Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Yeri İçin Güvenilir Müdür Bulmak İçin Dedektif

BaşlatanersanayazTarih12/09/2011 01:09:22Yorum32

İlk mesaj
İş Yeri İçin Güvenilir Müdür Bulmak İçin Dedektif.
1-Dedektifler odasına kayıtlı dedektiflerin birkaçı ile görüştüm.İş yerinde çalıştıracağım güvenebileceğim kişileri bulmam konusunda araştırma yapabiliyor musunuz diye sormuştum.Onlarda detaylı araştırma yaptıklarını polis savcılık kayıtlarına kadar kişini detaylı geçmişine sahip olduklarını anlattılar.En kısa zamanda görüşmeye gideceğim
2-Büyümek için birilerine güvenmek zorundayım.Herkes dolandırıcı ve kötü değil.Mutlaka çok iyi insanlar var.Geçmişini araştırdığım kişinin bana yanlış yapmayacağını düşünüyorum.En küçük adli bir olay kavga dolandırcılık yahut icralık olmamış bir kişiden zarar geleceğini düşünüyorum.Herkes kötü değil.Güvenilir kişileri böyle detaylı bir şekilde araştırıp bulmak için bu nasıl yöntemdir?düşünceleriniz benim için çok önemli.Yöneticimiz konuyu üst konu yaparsa sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Otomotiv
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
32 yorum
Çok basit deneme yanılma yolu ile doğru insanı bulabilirsiniz.
Bu kadar şüpheci biri iseniz zaten herkezden şüpeheleneceksinizdir. Buda bence size zarar verecektir.
Kontrol mekanizmaları var onları deneyin.
izmir'de araç kiralama,oto kiralama,vip kiralik araba,havalimani transferleri,otogar dan araç teslimatı ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.
http://www.zgr.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
nasıl kontrol mekanizmaları vardır?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Otomotiv

nasıl kontrol mekanizmaları vardır?

Özürlü, sekiz çocuğu olan ve frengi hastası hamile bir kadına rastlasaydınız, ona kürtaj olmasını tavsiye eder miydiniz?
diye bir soru vardır...

internette araştırın bulursunuz.
Araştırın bu bilgilerin doğru olduğunu göreceksiniz.

Şimdi kim nedir nasıldır
güvenilir mi güvenilmez mi
nasıl anlarım
peşine dedektif takarım
geçmişini araştırırım
ailesinin kim olduklarını öğrenirim
falan falan filan
bırakın arkadaşlar Allah aşkına

kimin kim olduğunu anlamak imkansızdır...

.

Şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz da sonucu etkileyecek. İşte üç aday hakkındaki gerçekler:

1. aday:   siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. İki metresi olmuş. Paket paket sigara ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor.
2. aday: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur. Üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor.
3. aday: Madalya almış bir savaş kahramanı, vejeteryan, sigara içmiyor. Nadiren bira içer ve aşk hayatında hep sadık kalmış.

Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu?
Önce karar verin.

diye devam eder...

CEVAPLAR:

1. aday: Franklin D. Roosevelt
2. aday: Winston Churchill
3. aday: Adolf Hitler

ve bu arada...
Kürtaj sorusuna eğer evet dediyseniz, Beethoven'i öldürdünüz..!

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Reklam
evet.ben ciddi bir şey soruyorum.mutlaka güvenilir iyi insanlar vardır.kavgaya suça icraya ve dolandırıcılığa adli kaydı hiç olmayan bir insan zarar verir mi yani?

EROKAS yazını gerçekten çok beğendim :))

ersanayaz, Dedektiflik şirketlerine gidene kadar, işe almak istediğin kişinin önceden çalıştığı kişilerden referans alabilirsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Sayın arkadasım;
Sen kendine evlatlık edinecek birisini mi arıyorsun, yoksa İşine müdür mü arıyosun.. Önce bunun kararını ver...
Senin ne hakkın var dedektif tutup insanların özel hayatını sorgulamaya...
Sen insanların "sana iş yönünden en faydalı olanını, maksımum verım alabılecegın işlerini en iyi sekılde yonetecek olanı bulacaksın"... Yok icralık olmamış, yok şöyle imiş, yok böyle imiş,....

Sen alacagın elemanın kalifikasyon standartlarını belirle, belirleyemiyorsan bu şekilde özel hayatın didiklenmesi ile iş yapılmaz...

Yanlış yerde duruyorsun...

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
peki dedektife nasıl güveneceksin ? şaka bi yana keşke bir insanı tanımak bu kadar kolay olsaydı .. ama yinede dene sonuçları bizimlede paylaş belki haklısındır

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
erokasın hikayesini daha önce duymuştum tekrar hatırlattıgı için teşekkürler..

arkadaşım gerçekten en iyi şey deneme -yanılmadır yoksa kimseyi tanıyamazsın en basitinden dün bir arkadaş geldi 1 yıldır tanıyorum aynı tabakta ekmegi bandırdık çay içtik dün geldi ne dedi biliyormusunuz 2 ay önce sizden **lık yaptım şirketi ortaya çıkarmış git onlara söyle yoksa işten atarız demişler buda geldi şirketin teşvik ettiğini dedi yani kendini sıyırmak istedi paranızı 15 gün içinde ödeyeceğini dedi bizlere..

arkadaşım adam üni mezunu süper giyiniyor, ailesi madden ortaüstü gelirli sosyal çevreside geniş tipine baksanız affederseniz kızınızı verirsiniz nur yüzlü biri :) aama adam vallahi dün itiraf edince halen şoktayım ..

bak **lıktan yani adi suçlulardan insanları çalıştırmaman haklısın yeniden çalabilirler yada arkadaşları ulaşır ..
her sabıkalı aynı durumu vermez siyasi var adisi var her türlü sabıkalı var hatta malına değil yerdeki altınına tenezül emeyen insanlar olur..

ama sabıkasız insanlar dan bozuk yok mu Allah aşkına söyler misin .. işyerin ne ki neyi teslim etmeye korkuyorsun
kuyumcumusun telefoncumusun nesin açıkca yazabilirmisin .. normal bir şahıs firması yada şirketse neden korkuyorsun koltugumu çalacak sende yetkilerini kısıtlarsın olur biter aşçıyca yemek yapsın sekreterse telefona baksın şoforse arabayı kullansın
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
niye hiçbi sabıka kaydı olmayan insanların hepsi iyi insanlarmı. zararsız mı. yahut sen ne kadar iyi ve zararsız bi insansınki. işe alacağın kişi netice de bi insan. asla tam güvenme. ve de tamamen güvensizlik gösterme. kontrol edebileceğin şekilde çalıştır. kolay gelsin.
siz ha iseniz bizde ha yız. biz hu isek sizde hu sunuz. ha'ydan gelen hu'ya gider

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret
sadece sabıka kaydına bakmak yeterli olmuyor.hakkında örneğin suç duyurusu yapılmıştır bir olaydan dolayı fakat ceza almamıştır.bunu detaylıca incelemek için savcılık kayıtlarına bakmak gereklidir diye düşünüyorum.suç duyuruları yaptığı kötü işler her zaman sabıka kaydına yansımıyor.Bunun için çok detaylı araştırma için savcılık kayıtlarını incelemek gereklidir.icralık olmuş mu?adam dövme yaralama gaspa karışmış yahut her hangi bir olaydan suçlama almış mı?bunlar dolayısıyla sabıka kaydına geçmiyor.

örneğin döviz bürosu işleticem yahut kuyumcu işleticem büyük çaplı.yahut akaryakıt istasyonu işleticem.öyle olacak ki çok büyük paralar dönecek.günde 20.000-200.000tl lik mal dönüyor böyle iş yerlerinde...

Kesinlikle hakkında hiçbir suç duyurusu ve icralık veya adam dövme yaralama işine karışmamış biri bence iyi bir insandır.Benim demek istediğim sabıka kaydı değildir.sabıka kaydından öte bir araştırma yapılması lazım.

ben zararsız bir insanım.benden iyi bir insan bulamazsın.ben kimsenin parasını pulunu yemedim.önümde 100milyon dollar bile olsa başkasının parasını asla almam.işin içinde güven olmasa o iş yeri büyümez.gördüğüm kadarıyla herkes kalleşlik peşinde onun için çok ama çok korkuyorum detaylı bir araştırma yapmam şart.

işe alacağım neticede bir insan ama kötü bir insanı yanımda çalıştırmak ona müdürlük vermek istemiyorum.

ida adlı kullanıcıya sözüm.icralık olmak birinin hakkını yemeye çalışmaktır.icralık olmuş bir insan bana para kazandırmaz kendine faydası yok bana faydalı olmaz.sürekli kavgaya karışmış adam dövmüş bir insan merhametsizdir bana da ilerde zararı dokunur sabıkası olmasa bile...KISACASI ÖZEL HAYAT ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ.

ben sürekli çalışacağım üst kadromu böyle belirlemek istiyorum.alt kadroda pazarlaması olan iyi kişileri çalıştırırım.ben tam anlamıyla iyi yöneticiler belirmek istiyorum şirketimde.

dedektife nasıl güveneceksin demişler?bu işi yapan kişiler.
1.dedektiflik bürosuna kayıtlıdır.yani sabıkası olan kötü niyetli kişiler böyle yere kayıtlı olamaz.
2.bu işi yapan devlet memurudur ve emekli komser polistir.
3.ayrıca bu yerlerde hukuk danışmanı avukatlar vardır.

söyler misiniz? böyle yerlerde bize kazık atmaya çalışırsa artık hiç yaşamayalım.kendimizi gidip köprüden atalım.devlete polise savcıya avukata güvenemeyeceksek kime güvenelim?

herkes kötü dolandırıcı olsaydı banka veznedarı vergi dairesi veznedarı çalışanları milyonlarca lira para ellerinden geçiyor.bir boşluk görünce hemen alıp kaçarlardı diye düşünüyorum.demek ki iyi insanlar var ki bu kurumlar bu paraları bu insanlara güveniyor.

ne alakası var. ne bıcım bir konu bu. adam ticaret adamıdır. batmıstır ıcralık olmustur. adama ailesinin yanında sarkarlar adamda kavgaya karısır. bazı seyleri insanlar kaldıramaz. ben sahsen kaldıramam direk olarak dalarım. sen sımdı bu adam git kotu biri de. bu senın dusuncen. haa dolandırıcılık ayrı. bu konuda haklısın ama dıgerlerinde icralık ve kavga olayında tamamen haksızsın. ve unutmaki taş yakından gelir.
hadı cık sımdı ısın ıcınden

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Gyda
adamkararını vermiş bize düşen birşey yok ... egerokadarkorkuyorsan ticaret yapmazsın olur biter .. ticaretin onda dokuzu cesarettir.

bin örnek verildi konuyla ilgili kiminne oldugunu bilemezsin diye ama yinede aynı düşüncede ısrarediyorsun kardeş herkes yanlış sen mi dogru düşünüyorsun sence?

dortler

dortler21 ben ne dedim ki?elimden geldiği kadar en temiz insan bulmak zorundayım.batan bir insandan fayda geleceğini sanmıyorum.

ben herkesin kötü düşündüğünü savunmuyorum.ayrıca mağdur durumda saldırmışsalar ona diyecek bir şeyim yok.benim sözüm sürekli kavga eden insanlara saldıran insandan fayda gelmeyeceğidir ve kötü insan olduğudur.zaruriyetten dolayı kavgaya karışmışlara sözüm yok.

sabıkası olmayan ama kavgacı ve icralık insanlardan zarar gördüm.bu insanlar bence temiz değildir.BEN EN TEMİZ İNSANI BULMAK İSTİYORUM BU HİÇ Mİ MÜMKÜN DEĞİL?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ersanayaz
sabıkası olmayan ama kavgacı ve icralık insanlardan zarar gördüm.bu insanlar bence temiz değildir.BEN EN TEMİZ İNSANI BULMAK İSTİYORUM BU HİÇ Mİ MÜMKÜN DEĞİL?

İnsanın yaşantısı bulunduğu koşullara ,bu koşulların getirdiklerine göre değişebilir.
Bugün hiç bir sabıkası olmayanın yarın bişekilde birtakım kötülüklere karışmayacağının garantisi var mı?
Dedektifle olacak iş değil güvenilir insanı bulabilmek.
Yakın çevrenizde tanıdığınız güvendiğiniz hiç kimse yok mu?
Başka bir seçenekte eleman bulma kurumları(özel danışmanlık veren),bu kurumlar kişiyi belli test ve mülakatlardan geçirip aradığınız vasfa uygun olup olmadıklarını araştırıyorlar,böyle bir alternatifi düşünebilirsiniz belki.
Kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Ersan ayaz kardeşim...
Sen Ticaret adamı değilsin... Hele bir yönetici ve işveren asla olamazsın... Gunde 20-25 bın TL nin döndüğü işi kendince oyle bir buyutmuşsun ki, Şimdiden batma korkusu sarmış... Dedektif ile iyi bir müdür bulman imkansız...Ben özel sektörden gelmiş, Kendi işini kurmuş,gün olmuş, batmış, gün olmuş cıkmış bir insanım...
Sabıkam var mı ... asla... Icralık mıyım.. Asla...Secerem kotu mu asla...
Vergı kacırdım mı... Yerı geldı evet... Gayrıresmı kayıt tuttum mu... Yerı geldı tuttum...

Bak kardeşim...
Ticarette cesaretın yok ıse, Yıllık 5-6 mılyon cıro lu bır ıs ıcın mudur arıyorsan ve Dedektıf tutup ınsanı sorgulatıyorsan... Ben sana gulerım...

Dıkkat et.. Mudur secerken yuzyuze gorusmede bırılerı sana dalıp, hastanelık etmesın... Daha otesı senın gıbı dusunen ınsanlar "Adamı sabıkalı bıle eder".....

Neyse... Sana kolay gelsın kardesım....Insallah Sag salım bulursun aradıgın muduru...Olmadı sen tek basına yurut ısını...

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
bence 5-6milyonu küçümsüyorsun bence.çevremde akrabalarımda öyle insanlar var ki ya da duyduklarım beni korkuyor.kalleşlik çok fazla sayıda.çevremde güvendiğim kişiler var ama bir elin parmaklarını geçmez.işten anlayan kişileri de bulmam lazım.

ida hem sen bana neden gıcık kaptın anlamıyorum?ben kimsenin hakkını yemiyorum kimsenin namusunu parasını haksız yere almıyorum.adam ya da sen neden beni hastanelik edesin?yüzyüze görüştüğüm zaman insanlar melek yüzlü şeytan olabiliyor.kendini belli etmiyor.işlerini tek başına yürüten kişiler küçük kalmaya mahkumdur.

ayrıca çalışan bulma kurumlarından da faydalanacağım.daha sonra ben de böyle bir araştırma yapıp işi sağlama oturtmam lazım.kişinin sabıkası olmasa bile kişinin özel hayatı ve hayatta çizdiği çizgi kendini güvenilir olup olmadığını çok belli eder.

çevremdekiler benimle ilgili olmasa da her işe batma gözüyle baktıkları için beni de batma korkusu sardı.bir de güveneceğim kişiler konusunda şüphelerim var.kadıköy de zamanında bir iş yeri vardı.adam elemanları batırmış.çek vs. yazmışlar borçlandırmışlar.bu çok üzücü bir şey.kadıköy ün göbeğinde eczanesi vardı adamın.bankaların orada en büyük eczaneydi 40 senelik söğütçeşme rıhtım caddesinde.parayla o dükkanı alamazsın adam battı gitti.iş konusunda o çalışanının her şeyini araştırsaydı şu an o durumlar başına gelmeyecekti gelmeyecekti.

başka nasıl yöntemler geliştirmem lazım?

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ersanayaz
dedektife nasıl güveneceksin demişler?bu işi yapan kişiler.
1.dedektiflik bürosuna kayıtlıdır.yani sabıkası olan kötü niyetli kişiler böyle yere kayıtlı olamaz.
2.bu işi yapan devlet memurudur ve emekli komser polistir.
3.ayrıca bu yerlerde hukuk danışmanı avukatlar vardır.

söyler misiniz? böyle yerlerde bize kazık atmaya çalışırsa artık hiç yaşamayalım.kendimizi gidip köprüden atalım.devlete polise savcıya avukata güvenemeyeceksek kime güvenelim?

Çok enteresan bir yaklaşım. Saf ve temiz bir merhalede kalmış. Çocukluğunuz ve hatta delikanlılığınızda çok sade bir hayat yaşamış olmalısınız. Belki de böylesi daha iyidir bilemiyorum.

Sayın Erkanayaz ukalalığımı inşallah hoş görürsünüz.

Benim mentalitem ya da tespitim şöyle temiz insan konusunda ;

Dünyada doğan her insanda tüm yazılımlar basit haliyle yüklü. Yani sapıklıklar, hirsizlık, öldürme, yakma, yıkma, dürüstlük, yardımseverlik, kol kanat germe, şefkat, sevgi, iyilik vs. tüm eylemlere bir yatkınlık var.

Bu her çeşit dürtüyü iki şey ortaya çıkarıyıor yada en alta itiyor.

Birincisi kısmen genetik faktörler. Yani kişinin elinde olmadan, hareketli, durgun, hırslı, kızgın ya da sakin oluyor. Yalan söyleme eğiliminde veya çok doğrucu olma eğiliminde. genetik faktörler dış etkilerle örtülenebilir veya daha da geliştirilebilir.

İkincisi çevre şartları. doğumdan büyüklüğe alınan tüm eğitim gözlenen tüm olaylar yaşanan tüm tecrübeler duyulan her söz kişinin özelliklerini belirliyor.

Dindar, ateist, dürüst, hilebaz bir insanın ortaya çıkması yaşanan çevre ile ilgili yani.

Yani doğuşta aklın tabanında bulunan dürtüler yaşanan büyünen kültürel ortamla bir şekil alıyor.

Belkide bu yüzden ağaç yaşken eğilir demişler.

Çocukken babanızın önünüzde yaşadığı bir dürüslük eylemi kafanıza kazınır ve tüm hayatınız bu kritere göre devam edebilir. Ya da babanızın siz 6 yaşında iken yerde bulduğu külliyetli bir parayı aman ya ne olacak bizim daha çok ihtiyacımız var diyerek cebine atmış hatta size de bir dondurma almış olması sizin artık gerçek anlamda dürüst bir insan olmanızı perdeleyip gelmiş olabilir.

İçinizdeki hangi dürtü gelişmişse osunuzdur. Hatta bazen çaresizce. Çalmaktan vazgeçmediği halde bu işe çok üzülen hirsizları belki böyle açıklamak daha kolay.

Filmlerde kan çeker derler. Ağrıda doğan bir bebeği Californiyalı bir aileye verin bakalım büyüyünce Ağrıya dönüp gelecek mi ? Birileri sen Ağrıda doğdun evlatlıksın demezse hayatta dönmez.

Çocukluğumda hatta bebekliğimde diyebiliriz, Avare diye bir Hint filmi vardı. hirsizin çocuğu da hirsiz olur diye bir tez savunuyordu film.

İnsan yapısı buna müsait değil. hirsizın çocuğu hirsiz olmaz eğer babası büyütmemişse. Bir mala fütursuzca sahip olma içgüdüsü barındırır her insan ama bu duygusu aklının en derininde kalarak büyüdü ise kafasına silah dayasanız başkasına ait olduğunu bildiği bir şeyi ona aldıramazsınız. Ölür ama yapmaz. Çocuğun aklına ne sokulduysa ona göre şekillenecektir. Hirsiz bir babadan olma bile olsa dünyanın en dürüst insanı olabilir.

Sonuç ; İmam diye kadınlara bakmaz aklından bir şey geçirmez diyemeyiz. Polis veya veznedar diye paraya gözü oynamaz diyemeyiz.

Sizin işte sonuç almanın bir yolu var ama.

Bu konuda psikolojik testler var. İnternette bulacaklarınızdan çok daha kapsamlılar. Kişinin bütün iç dünyasını gözler önüne seriyorlar. Sapıklığa ne kadar yakınsınız, hirsizlığa ne kadar eğilimlisiniz, dağınık mısınız düzenli mi, dürüst müsünüz, yala ncı mı kabak gibi ortaya çıkarıyor.

Bazen insanlar inanmıyor. Kendisini tanıyor. Bir içgüdüsü var çok kuvvetli ama hayat boyu örtmüş üstünü öyle değilim diye inkar ediyor. Testten geçince inanmıyor kabullenip itiraf ediyor çıkan doğruluk karşısında.

Size böyle bir şey lazım. İstanbul da bir psikolog bulun üniversitede. Para kaygısı olmasın.

Bu tür testlere nasıl ulaşırsınız nasıl uygularsınız söylerler size. Kendinize de uygulayın. Çok şaşıracağınızdan bazı özelliklerinizi inkar edeceğinizden eminim.

Saygılar.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
peki buradaki yanlış ve düzeltmemi gereken gereken nedir?

İçgüdülerinize güvenin. Kişiyi kırmayacak bir kontrol mekanizması geliştirin iş yerinde başka bir yolu yok. Bir de sakınılan göze çöp batar.

İstanbulda yaşadığım sürede dükkanımın bir servis aracı vardı. Araç ve araç teybi hirsizlığı çok fazla oluyordu parkettiğim sokaklarda. Kasko, hirsizlığı yaşadıktan sonra yaşanan sıkıntıları telafi etmiyor. Teybini söktüm aracı değersiz bir modelden seçtim. Alarm da taktırmadım. Tıpkı Amerikan filmlerindeki gibi kapısını çeker giderdim. Camını açık bıraktığımda geri dönüp kapatmazdım. 6 sene arabayı çalan kurcalayan olmadı. Tek yaptığım düzgünce parketmek ve kontağı üzerinde bırakmamaktı.

İyi olacağını umduğunuz birini bulun ve dönen parayı geçikmeli de olsa kontrol edeceğiniz bir sistem geliştirin. Kişi bunu bilsin. Kontrolü yapın ama ona güvenin, güvendiğinizi ona hissettirin. Açıkca söylemeyin ama hissettririn. Kimse güvenen birini hüsrana uğratmayı istemez. değer vermek bir çok sistemden daha etkilidir. Gerisi için dua edeceksiniz artık.

Bir yanlışınız yok. En doğru yaklaşım içindesiniz. Ama insanoğlu çok kompleks bir yapı. Dıştan yapılan yüzeysel araştırmalar sizi iyi rol yapan hayatının volisini vurmaya karar vermiş o güne kadar sicilini hiç çizdirmeyip çevresi tarafından çok temiz tanınan karıncayı bile incitmemiş kaşar birine de ulaştırabilir. Bu işi dedektif çözemez.

Unutmayın Amerikayı kanun kaçaklarından kurdular. İyi değer yargılarını yücelttiler kocaman bir ülke oldular. Bu değişim için 224 yıldan çok daha az bir zaman gerekti. Yani kıtanın keşfinden Amerikanın kurulmasına kadar geçen zamanda hirsizlar, katıller, dolandiricılardan oluşan bir sürü insan değişti ve devlet kuracak kadar yüceldi.

Bu örnekten yola çıkıp bir hirsizlik suçlusunu ıslah edeceğinizi düşünmeyin. Dürüst olacağınıza inandığınız birine dünyanın en dürüst insanı muamelesi yapın.

Saygılarımla.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Oncelikle kendinize guvenmesini ogreneceksiniz..Elbette is yapacaginiz insanlar hakkinda bilgi edinmek de sizin en dogal hakkinizdir ama bunu yaparken emin olun bu dusunce sisteminizle siz karsinizda ki insana asla guvenceli biri olarak gorulmeyeceksiniz...daha ise baslamadan 'icralik insanlardan kimseye fayda gelmez'derseniz size derim ki siz hangi memllekette yasyorsunuz ki ulkenizi bile tanimiyorsunuz.her icralik olan insan dolandiricimi dir siz ce,ya da icralik olmasi dolandiriciliktan mi kaynaklanmistir? Cok cahilce ve bilincsizce soylenmis sozler bunlar...700 lira aylikla gecinemeyen ve 3-5 bin bankaya borclanan ve bunu odemekte zorlanan ve odeyemeyen kisi dolandiricimi dir? ben size ASIL dolandiricilar kimlerdir soyleyeyim de ogrenmis de olursunuz; Asil dolandiricilar yuklu miktada is yapip asgari ucretle yuzlerce insan calistirip ve trilyonlar kazanarak dogru durust de vergi veremeyen ve ayni zamanda kagit uzerinde hic de suc islememis ve sicili temiz gorunen ler...sizin aradiginiz guvenilir insanlar bu turlerden olmali saniyorum....unutmayin dunya da sucsuz insan yoktur....ve siz daha ise baslamadan ilk yaptiginiz sey baskalarini sucla**** SUC islemektesiniz...

Yerleşim Endonezya / JakartaMeslek Serbest meslek
icralık olmuş bir çok kişi bana geldi az da olsa maddi manevi zarar verdi.zarar verme ihtimali yüksek kişilerdir.hepsi olmasa da %75'i dolandırıcılığa yatkın kişilerdir.korkuyorum ne yapim çünkü bu dediğim vasıflardaki insanlardan çok zarar gördüm ben.
temiz insandan fayda görebilirim diye düşünüyorum.asgari ücretle geçinip kredi çekmeyen haram kötü paradansa aç kalmayı tercih eden şerefli haysiyetli insanların olduğunu biliyorum.

ersan ayaz herkes fikrini dilim döndüğünce açıklamış sende elekten geçir yararlı olanları seç...

belki hiç karakola savcılıga düşmemişsin bimiyorsun adam 50 kez **lık yapar davacı olmayınca savcılıgıda yansımaz veya kavga ederler kol bacak kırarlar savcılıkta şikayetlerinden vazgeçerler sabıkaya yansımaz ..
adam da dürüsttür biri ona çarpmaya çalışır kavga ederler adam ondan şikayetçi olur dürüst insan fişlenir..

zaten sen kriterlerini belirle tahsil vs.. gelen kişilerden saglam referans al referans alacakları yerleri ara yada bitirdikleri ünivesitelerden diplomalarını sorgulat sahte olmasın diye..

yani biraz oalya hukuki bak sen o kadar ince araştırıyorsun ki Allah aşkına vergisini dört dörtlük ödeyen vatandaş varmı .. sen diyorsun ki kimsenin parasına bakmam inanki bende bakmam hemde çocuklarımın üzerine yemin ederim ama caminin önüne para dagıt cuma namazında çıkan 100 kişiden 90 ı parayı alır..

dostum fazla titiz olma insanlarda uyuz olur gerçektende çalarlar senden..

dortler

Her zaman ince eler sık dokurum ,ayrıntıları en ince detayına kadar inceler daha sonra karar veririm bunları yaparken sağdan soldan fikir de alırım sonuçta akıl akıldan üstündür ... Fakat herzaman kendime ve içgüdülerime inanmışım ve güvenmişimdir !!!!

Ben kendime KIL insan derdim ama benden daha da pisikopatlar varmış :))) ( bunu hiçkimse üzerine alınmasın şaka mahiyetinde kullandım ) ... !!!!!

Bugüne kadar Maaş kartım haricinde Hiç Kredi kartım olmadı tenezzül dahi etmedim ....

Fakat birisi gelir de senin mekanını basar Haraç ister , yanındaki Hatuna sarkar Laf atar , Senin malında mülkünde gözü vardır arabanı çalarlar , Evine ** girer , sana iftira atmışlardır , Damarına basılmıştır ... Kaldıramayacağın durumlar ve pozisyonlar olur , Kanın kabarır gözün hiç bir şeyi görmez sonuçta hepimiz Osmanlı torunlarıyız !!!!

Bu durumda siz ne yaparsınız sayın Ersan Ayaz ?

1 : Bu ülkede kanun nizam var TC. cumhuriyeti hakim ve savcılarına havale edersiniz
2 : Adamı lime lime kuş başı yapar Steven Spielberg'i aratmayacak pilanınızı devreye sokarsınız
3 : yada Ben uysal başlı koyunuz enseme vursalar önümden ekmeğimi alsalar gıkımı çıkartmam mı dersiniz ??????

ben bu durumlar karşısında 2. seçerdim ya siz ?

uzun lafın kısası siz bu şirketi müdürünüze güvenip kurmamışsınız o yüzden onunla nikah kıymaya ihtiyacınız yok biri gelir biri gider
bu çark illaki bir şekilde dönecektir ...çok insanlar gördüm adam hacı hoca 5 vakit namazında eli haramda olmaz derdim ama "Ağzı yalana" alışmış birkerem Allah (c.c) 1 dir demese inanmayacağım insanlar gördüm tanıdım ...

Hani tüm iş ilanlarında görürüz ya ;
Vasıflı eleman terimini Ticaret ağızya işin **çi yani Çok olaylar görmüş başından çok işler geçirmiş birini bulursanız işe alın derim ......

Her gidişin bir dönüşü vardır elbet,Önemli olan hayatı heba etmemek,Paylaşmak ve yardım etmek!!!! -----İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim. Robert Bosch

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Otomotiv
bana ne isediğini anlat yardımcı olayım. yıllarca holdinglerde bu işi planladım. epey bilgi alırsın akcayli@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Değerli
ersan ayaz
affınıza sığınarak ne iş yaptığınızı öğrenmek istiyorum.sektör bazında.acizane bir kaç birşeyler söyliyebilirim diye düşünüyorum
saygılarımla
ykbayramoglu

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans