Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurt Dışına Gitmek

BaşlatanPaqeTarih12/09/2011 12:27:16Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye54 yazı
Yıllarca kendi işlerimi yaptıktan sonra 1 yılı aşkın süredir başka işler bakıyorum ama birşeyler bulamadım. Sermayem var fakat akıllı mantıklı birşey bulamadım gitti. Artık uç düşüncelere kapılmaya başlıyorum yurt dışına gitmek gibi. Hep istemişimdir aslında ama yurtdışında hiç tanıdığım olmadığından, elimden tutacak biri olmadığından gerçekleştirmedim. Yurt dışında yaşayanlar, nasıl gittiniz, ne işler yaptınız, pişman oldunuzmu, nasıl gidilir ne yapılır vs. hakkında başınızdan geçenleri, bildiklerinizi yazsanız, bu yazdıklarınız bizim için bir bilgi olsa? Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Üye122 yazı
ARKADAŞIM BİR KAÇ YIL YURT DIŞINDA YAŞAMIŞ BİRİSİ OLARAK SORUYORUM,, NEREYE GİTMEK İSTİYORSUNUZ.

nidyanagod@hotmail.com
A. Doğan

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
öncelikle sizi tbrk ederim medeni cesaretinizden dolayı insanın yaşı ve işi ne olursa olsun her zaman daha yeni daha iyi yapacak bir şeyler vardır ben şu anda ukrayna ve ırağa çocuk bezi hasta bezi ihracatı yapmaya çalışıyorum.
bu konuda bana çok sevdiğim manevi babam yerine koyduğum bir abim yardımcı oldu ve şu an onunla beraber yapıyoruz bu işleri kendisi şu an 49 yaşında ve 19 yaşında dünya turuna çıkmış bir insan inanın anlattıklarını yaşadıklarının ufak bir bölümünü bile buraya sığdıramayız ama tanışıp görüşmek isterseniz sanırım çıkar amaçlı değil ama yurdum insanı olduğu için bile çok insana sayısız fayda sağlamıştır ve sizede sağlar görüşmek isterseniz 0505 396 35 91 arayın ltf

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye36 yazı

kirgizistan ilginizi cekebilirmi acaba?3 yil once bende boyle bi yazi ile basladim yurtdisi arastirmalarina...msn den eklerseniz gorusebiliriz mustafagenc070@hotmail.com

Yerleşim Azerbaycan / GenceMeslek Ticaret
Üye286 yazı
Merhabalar 10 yıldır Bulgaristan da yaşıyorum.
İzmir bağlantılı kurutulmuş gıda işi yapıyoruz.
Hem yeni bir ülke hemde yeni bir iş olarak düşünürsen işbirliği yapabiliriz.

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye20 yazı
merhaba, bende yurt disi yurt disi derken kendimi cinde buldum. su an cinde yasiyorum. sorunuz varsa cevaplamaya calisirim.
www.thelistprice.com
www.playstation3gamesstore.com
www.sellingcheaper.com
www.favorite-brands.com

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Gyda
Yeni Üye19 yazı
merhaba,ben norwecte yasayan bir ticaretciyim.turkiyede somon balik ve konserve balik ticareti yapmak istiyorum,
eger dusunurseniz cevap verin
Gano Excel

Yerleşim Norveç / OsloMeslek Gyda
Yeni Üye34 yazı
bende baküde yasıyorum ne olmuski bu yurd dıslarına? iş konusunda sadece sermayem yok buda büyük sorun
ticaret

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Di?er
Üye398 yazı
ukraynaya davet edeyım senı. gel gez gor. sonra karar ver
cosmostextil@hotmail.com

tel:+380937411834
00380677502032

Yerleşim Ukrayna / OdessaMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
page kardeş burayı oku...insan bir iş yapmacaksa önce düşünmesi lazım ve yapacak işi çok iyi
kontrol altına alması lazım yurtdışı gitmek sorun degil önemli olan kendi çevrende ne iş yaparım ve nasıl işletmeyi yürütürüm düşünmek lazım en başta gelen unsurlar şunlardır önce tiçareti dürüst olmak ve dogru olmak ve hesapla**** iş yapmak ve ne iş yaparsan yap o işin zamanlamasını iyi bilmek lazım ozaman unutma ne işle yaparsan yap o işte başarılı olursun elinde bir defter bir kalem bulundurmayı unutma tiçarette çok önemli bir kalem bir defter allah işiniz rast getirsin ben iflas ettigim için hamd olsun tercübelere dayanarak yazım arkadaş allaha emanet olun

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Hazyr giyim
Üye286 yazı
izmir deyim görüşüp konuşabiliriz.
Bulgaristan ve Avrupa ülkeleri ile ilgili detaylı bilgi verebilirim.
iletişim bilgilerini gönderirsen irtibata geçebiliriz.

megashop.bg@gmail.com

Yerleşim Bulgaristan / YzmirMeslek Ticaret
Yeni Üye84 yazı
avrupa ulkelerınden hangısını ıstıyorsanız karar verın hemen ısınızı halledelim cıddı isenız kararlı ısenız hıc sorun yok buyurunuz
turkdevbir@gmail.com
tel.05347825793
Evet

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye91 yazı
Yurt dışına gitmek zor değil elbet'de gidersiniz ama gittikten sonrası önemli hem ben yurt dışına gidicem ne iş yaparımla olmuyor öncelikle gitmek istediğiniz bir ülke seçmeli ve o ülke hakkında biraz bilgi edinmeli gerçekten kararlı iseniz turist olarak gidip 2 yada 3 ay oranın havasını ortamını görmeniz ve kendiniz karar vermeniz gerekiyor sayın page, dünyanın tüm ülkerinde ticaret vardır para kazanılabilir dediğim gibi bu iş ben yurt dışında iş yapıcam demekle olmaz bir ülke seçmeli bir iş kolu yada ticaret dalı secmeli ona göre kararlar almalısınız yoksa herkes kendi yaşadığı ülkeye göre konuşur bu da bir çözüm değildir. ve en önemlisi de hiç bir ülkede para yağmıyor burada nasıl zorsa ticaret yapamak riski göze almak yabancı ülkelerde dilini yolunu izini bilmediğiniz bir ülkede daha zor ve üstelik hiç tanıdığınız yokken bence türkiyede bir işler yapmanızı öneririm saygılar.
Hayatın gotürdüğü Yere Gidebilirsin Ancak!!

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Saty? / Pazarlama
Üye343 yazı
Tayland i dusunursen yardimci olurum...
cok guzel ve cok ucuz bir ulke.
ekonomisi ve toplumu turkiyeden daha gelismis..
korna sesi duymazsin, hayatta kavga etmezler...
benzin 1,5 TL. Elektirik 0,1 kuruş mu ne çok ucuz..
havuzlu güvenlikli sitede villada kalıyoruum kirası 400 TL.
yemek bedava... hiç paran yoksa git tapınaktadan ye...
klimalı LCD TV li odalar bir aylık 200 TL.. elektirk ödemiyorsun...
burayı düşünürsen yardımcı olurum...
vize problemi yok... istediğin kadar gir çık..

Yerleşim Tayland / BangkokMeslek Gyda