Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yenı Is Fıkırlerı Olan Varmı. . Bir Kez Battim

BaşlatanbronzemoontrTarih15/09/2011 12:02:35Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye35 yazı
Merhaba arkadaslar
Gecen sene bir gumus dukkani actim fakat isler iyi gitmedi ve battim....Acaba yeni is fikirleri olan arkadaslar varmi...iki tane yabanci dilim var bunun yaninda web tasarim vs yapabiliyorum.....gumus isiylede ilgilendim...daha once internettende satis yaptim fakat hic biri kurtarmadi...hep zarar hep zarar....yani bu ulkede basarili olmak icin ne yapmak lazim....vergiler ve dukkan kiralari cok yuksek....yani ne yapmak lazim bu parayi kazanmak icin....anlamis degilim....iyi fikirleri olan arkadaslar varsa lutfen yazsin....
saygilar
bu

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek İnternet
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye29 yazı
merhaba yabancı dilleriniz ne? kendinize web sitesi kurun profosyonel iseniz hazır web sitesi programları yapın yurdumyazılım.com gibi vb. toplu email gönderimi yapın,
hangi şehirdesiniz.... bizde arayış içindeyiz fakat herkesin farklı yetenekleri oluyor sizin artılarınız var...

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Reklam
Üye286 yazı
Bulgaristan da organik kurutulmuş gıda üzerine yatırım planlamaktayız.Hedef pazar Avrupa ülkeleri ilgilenirseniz işbirliği yapabiliriz.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Üye192 yazı

herkesin yaptığı işleri yapsanız batmazsınız.kuyumculuk yapabilirsiniz.gümüş işine talep olmaz ama kuyumculuğu herkes yapıyor.en kötü yerde bile açsanız az da olsa bir şeyler bırakır.işte uzman olduktan sonra paraya para denmez.
demek istediğim bu devirde herkesin yaptığı işten randıman alınır.saygılar.

ayrıca iyi büyük ve çok kazanmak istiyorsan iyi yerde ana cadddede paraya kıyıp yer kiralayacaksın.arka sokaklardaki yerler batmaya mahkumdur.arka sokakta imalat yapanlar üretim yapanlar para kazanır.üretim yapanlar da ürünlerini ana caddede pazarlarlar.bu iş bu kadar basittir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv
Yeni Üye96 yazı
yeni bir fikir için burası fazla açık bir alan. mademki web tasarım işi elinden geliyor, internetten satış tecrüben var. dükkan kiraları ve vergilerdende dertlisin. bu ilk izlenimlerim olumlu. o zaman sizinle mail yoluyla özel görüşelim ihtiyaç duyarsak daha kapsamlı bir diyalog kurarız. kafamdaki iş yemek sektörü ve paket servis karışımı birşey ve şu an faaliyete başlamış durumdayım geliştirmek amacındayım . buradan görüşelim. info@emekop.com
e.ylmz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye64 yazı
Tarım sektöründe fırsatlar var...Eğer web tasarımı yapabiliyorsanız tarımla birleştirin..Aklıma geliyor şöyleki..Çiftçilerin en çok şikayeti tüccar...Ucuza alınan ürünler büyük şehirlere 5-6 misli artarak geliyor..Tarım ürünleri alanlarla satanları bir sitede buluştursanız..Böyle bir site varmı bilmiyorum..Mesela bugün bir arkadaş cüzi fiyata karpuz satıyodu sitede.Marketler manavlar pazarcılar ve üreticileri aracısız buluşturan bir site sloganı veya bunun gibi bir şey olabilir diye düşünüyorum..Bu bir beyin fırtınası...Belki yanlış belki doğru belkiş saçma..Zaten beyin fırtınasının bilimsel mantığıda bu..İlk akla geleni söylemek..Birine saçma gelen diğerine ekmek oluyor bazen..Üreticinin malı tarlada kalıyor..Manav market tüccara mahkum..Bu zinciri kırmayı devlet denemişti başaramadı..Bir kamyon karpuzun tv'de 120 tl'satıldığını gördüğümde şok geçirdim..Yazık üreticiye..alanda fahiş fiyatla alıyor..Tüccar kazansın kazansında 10 kuruşa aldğını 1000 kuruşa satıyor bu acımasızlık be kardeşim..Olan vatandaşa oluyor..
Anladım ki insanlar ;
Susanı korkak,
Görmezden geleni zavallı,
Affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar.

Oysa ki;
Ben istediğim kadar hayatımdalar..
Göz yumduğum kadar dürüst ve
Sustuğum kadar insanlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye488 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Baybars2000
Tarım sektöründe fırsatlar var...Eğer web tasarımı yapabiliyorsanız tarımla birleştirin..Aklıma geliyor şöyleki..Çiftçilerin en çok şikayeti tüccar...Ucuza alınan ürünler büyük şehirlere 5-6 misli artarak geliyor..Tarım ürünleri alanlarla satanları bir sitede buluştursanız..Böyle bir site varmı bilmiyorum..Mesela bugün bir arkadaş cüzi fiyata karpuz satıyodu sitede.Marketler manavlar pazarcılar ve üreticileri aracısız buluşturan bir site sloganı veya bunun gibi bir şey olabilir diye düşünüyorum..Bu bir beyin fırtınası...Belki yanlış belki doğru belkiş saçma..Zaten beyin fırtınasının bilimsel mantığıda bu..İlk akla geleni söylemek..Birine saçma gelen diğerine ekmek oluyor bazen..Üreticinin malı tarlada kalıyor..Manav market tüccara mahkum..Bu zinciri kırmayı devlet denemişti başaramadı..Bir kamyon karpuzun tv'de 120 tl'satıldığını gördüğümde şok geçirdim..Yazık üreticiye..alanda fahiş fiyatla alıyor..Tüccar kazansın kazansında 10 kuruşa aldğını 1000 kuruşa satıyor bu acımasızlık be kardeşim..Olan vatandaşa oluyor..

Aynen katılıyorum.
Malesef tarım ürünlerinde durum aynen aktardığınız gibi.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Üye515 yazı
Ülkemizde tüccar olgusunu yok etmek imkansızdır.

çiftçimiz malesef kendince birşeyler yapıyor. birleşmiyor ve etrafındaki diğer çiftçilere güvenmiyor.
birleşelim kooperatif kuralım
ürün işleme tesisi kuralım falan demiyor

sadece paraya güveniyor.

tüccar da çiftçiye para veriyor. o zaman az yada çok sadece paraya tav olup kar-zarar neyse ürününü tüccara satıyor.

Türk milleti ne iş yaparsa yapsın en kısa yoldan para kazanmak ister.
incik boncukla uğraşmak istemez.

istisnalar yokmudur, vardır tabi.
ancak onlar devede kulak

parası olan kaçırmasın derim.
köylerde dolaşın yeni mahsül ürünleri ucuz ucuz peşin para karşılığında toplayın.

getirin şehire işleme tesislerine yada toptancılara yada direkt perakendecilere satın.
feci karlar yapmak çok kolaydır.

ilgilendiğiniz ürünlerden anlamak gerekir yalnız.

çünkü malını alacağınız köylü kendi cahilliğine falan aldırmadan sizi kazıklamaya çalışacaktır.
önceleri az para veriyorsun yada yok satmam diyen köylüleri
en kolay tav etme yolu
tomar parayı masanın üzerine koyup öyle konuşmaya başlamaktır.

paranın yüzü sıcaktır.

tüm aksi fikirler bir anda kaybolacaktır.

kolay gelsin.

.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam