Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Okullara Yönelik

BaşlatanKARYA15Tarih14/09/2011 08:53:19Yorum37

İlk mesaj
Üye644 yazı
Malumunuz okullarda cips kola vs gibi gıda maddeleri yasaklandı,kantinlerde taze meyve satışı yapılacak,her meyve için onun şeklinde şıkbir kutu yaptırıp,çocukların dikkatini çekerek kantinlere dağıtım yapsak,veya sizlerin aklına gelen farklı inovasyonlar varsa burda paylaşırsak yeni bir sektör oluşumuna katkıda bulunabiliriz diye düşünüyorum...

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Üye644 yazı
4 tarafında çizgi filim karakterlerinin resminin olduğu üstten tutmalı çok şık karton kutu prototipini yaptım,çocukların kutu şekli ve resimli oluşu dikkatlerini çekti,şimdi bu kutunun içine ne konulup satışa sunulabilir,bu kutu kullan at tarzında istenirse çocuk evde oynar,isterse çöpe atar,neticede karton kutu...

Yeni Üye43 yazı
Sayın karya15; sınıfta en çok tüketilen malzemeler silgi , kalem(uçlu ise kalem ucu) ,kalemtraş... içine aynı boyda küçük bir bloknot olabilir. İkea mağazalarında not almak için kullnılan minik kurşun kalemler var.ne zaman gitsem öğrencilerime sınıf içi ödülü olarak fazla fazla alırım.çok da hoşlarına gider..yine peçete , ıslak mendil olabilir...bir yüzü çarpım tablosu da olabilir...

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ö?retmen
Üye644 yazı

güncel

Editör5590 yazı
Bırakın bunları be hocam. Güzel bir kutudaki sulu armut hiç ruffels ın yerini tutar mı ? Cocacola dururken hiç meyve suyu ayran içilir mi ?

Bu ticareti zorlamaktır. Keçileri gittikleri yoldan çevirmeye çalışmaktır. Kantin işletmecilerine eziyetten başka bir şey değil bu uygulamalar.

Akşam evde yiyip içiyorlar zaten. Babaları alıyor colayı gazlı içeçeği.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye643 yazı
Hocam, Kantin işletmecilerine öyle, böyle deyil, sanki müslümana gavur eziyeti yapar gibi bir şey olmuş bu :)
....Çocuklar okulun yanındaki büfeden, marketten her türlü herşey alıyor yiyor, içiyor serbest, okulda niye yasak ?

Yerleşim Türkiye / KantinciMeslek Esnaf
Üye644 yazı
güncel

Üye644 yazı
güncel