Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

100000 Tl Ve Bursada Yaşıyorum Ne İş Yaparım?

Başlatanm111sahinTarih16/09/2011 00:43:45Yorum17

İlk mesaj
Yeni Üye47 yazı
yardımmlarınıızı bekliyorum

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
17 yorum
Yeni Üye47 yazı
güncel

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye47 yazı
güncel

Üye310 yazı

Bu forumu biraz karıştırırsanız göreceksiniz ki size yapılacak ilk yorumlar; eğitim bilgileriniz, şimdiye kadar hangi işleri yaptığınız, nelere ilgi duyduğunuz, nasıl bir sektör düşündüğünüz vb. konularında biraz daha açıklayıcı olmanız yönünde olacaktır.
Bu kadar kısıtlı bilgiyle, hatta yazı bile yazmadan sadece başlık atarsanız kimse size yardımcı olamaz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye35 yazı
kolay gelsin arkadşm bende bursada yaşıyorum benim sana önerim meyva sektörün olabilir soguk hava depolarından marketlere ve hal esnaflarına dagıtım yapa bilirsin yardım istersen 0533 240 64 35 veysel uysal

Yerleşim Türkiye / Bursa
Yeni Üye47 yazı
olabilir güzel bir fikir veysel bey değerlendirmeye alacam bunu tşk

Yeni Üye47 yazı
32 yaşındayım iktisat mezunuyum ama kendi branşımla iilgili bişey yapmadım ticarret istedim yıllarca otomotiv sektöründe galericilik yapmıştım kendime ait otoparkım vardı onu sattım yani işletmecilik ve pazarla açısından olaylara bakıyorum,

Yeni Üye12 yazı
Kardeşim Bursada bence sanayiye yönel elindeki sermayenin yarısına ikinciel talaşlı imalat makinaları al derim şuan zaten işe başlar başlamaz yatırdığın para kadar kosgeb,bebka gibi kuruluşlardan teşfik alırsın otomotiv yan sanayide bu tür makinaları olan firmalara son derece ihtiyaç var

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye47 yazı
güncel

Üye129 yazı
benim 100000 tl nakit param olsa hangi şehirde olursa olursa olsun ev alır satarım. biraz dökük ev bulup bir kaç bin masrafla , %10-15 kar la satarım. sağlam iş. dükkan kirası, vergi, personel, alacak verecek derdi yok.
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye47 yazı
yapacak iş kalmamış gibi görünüyor anlaşılan

Üye129 yazı
Aslında,yapılacak iş insandan insana değişir, yani yaşı, işe yatkınlığı, iş yaparken inançları, çevresel faktörler iş yapmak için çok önemli. Elinden gelen bir iş varmı yani yetenek olarak. Diğer bütün faktörleri bilmeden nasıl bir tavsiyede bulunulur ki.
cmlq

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı
Aga gel sana guzel bir Kafetarya acalim Bursada eger isletme ruhun da warsa bir sezonda parani telafi edersin. Veya Parayi bana ver Noter sozlesmeli sana ayda temiz %2 faiz vereim

Yerleşim Türkiye / IstnabulMeslek Mühendis
Yeni Üye78 yazı
MERHABALAR 25Yıldır turistik tesislerin.hastane .askeriye.restorant v.s. tefriş donanımını yaptım.İşim konusu profesyonel mutfak ekipmanları,porselen,cam,çatal kaşık,masa üstü tekstili,otel tekstili,buklet malzemeleri v.s.,şu anda iş arıyorum.U laşamayacağım kanal yoktur,hangi iş konusunda olursa olsun.Benimle çalışmak isteyen,doğru,dürüst,düzgün firmlarla görüşmeye hazırım şimdiden teşekkürler abbasu_28@hotmail.com TEL.0532 437 34 38 iş arıyorum

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye47 yazı
cafe işini bende düşündüm ama bursa dışında yapmam bursada da yapılmıyor iyi yerler devretmiyor devretse yüksek para istiyorlar yeni yer açmak çok zor anca yerleri bekliyoruz sonra faiz işine ben girmem mustafa kardeşim konuşacaz ama ben o işten de pek umutlu değilim gene de detaylı konuşacaz
BAŞKA FİKRİ OLAN YOK MU ......diye bağırıyorum sadece :)

Yeni Üye51 yazı
Tavuk çiftliğinde güzel kazanç var ortak olarak yapmayı düşünürseniz benimle özelden irtibat kurun.

Yerleşim Türkiye / BoluMeslek Esnaf
Yeni Üye26 yazı
100.000 tl kazanmışın kenara atmışın zaten daha napıcan,koy altına bozdur bozdur ye

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Üye279 yazı
bu paraya 2 adet bijuteri çanta kozmatıgın bır arada oldugu sık abır dukkan acabılırsınız ürün konusudadada ben sıze a dan z ye temın saglarım

Yerleşim Türkiye / PendikMeslek Saty? / Pazarlama