsan bu süre yeterli olur kanısındayım.
not: buralara tek başınıza gitmeyin. yanınızda sağlam kişiler olsun derim.
nede olsa ödeme nakit olacak.
işin sonunda malı alıp parayı öyle vermeniz garanti olsun.
.
E
Üye117 yazı
I
Yeni Üye11 yazı
sn. erdoooo orda normal kullanici yok gibi hep bilgisayarcilar sarmis o siteyi. onlardan da ekmek çıkmıyor. evet bazen dediginiz gibi cihazlar oluyor ama binde bir düşüyor. ben toplu olarak almak istiyorum. Guzel bir kaynak bulmak gerek ama ne?
I
Yeni Üye11 yazı
sn erokas o sote dukkanlardan bildiginiz varsa paylasirsaniz sevinirim. su siralar istanbul yolu gozukmuyor cunku bana.
E
Üye117 yazı
yurtdışı elektronik işini bitirdiler diyebilirim ,en azından bizim gibi kucuk adamlar ıcın. ben 2 yıl once falan yurtdışından fotograf makinası mp3 gibi şeyler getirip satıyordum , mesela 100 liraya aldığım bir cihazı 150 civarı satıyordum. ama son zamanda bizimkiler fiyatları öyle aşağı cektiler ki bakıyorum bizim ülkede sattıkları fiyat ordakinden bile daha ucuz olmaya başladı, ben de bıraktım bu işle uğraşmayı. zaten gittigidiyor bile pazarlıkla satışı kaldırdı.
M
Üye300 yazı
Leasing sirketlerini takip edin.Bankalara, buyuk firmalara kiralamak uzere 100'lerce laptopu 2 yil sonunda toptan satiyorlar, yanliz oyle ben 50 tanesini alayim diyemiyorsun, piyasa fiyatina gore cok uygun birakiyorlar.Bir arkadasim, Istanbuldan tanesi 300tl ye 2 yillik HP marka almisti 100 tane bir leasing firmasindan, ortalama 500-600 tl den kendi satti hepsini, hic elinde kalmadi.
I
Yeni Üye11 yazı
sn. meleti tesekkur ederim verdiginiz bilgi icin. tavsiyeniz üzerine dediginiz sirketlerle baglantiya gectigimde piyasa fiyatinin cok uzerinde fiyat cikardilar bana. benim satacagim rakama onlar bana satmaya calisiyor urunleri. :)
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz