Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Arz Talep Bölge Ajansları

BaşlatanfümeTarih29/12/2007 19:58:59Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Selam Arkadaşlar, internet üzerinden yapılan türde olmayıp, direkt bölge ofisleri ile hizmet verecek arz taleplere aracılık edecek Arz Talep Bölge Ajanslarının faaliyeti ile ilgili kurulum düşünmekteyim. Özel ve kamu sektöründeki tüm arz talepler faaliyet alanımıza girdiğinden KİK. (Kamu İhale Kanunu) hakkında bilgiye de sahip arkadaşlarla iş gurubu oluşturup Arz Talep Bölge Ajansları işinde birlikte çalışalım diyorum. İlgilenenlerin. fume_001@hotmail.com
füme

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Kamu sektörü
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye152 yazı
KİM NEYİ arz EDİYOR , talep EDENLER NEYİ TALEP EDİYOR.

bu bir tümor gibi yayılıyor. sayın İsmail arkadaşım( İsmail kirtilli) buna bir dur diyelim el atsanda artık.

bi işin ayrıntılarını yazsanızda gerçekten bilgi sahibi olanlara daha kolay ulaşırsınız diye düşünüyorum.
sizce?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im
Yeni Üye5 yazı
siz sadece ekonomi ve iş hayatını biraz yakından takip edip, arz ve talebin ekonominin çıkış noktası olduğunu anladıktan sonra yorum yapın diyebilirim ancak.
Ekonomide Arz ve Talep; İhtiyaç duyulan mal ve hizmetlerin karşılanması demektir. İşimizin ana fikri ise ihtiyaçların karşılanırken aracılık etmektir. Bunuda anlayamadınız ise yorumlarınızı kendinize saklayınız.
füme

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Kamu sektörü
Üye152 yazı

füme arkadaşım selamlar

aydınlatıcı bilgilerin için teşekkür edrim.

benim sormak istediğim ihtiyaç duyulan mal ve hizmet nedir. ekmek talep eden ekemk mi arz edeceksin?

ev talep evmi arz edeceksin.

bu arzın ve talebin, sektörünü , cinsini oryata koymanı istemiştim. yoksa 2 sene boyunca ev arkadaşlarım yüzünden kendi derslerimden sonra uluslararası ilişkiler okumuşluğum var.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?im