Ana içeriğe geç

İş Dünyası

Yabancı Dil Kursunu Daha Aktif Hale Getirmek

BaşlatangönlügüzelTarih12/09/2011 22:42:51Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Bir arkadaşımın yabancı dil kursunu aldım...yeri güzel daha ilginç hale nasıl getirebilirim diye sizlere sormak istedim..aklı akıldan üstündür...sizler ne yapardınızda daha kazançlı hale gelirdi...???
gönlü güzel olanın her bir şeyi güzeldir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Öğretmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye44 yazı
istanbuldan yapan birinden örnek vereyim. sadece ingilizce konuşmaya dayalı bir sosyal ortam yaratılıyor. forum üyeleri belirli günler belirli saatte belirli cafe de buluşuyor, genelde 10-15 kişilik gruplar. kişi başı 15-20 tl. 2 saat sürüyor bazen ortam keyifli hale gelince aştığı zamanlar olur.
bu şekilde farklı birşeyler düşünülebilir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye15 yazı
airbrokera katılıyorum hiç ders bile vermeyebilirsin hatta sonuçta onca eğitime rağmen sonuç genelikle hüsran oluyor.
bence yapman gereken insanların kapıdan içeri girince kendilerini yurt dışında hissetmelerini sağlamak olmalı sonuçta dil ancak yaşa**** öğrenilebiliyor

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye515 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - levent gne
airbrokera katılıyorum hiç ders bile vermeyebilirsin hatta sonuçta onca eğitime rağmen sonuç genelikle hüsran oluyor.
bence yapman gereken insanların kapıdan içeri girince kendilerini yurt dışında hissetmelerini sağlamak olmalı sonuçta dil ancak yaşa**** öğrenilebiliyor

güzel fikir...

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
Üye194 yazı
English spoken Cafe diye bir yer varmış,bende duydum.Güzel bir fikir.
Almanya da Lise 1 giden bir öğrenci ile Türkiyede Lise 1 giden bir öğrenciyi (ikiside normal Lise) karşı karşıya getirsek İngilizcenin eğitimdeki önemini anlarız.
Dil ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi olur.Yurt dışında dil eğitim programlarını 3 aylık çocuklara indirgemeye çalışıyorlar ve buna göre kurslar epey bir zamandır faaliyet gösteriyor.
Türkiye de son 10-15 seneye bakacak olursak bu konuda Avrupa kadar olmasada yol alıyor.
Buna benzer 1-2 Franchise şirketi mevcut.
Burada doğru bir dilde iyi bir plan proje ile ilkokul çağını yalkalarsan ve sistemini diğer arkadaşlar yazdığı gibi projelendirirsen mutlaka yol alırsın.
Uzun yıllar Antalya da çalıştım , oradakiler pratik bulma imkanına sahip olduklarından az çok 1-2 dil biliyorlar.

Böyle bir proje benim de aklımda olduğundan yazma gereği duydum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye35 yazı
öyle bir kafe açmak lazım,ana dil düzeyinde ingilzce var....(: iyi fikir ama yinede kontak lazım...yani hem kurs hemde cafe...

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Ynternet
Yeni Üye19 yazı
vereceğim derslerin sonunda 1 er saat dil saati koymayı düşündüm sayenizde umarım iyi bir başlangıç olur...hemde bu saatde çay parası almayacağım...umarım tutar... adıda tee time olsun...
gönlü güzel olanın her bir şeyi güzeldir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ö?retmen