Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Tercume Buroma Nasıl Daha Fazla İş Alabilirim???

BaşlatanmurathantTarih21/09/2011 19:34:46Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
Arkadaşlar öncelik ile herkese merhaba ve yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim. Benim istanbulda 9 aylık tercüme burom var. Çok şükür kendi masraflarını cıkartıyor ama bana bırsey kalmıyor. Müşterilerimi internette reklam yolu ıle buluyorum. Daha fazla müsteri çekebilme yolu hakkında fikri olan var ise lutfen paylassın...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye12 yazı
öncelikle hayırlı olsun noterlerle anlaşarak çalışman gerekiyor gerçi hepsinin çalıştığı tercüme büroları vardı fakat yinede bağlayabileceğin yerlerde vardır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye135 yazı
her orta ve büyük şirketlerin anlaşmaları tercüme büroları vardır..senin yapcağın bir büroşür bastırcan ve kartvizitini alcan yanına bu firmaları kendin takdim etcen devamı calışmalarda indirim zart zurt...dediimi önemse bu işler bole donuyo bizim şirketinde teknik ofisi var yani.. bizde rusca türkce yi ben ceviriyom bi arkadas var ing türkce yi ama romence bulgarca vs bişi cıktıgı zaman arıyoz yapıyolar...yeterki fiyatların iyi olsun sende piyasa fiyatlarını bilirsin sen az düşüğünü teklif ettinmi kimse kimsenın babasının oğlu değil sana yaptırırlar. kolay gelsin..
aaaaaaaaa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye36 yazı

evet haklıısnız ilginiz için çok tesekkürler daha fazla fikirleri olan varsa lütfen paylaşsın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye36 yazı
Arkadaslar bilgisini benim ile paylasmak ısteyen yokmu???

Üye294 yazı
Birebir yada net ortamında irtibat kurduğun şahıs ve firmaların ilk tercümelerinde ücret alma diğerlerinde al.Yani bi nevi farklı bir kampanya oluştur.
Nacizane fikrim

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Üye347 yazı
ihracat-ithalat şirketlerine ulaşmak mantıklı,
yazılı metaryallerin pek fazla etkili olacağına inanmıyorum,
zira yabancı metinleri teklifler, sözleşmeler mail olarak geliyor, gerçek bir çeviri istediğimizde yine online birilerine bakıyoruz.
toplu mail mutlaka en etkili yol olacaktır diye düşünüyorum.

birde bir alanda çeviri uzmanlığı daha güzel olabilir, o alandaki yeni bilgileri, yaklaşımları, çıkan yabancı kaynakları vs. çevirip, e-bülten yapıp sabit müşterilerinize gönderebilir,
ve onlar için bir katma değer oluşturabilirsiniz.
bol kazanç dileklerimle.
Kabaklar çarpışır çekirdekler çıkar, fikirler çarpışır hakikatler çıkar.
https://bento.me/hakankaya

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye36 yazı
Tecrübe ve fikirlerinizi paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ederim...

Yeni Üye3 yazı
Merhaba; firmalar reklam bağlamak için, potansiyel müşterileri bulurlar. bu müşterilerle yüzyüze görüşme ayarlarlar. bu görüşmelerde firmalarını, yaptıkları işleri, avantajlarını, anlatırlar. Böylece firmaların kişilerin ilgilerini çekmeye çalışırlar.
www.forexfoxtr.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye36 yazı
Fikirleriniz için herkese teşekkür ederim.

Peki Ben Bu Ofiste Baska Ne işi Yapabilirim yani tercüme büromda ek iş olarak ne önderebilirsiniz?